Bevestigd
yv2024215yv2024215a1c09483

VK Sportphoto

Transfers

Te Kloese reageert op concrete beweging rond Gil

FeyenoordTM

Feyenoord doet er veel aan om aanvaller Bryan Gil van Tottenham Hotspur voor volgend seizoen aan de selectie toe te voegen. Nu ook de traditionele media de beweging van de Rotterdamse club heeft opgevangen, heeft Feyenoord directeur Dennis te Kloese zijn zegje gedaan over de concrete toenadering.

"Dat we voor Gil in de race zijn, is al meerdere transferwindows het geval", zegt Te Kloese tegenover het Algemeen Dagblad. Feyenoord was afgelopen winter in de race om de Gil te huren van Tottenham Hotspur, maar een transfer kwam uiteindelijk niet van de grond. De Spanjaard wilde zich simpelweg niet uit laten lenen — ook niet aan het eveneens concrete Real Sociedad en Brighton & Hove Albion.

Nu Feyenoord op een permanent verblijf van Gil jaagt, is het afwachten of 'de versterking aan de bovenkant' daadwerkelijk naar Feyenoord gaat komen. De Rotterdammers hebben al meerdere aanbiedingen voor de diensten Gil op tafel gelegd bij Spurs directeur Daniel Levy. De speler in kwestie dient nog overtuigd te worden.

"We kijken weer wat er mogelijk is. We bieden een fantastisch podium om jongens hun carrière een mooi vervolg te geven. Of om zich weer te laten zien. Gil is een goede speler, maar er zijn veel meer clubs die naar die jongen kijken", sluit Te Kloese af.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Aub.. koop die Gil niet!!!

Leg Wellenreuther vast en laat Bijlow vechten voor zijn basisplaats.
Hou Minteh in Rotterdam.
Laat Jahanbaksh gaan.
Koop een zeer degelijke middenvelder om Zerrouki te laten werken voor een plaats op de bank (want Wieffer en Timber zijn uiteraard standaard basisspelers, en Stengs).
Denk aan een goeie back erbij, want Lopez is alleen maar achteruit gegaan en Hartman voorlopig uit de roulatie.
Kan geen kwaad om er een serieus goeie spits bij te halen, want Gimenez in deze vorm en Ueda die niet echt de kans krijgt, betekent dat ze op het moment beiden een extra prikkel kunnen gebruiken.

Gil, is echt geldverspilling. (Ik hoop dat als het wél doorgaat, ik er volkomen naast zit, maar ik heb hier echt een heel slecht gevoel bij ook obv zijn statistieken, profiel etc.)
@FeyenoordTM op basis van alle berichtgeving van Arne en over Arne lijkt de kans dat hij vertrekt groter dan dat hij blijft.

Zie jij dat ook zo?

Is het tijd voor een artikel over mogelijke opvolgers zoals je over de verschillende posities hebt gedaan?
Dat zou ftm doen na zijn vakantie inderdaad.
Ik heb ook niet zo’n goed gevoel bij de aankoop van Gil. Ik hoop maar dat ik ernaast zit.
Offtopic maar who cares, veel tsjechische sport media melden nu dat Feyenoord info heeft opgevraagd bij sparta praag omtrent martin vitik??? Cv. Ftm is dit bekend? Al nemen ze allemaal wel de berichtgeving over van een bron maar.
Ik heb ergens gelezen, sorry kan de bron niet gelijk vinden maar ik meen een Engelse bron, dat Spurs voor Gil tussen de 5 en 8,5 miljoen pond vraagt? Waardoor het dus onder de €10m uit zal komen. Wanneer Slot een Gil aan het voetballen kan krijgen en intensiteit kan leveren dan is dit toch een fantastische aankoop?
..."Volgens Tottenham supporterswebsite To The Lane and Back lijkt Tottenham bereid om hem te verkopen, met een vraagprijs die ligt tussen de 5 en 8,5 miljoen pond"...

Staat op een andere Feyenoordsupporterssite...
Thanks dat was hem inderdaad, of het betrouwbaar is kunnen we over twisten. Maar ik vind het een no brainer voor deze vraagprijs
Kunnen we Slot niet beter 2-3 spelers geven die al vaste waarde zijn bij hun club en rendement tonen ipv hopen dat je van een mislukte speler nog iets kan maken.

