yv2022821yv2022821a1a02954

VK Sportphoto

Nieuws

Te Kloese: "We moeten voor de winter een oplossing hebben"

Van de redactie

Frank Arnesen gaf zondagochtend in ‘Goedemorgen Eredivisie’ aan dat het eigenlijk niet mogelijk is om bij Feyenoord een technische directeur en een algemeen directeur in één te hebben. Dennis Te Kloese, wie deze zomer grotendeels beide functies tegelijk noodgedwongen moest uitvoeren door de gezondheid van Frank Arnesen, reageerde voor de camera’s van ESPN.

“Ik heb het deze zomer geprobeerd en ik moet eerlijk zeggen dat valt niet mee,” begint Te Kloese lachend. “Ik denk dat het voor een club als Feyenoord ook niet goed is. Zoveel verantwoordelijkheid en dat het te veel werk is om beide te doen. Dat is niet goed voor de club.”

Om deze redenen ziet Te Kloese het dan ook niet zitten om beide functies te blijven vervullen. “Ik ben als algemeen directeur aangesteld en dat wil ik ook blijven. Waar we nu mee bezig zijn is kijken wat de ideale structuur zou zijn op het technische vlak en hoe we dat het beste kunnen invullen en met wie we dat moeten doen. Mijn intentie is in ieder geval om algemeen directeur te blijven. Ik denk dat wij op het technische vlak dun zitten. Ik heb hier van de zomer van veel mensen steun van gehad.”

Over twee maanden staat er weer een transferperiode voor de deur. "Ik hoop dat we niet zo'n hectische winter gaan krijgen als afgelopen zomer, haha. Maar ik ben me er zeker van bewust dat we eigenlijk voor de winterstop hier een oplossing voor moeten hebben."

Delen

Reacties

Td az graag. gewoon paar ton per jaar bieden en hij zingt hand in hand gewoon mee.
Die Arnesen is vrij, is dat niet wat voor ons? Heeft zijn laatste klusje best aardig gedaan 😀. Maar even zonder gekheid: tuurlijk moet het losgekoppeld worden. Afgelopen zomer mag niet de norm zijn.
Bergen werk heeft te Kloese verricht. Maar dit mag nooit de norm worden. Technisch directeur moet als functie worden losgekoppeld van de algeheel directeur. Er moet zo snel als mogelijk een capabele technisch directeur komen zodat te Kloese alle aandacht kan geven aan de functie van algeheel directeur.