Santiago Gimenez

VK Sportphoto

Nieuws

Teleurgestelde Giménez hele wedstrijd op de bank bij winnend Mexico

Van de redactie

Santiago Giménez heeft zich met Mexico geplaatst voor de finale van de CONCACAF Nations League. De Feyenoorder bleef de hele wedstrijd op de bank, vanaf die plek zag hij zijn ploeg met 3-0 winnen van Panama.

Met rust stond het al 2-0 voor de Mexicanen. In de tweede helft wist de ploeg van bondscoach Jaime Lozano nog een derde te maken. Hierdoor gaat Mexico naar de finale van de CONCACAF Nations League. De tegenstander in de finale wordt de Verenigde Staten. Maandag 25 maart om 2:15 Nederlandse tijd wordt deze finale afgewerkt in Texas. 

Giménez

De Feyenoorder bleef de hele wedstrijd op de bank en kon dit niet waarderen. Giménez werd een paar keer de dug-out uitgestuurd om warm te lopen, dat was voor niks. De spits van de regerend landskampioen kwam er niet in en bleef op de bank, wat tot frustraties zorgde. Toen hij wéér terug op de bank kon zitten schopte hij uit woede tegen de dug-out. 

Delen

Reacties

Wel een leuke grappenmaker die pa van hem ... veel praatjes ook.
Zie het interview met Pa Gimenez op VI. Een ding is zeker, Santi gaat bij een aannemelijk bod een transfer maken.

Zonde dat die kleine Uruguyaan niet alvast is vastgelegd.
Ik vind prima.. Motiveert hem alleen maar voor het aankomend Champions League toernooi
Hij steekt nou ook niet echt in zijn beste vorm….
Gimenez is heel populair hier maar ook in Mexico, de winnende goal daar in de finale staat nog vers op het netvlies. Dat Gimenez momenteel wat minder speelt zien we allemaal wel.
En dat hij teleurgesteld is begrijp ik wel, nou dat geeft hij een schop tegen stoel, so what.
En baardmans scheer m af, misschien komt er dan weer wat zinnigs uit.
Verder wel uiteraard een goed weekend en neem een lekkere pot 🍺
Heeft niets met pushen te maken, Henry Martin speelt in Mexico, scoort veel, en de bondscoach kan de speler wekelijks zien. Dus speelt Martin. Dat Gimenéz zo gefrustreerd is komt omdat hij als een god op een voetstuk is geplaatst door Feyenoord supporters. Wat nergens op slaat natuurlijk. Is niet eens topscorer competitie maar slechts 3e. Hij heeft een 32 jarige oude spits en een Griek voor zich. Een Griek die zelf ook niet speelt bij het Griekse elftal.

Conclusie Gimenéz is helemaal niet zo goed als men in regio Rotterdam denkt, men is niks gewend in de aanval binnen de Feyenoord bubbel. Jørgensen was de laatste topscorer met 21 goals van Feyenoord. Die Jørgensen die nergens anders heeft gescoord of gespeeld...
Gimenez doet het beter dan die 2 spitsen in Europa. Hoe noem je dat dan ?
Baardaap liet zijn veel te grote onderbuik weer eens spreken.
Die bondscoach loopt steeds te pushen dat gimenez weg moet bij feyenoord en probeert hem waarschijnlijk op deze manier onder druk te zetten.
Beetje naar mannetje
Exact mijn reactie. Wat een vreselijk naar mannetje wat zich met zijn transfer wil bemoeien. En dan zelf geen gebruik van hem maken. Hij zal wel tegen hem zeggen dat hij naar een andere club moet en dat hij dan weer opgesteld wordt. Ik hoop dat hij het bij ons de komende weken nog laat zien. Maar nog een jaartje blijven kan geen kwaad. Tenzij….. we veel geld voor hem kunnen vangen.