We krijgen 50M aan CL inkomsten dan kunnen we toch beter spelers als Hancko halen (was al captain bij zijn team, hoog assist/goal percentage voor verdediger, bijna maximale speelminuten elk seizoen).
Levy staat bekend als lastig onderhandelaar toch?
Levy is t probleem niet die wil hem ook wel transfervrij wegdoen. Het probleem is Gil wil een megasalaris.
Ze hebben 25 miljoen betaald en jij denkt dat ze hem dan gratis weg doen. Droom nog ff verder.
Spurs probeert al jaren van hem af te komen. Hij kost op dit moment meer geld dan hij oplevert. Elk jaar dat ze hem langer houden is weer een bak salaris weggegooid.
Ze doen hem weg voor minder, maar zeker niet transfervrij
Ja nu Feyenoord een bod heeft neergelegd gaan ze natuurlijk opeens doen of hij nog iets waard is. Maar de realiteit is dat ze hem bij Spurs hardhandig de deur uit proberen te werken, alleen je komt niet van hem af omdat hij liever gewoon zijn salaris heeft dan speeltijd. Denk dat dit een typetje Bale wordt die uiteindelijk aan het eind van zijn contract nog ergens transfervrij gaat spelen en dan stopt met voetballen.
Levy staat zeker bekend als een lastige onderhandelaar. Dus als Levy geen probleem is dan maak ik me helemaal zorgen.
Is die Uruguayaan nog in beeld?
Bedoel je daarmee heel dicht bij of beetje afwachtend?
Top, die lijkt een stuk beter dan Gil.

Dit lijkt mij een geweldige speler voor ons: Jarne Steuckers, aanvallende middenvelder/ vleugelaanvaller, voormalig toptalent die door blessureleed pas dit jaar is doorgebroken in België. Speelt bij middenmoter st Truiden en steekt er met kop en schouders bovenuit. Heeft een gelimiteerde transfersom van hooguit een paar miljoen euro dus kwestie van ophalen. Belgische clubs presteren de afgelopen 2 jaren aanzienlijk beter dan de Nederlandse in Europa. Als je daar top bent, kun je hier dus moeiteloos meekomen. Paar maanden wennen aan Slotbal en je hebt er een volwaardige basisspeler met volop groeipotentie bij.
Zie bijvoorbeeld https://www.sofascore.com/nl/speler/steuckers-jarne/1099462 compleet met alle statistieken.
Ja Jarne Steuckers is mij ook opgevallen en bij VRT Extra Time kwam hij ook een keer ter sprake, maar we hebben Nousa van Vitesse al en dan heb je twee spelers op 1 positie die minimaal jaar moeten wennen en dat schiet niet op...

Wel goede speler!
Steuckers is wel een klasse beter dan Moussa. Specialiteit is hoog druk zetten en positiespel dus mogelijk staat hij er binnen 2 maanden al.
In positiespel en hoog druk zetten wel, maar qua techniek en individuele actie of passeren denk ik niet. Neemt niet weg dat als ik had mogen kiezen ik voor Steuckers was gegaan.

En het is natuurlijk Mousse en geen Nousa.., oeps foutje...
Zelf niet zo heel overtuigd van op basis van de filmpjes maar als ze al zolang volgen en ze al zoveel me bezig zijn geweest langere tijd zijn ze wel geheel van overtuigd
Was ook met Zerrouki zo, en in mindere mate met Brenet en Mannsverk. Dat zegt echt niet veel.
Zerrouki is zeker niet door de scouting op tafel gelegd
Stel, slot blijft. Wat gebeurd er dan met Zerrouki? Viel gisteren wederom door de mand. Al lijkt het mij lastig om direct op snelheid mee te kunnen als je zo weinig speeld. Maar naast z’n trage spel was hij ook erg slordig..
Wat een onzin. Heb je wel gekeken. Speelde prima.
Men haat hem gewoon om redenen waar hij zelf helemaal niks aan kan doen. Hierdoor kan men niet objectief naar hem kijken helaas.
Eerste helft speelde niemand goed en dat heeft voor een deel te maken met het uitvallen van Wieffer. Zerrouki vult het iets anders in en dat is een deel van het probleem. Veel passes kwamen niet aan in het begin. Denk dat hij niet zo slecht blijkt als hij langere tijd op die plek speelt
Zerrouki gaat volgend seizoen vast een beter seizoen hebben. Niet dat ik hem zo slecht vind eerlijk gezegd. Er zijn nu wel genoeg voorbeelden van spelers die een tweede seizoen gegroeid zijn.
Het is niet zo dat Zerrouki op 'available' staat op Transferroom, en ook is er geen concrete beweging rond zijn persoon.
Dat zeg ik ook niet. Gaat erom dat ze er lang achter na zaten. Dat gebeurt wel vaker, dus dat zegt helemaal niks in hoeverre ze het jusite zien in een speler.
Deze jongen en de Uruguaiaan wel door scouting aangedragen? Want aankomende transfer zomer word wel cruciaal door blijven groeien of stap terug doen. En dan is het toch lekker als er een wat meer profesionals een go geven.
Wanneer meer nieuws over de scout(s) die er bij gaan komen?
De kans dat Igor Paxiao weggaat lijkt me het grootst. Spelers die zeer effectief met hun kansen omgaan zijn het meest gewild.
@FeyenoordTM is Belloumi van Farense ook een jongen die nadrukkelijk gevolgd wordt door Feyenoord?

