Primeur Bevestigd
img-1829

VK Sportphoto

Transfers

Te Kloese over Chivas: “Niet aan de orde”

FeyenoordTM

Sinds begin mei wordt Feyenoord directeur Dennis te Kloese vanuit Mexico gelinkt aan een overgang naar voetbalclub Chivas. Te Kloese was eerder over twee termijnen werkzaam voor de club als hoofdscout en als sportief directeur, maar een derde termijn lijkt er nu niet in te zitten.

"Dat is niet aan de orde", laat de algemeen en technisch directeur kort tegenover 1908.nl weten. Wanneer Te Kloese teruggaat naar Mexico, zal dat alleen ná de transferperiode zijn en welteverstaan voor een vakantieperiode van een aantal dagen.

Het directielid blijft deze transferperiode in Nederland om zich zodoende volledig te focussen op een, naar verwachting, transferperiode vol uitgaande en inkomende bewegingen. 

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

AD of TD....
Gewoon DtK is de naam en functie!
Kunnen we de komende dagen nog nieuws verwachten @Feyenoord TM
Reken daat maar niet op , kan nog weken duren ; zomerse transferwindow is nog niet eens open....
Als de nieuwe trainer een stem wil hebben bij de transfers kunnen we daar geen maanden op wachten.
Ik hoop dat we eerst een trainer vinden / aanstellen... lijkt mij wel zo verstandig dat het overleg wat er eerst was tussen Te Kloese en Slot zo snel als mogelijk opgestart kan worden met een nieuwe trainer.
Die zal zijn broer toch wel achteraan gaan...

Weet niet of hij het talent van zijn broer heeft en daardoor onhaalbaar is.., anders wel leuk voor de shirt verkoop om hem half jaar contract te geven en wie weet wordt het nog wat.

Kan je nationaal en internationaal samen met Castore toch wel slag uit slaan als je het slim doet... ;-)
hij is zowel AD als TD, hij kan eigenlijk ook niet weggaan op het moment.
@FeyenoordTM Als ik me het goed herinner waren we een aantal jaar terug geïnteresseerd in Mikkel Damsgaard. Arnesen was destijds zelfs naar één van z'n wedstrijd komen kijken. Is die intresse er nogsteeds?