OT: weet je eigenlijk hoeveel % doorverkoop Utrecht heeft op Timber?
0 doorverkoop. Is weg gegaan met de transfer van Toornstra
Het gaat niet om volgen, maar het gaat er om: wat is concreet en wat niet? Concreet zijn we nu alleen voor Gil (pushend) en voor Rodríguez (stand-by)
Dan heb je Moussa, Slory, als ik de VI mag geloven Minteh en misschien Gil. Dat is redelijk vreemd voor één positie toch. Ja ze kunnen ergens anders spelen, maar neem aan dat dit niet het plan is
En op links heb je Luka, Paixao en Sauer ook nog. Denk dat het Mineth OF Gil wordt (Of iemand anders). En anders is de aankoop Hadj Moussa al helemaal onbegrijpelijk.
Hadj Moussa moet je in het begin niet eens mee rekenen, die krijgt de tijd om zich te ontwikkelen. Naast Minteh zal er nog een topaankoop bij moeten. Gil of iemand anders.
Tuurlijk wel, is gewoon een selectiespeler. Net als Slory en Sauer ook die tijd krijgen maar ook selectiespelers zijn. Je moet ze ook ruimte en speeltijd geven om te ontwikkelen. Dat gaat niet als je dalijk met 7 vleugelspelers in je selectie zit. Dat is totaal niet gezond.
Logisch na denken het is natuurlijk OF gil OF minteh. Als ze gil halen voor 10m+ dan gaan ze die niet laten banken ten faveure van minteh. Als minteh niet altijd speelt dan gaat newcastle hem niet opnieuw verhuren aan Feyenoord.
Hij heeft al 3 jaar amper een bal geraakt. Zo’n grote investering dan toch zeer onverantwoord.

Ik zou eerst enkele aankopen van afgelopen zomer, die overduidelijk het niveau niet aankunnen, zien te verkopen. Bijvoorbeeld zo’n Ueda en Zerrouki
Ueda is echt nog veel te vroeg om te oordelen. Heeft nu pas 2 of 3 wedstrijden in de basis mogen starten, waarvan hij uit bij Atletico gewoon prima speelde. Zerrouki inderdaad enorme miskoop.
Atletico uit aanhalen voor Ueda en dat als prima kwalificeren, maar een zeer goede Zerrouki uit die wedstrijd negeren en een miskoop noemen. Best bijzonder.
De haat naar Zerrouki zit zo diep, dat men niet objectief meer naar hem kan kijken.
Helemaal eens. Speelde in de bekerfinale een prima pot.
Zerrouki was tegen Atletico en Lazio inderdaad heel goed. Heeft nu ook al best wel wat wedstrijden gespeeld waarin het overgrote gedeelte toch echt ver onder de maat was.
Eens maar is het niet ook een kwestie van wennen en blijven spelen? Wieffer zal waarschijnlijk dit seizoen niet meer spelen. Shit, maar wel een kans voor Zerrouki om
z’n spel aan te passen. Geeft goeie lange passes maar is in de korte combinatie echt minder en het wegdraaien bij z’n tegenstander. Allemaal trainbaar. Inzicht heeft ie ik denk dus dat het goed komt net als met Timber die ook al weg mocht na een seizoen volgens duizenden supporters
Zeker mee eens. Timber werd inderdaad ook al afgeschreven na 1 seizoen. Ik zie het persoonlijk meer in Ueda dan Zerrouki (op het moment). Laten we hopen dat ze het volgend jaar allebei gaan laten zien.
Timber is het beste argument om niemand direct af te schrijven.Denk dat iedere speler die afgelopen zomer gehaald is het niveau kan halen als ze er een jaar mee aan de slag zijn,behalve vd Belt, die heeft waarschijnlijk meer tijd nodig. Gewoon niemand afschrijven tot de club het doet en wie speelt steunen
Zal vast een prima speler zijn. Ik ken hem niet, behalve wat filmpjes van hoogtepunten. Zal wel boven de 10 kosten. Dat kan op zich best wel hoor, maar waarom dan niet gewoon pakweg 16 neerleggen en Minteh kopen? Dat Minteh rendeert en nog verder gaat groeien, weten we al!
Zou wel een zieke transfer zijn. Maar niet meer dan 10 miljoen dan word het te riskant
Hoe weet jij nu wat wel en niet riskant is? En als je echt een top club wil worden, zul je grotere bedragen moeten investeren in betere spelers. De tijd is nu.
Want grote bedragen neerleggen staat garant voor succes? Er zijn zoveel voorbeelden van dure miskopen hoor van top clubs. Er zijn top clubs doe daar juist aan onder door zijn gegaan.
Als scouting ,staf en directie het allemaal zien zitten in een speler ben ik voorlopig wel overtuigd
Hopen dat hij niet komt. Meerdere Spurs managers hebben geprobeerd van Gil af te komen, maar Spurs kan hem aan de straatstenen niet kwijt. Hij zit liever op de tribune geld te tellen, dan dat hij voetbalt. Als Brighton hem wilde hebben hadden ze hem allang gehaald van het Caicedo geld.

Het was zelfs zo erg dat Spurs Werner heeft gehuurd in de winter voor de vleugel, omdat Gil echt geen optie is. Komt op alle vlakken tekort snelheid, kracht, mentaliteit, schotkracht. Maar goed wij zullen hem wel weer voor veel te veel geld en salaris binnenhalen.

Echt zonde, ook omdat je met Minteh een veel betere speler hebt nu voor rechtsbuiten en je weet nu al die komt dan dus niet.
Ook weer in dit topic 🙄. Je hebt je punt gemaakt.
Destijds ook voor Ivanusec en Dilrosun gewaarschuwd. Slot is een geweldige coach, maar sommige jongens missen fysiek en mentaal zulke belangrijke aspecten van het voetbal, dat kun je niet zomaar erbij trainen, zelfs Slot niet.

Minteh en Rodriguez zijn topaankopen als dat lukt, maar daar heb je dan ook direct concurrentie van de City Group (Rodriguez) en Newcastle (willen Minteh eerst zelf testen en Almiron is hun enige echte rechtsbuiten optie nu) voor.

Gil is geen enkele concurrentie voor, alleen hij wil gewoon geld verdienen, voetbal interesseert hem vrij weinig.
Denk dat je gewoon eens beter moet kijken.
Tja, ik zie ook niet direct de grote meerwaarde van deze jongen maar jij gaat wel erg kort door de bocht.

Linker rijtje PL kun je natuurlijk niet vergelijken met de ED. Dus dat Brighton en Spurs alternatieven verkiezen, zegt niet zoveel. Dat je het verliest van een meervoudig Duits international kan gebeuren.
Punt is verder dat Spurs ooit veel te veel betaald heeft en die Levi altijd het onderste uit de kan wil. Nu die jongen dadelijk nog maar 2 jaar vastligt, zal hij met de prijs moeten zakken.
Ik snap wel wat je zegt, maar Gil is in drie jaar door elke vleugelspeler voorbij gestreefd. Die jongen levert alleen maar zachte rollertjes. Dat is een garantie voor geen goals, iets wat we juist zo hard nodig hebben.

En overigens Spurs probeert hem te forceren weg te gaan, ze hebben hem gezegd dat hij koste wat kost weg moet. Het probleem is ook niet de transfersom ze zouden hem ook zo transfervrij wegdoen alleen hij wil een megasalaris verdienen.
Transfervrij wegdoen is natuurlijk flauwekul voor een speler van ooit 25 miljoen en nu nog 16 miljoen.

Volgens https://salarysport.com/football/premier-league/tottenham-hotspur-f.c./ verdient hij omgerekend 5 miljoen euro en dat is natuurlijk wel een ding. Zal bij ons toch met 2-3 miljoen minder genoegen moeten nemen. En dat zullen veel Spaanse clubs ook wel willen betalen. Kans dat hij ons kiest met weer een andere taal en cultuur en een zwakkere competitie, lijkt niet zo groot.
Ja het is dus niet echt transfervrij wegdoen in dat geval, maar ze besparen 10 miljoen aan resterend contractgeld als ze gewoon van hem afkomen op wat voor manier dan ook. Hij is drie keer verhuurd aan Spaanse clubs en dat was allemaal niks dus daar zitten ze ook niet meer op hem te wachten. Hij gaat die 5 miljoen volgend seizoen gewoon weer binnenharken vanaf de tribune of met een of andere verhuurconstructie.
Je overdrijft weer :-) bij Eibar deed hij het goed. Spurs heeft hem alleen aan Valencia en Sevilla uitgeleend. Was geen succes maar ook geen flop.

Denk dat hij eieren voor zijn geld kiest ofwel een paar miljoen inlevert voor speeltijd/ spelplezier en om zijn carrière te redden. Begrijp dat hij niet meer verhuurd wil worden want dan krijg je vaak minder kansen om je te bewijzen.
Vind het wel erg veel geld voor iemand met zeer weinig tot geen rendement. Dan heb je met Stengs erbij al 2 van de 4 aanvallende posities zonder echt veel scorend vermogen. Daar ga je zeker op Europees gebied niet mee wegkomen. Dan heb je voor de 2 andere aanvallende posities wel echt veel scorend vermogej nodig
Je moet rendement aantrekken. Goals en assists. Leuke voetballers hebben we genoeg, maar we moeten wedstrijden veel makkelijker gaan winnen. Dé reden dat we dit jaar geen kampioen worden en PSV wel
Ik vind het een meer dan prima speler voor ons. Kan wel eens een sensatie gaan worden
Prachtige speler! Maar zo onbevangen, ik heb twijfels of hij systeemvoetbal kan spelen
Heb mijn twijfels maar laat me graag verassen.
Daarvoor moet je naar het crematorium, dan zie je geen Gil meer…
Komt dit alleen van dtk of is de scouting ook overtuigd?
Is een beetje een mix. Je kan al met al stellen dat er vanuit beide kampen (als je het überhaupt zo moet noemen) interesse voor Gil is.
Als het breed gedragen is binnen de club lijkt het mij genoeg reden om vertrouwen te hebben in zijn slagingskans
Ik ben Minteh fan en ik ben altijd bang om te lezen dat onze club zulke bedragen op tafel wil leggen voor deze jongen. Het lijkt een typische Slot speler, maar dat is Ivanusec in alles ook. Hopelijk kan Gil er wél meteen staan. Over Ivanusec gesproken, @FeyenoordTM wat gaat er met hem en/of Paixao gebeuren? Allebei in de selectie is natuurlijk hartstikke goed voor de breedte, maar is het niet teveel van het goede om 1 van die 2 op de bank te houden? Sauer klopt tevens nadrukkelijk op de deur. Ik neem aan dat hij dan uitgeleend wordt?

Persoonlijk zou ik liever zien dat of Ivanusec of Paixao vertrekt en Sauer de back-up wordt. Al met al gaat er volgend jaar gewoon weer een geweldige selectie staan en ik verwacht wederom niet dat we er minder op gaan worden.
Nu geen beweging rond Ivanusec en Paixão. Sauer uitlenen.. denk het niet.
Paixao zou ik ook als centrumspits zien zitten.
Haalbaarheid? En is het een transfer wat pas in Augustus kan worden afgerond?
Nee, in het vorige artikel staat dat ze hem vroeg willen aantrekken. Haalbaarheid blijft laag/gemiddeld, maar zeker niet onmogelijk.
Zijn carrière kan bij Feyenoord een opstap naar meer zijn
Hij is snel en technisch
Zijn rendement moet vele malen beter maar hij is pas 23 jr
En als hij echt verder wil dan gaat ie salaris inleveren om later in zijn carrière te kunnen verdienen
Slot krijgt hem aan de praat want slot blijft wel