timber-1

VK Sportphoto

Nieuws

Timber: "De bal vloog er mooi in"

TwanR

Feyenoord heeft de topper tegen AZ winnend afgesloten. De Rotterdammers wonen met 1-0 in De Kuip, met Quinten Timber als gevierde man. Hij schoot Feyenoord naar de tweede plaats en na afloop van de wedstrijd verscheen hij voor de camera bij ESPN.

Timber kreeg meerdere kansen op een doelpunt: "Ik heb een aantal kansen gehad en eentje ging er goed in. Ik gleed een beetje uit en raakte hem met de binnenkant van de wreef. De bal vloog er mooi in." De 22-jarige middenvelder was ook lovend over de teamprestatie: "We hebben als team gestreden en heel goed verdedigd. Ik vind het fijn om belangrijk te zijn voor het team, vooral in deze wedstrijd tegen AZ. AZ is namelijk een goede ploeg die weinig kansen weggeven. Als je dan dominant bent aan de bal, zijn we daar als ploeg blij mee."

Op de vraag of hij het beste tot zijn recht komt op deze positie, antwoordt hij bevestigend. "Ons middenveld is dynamisch. In verschillende samenstellingen kan ik ook op meerdere posities spelen, wat ik zelf fijn vind. Ik kan zowel aanvallen als verdedigen, dus dat doe ik dan ook." Hans Kraay jr. vroeg tot slot nog of Timber zijn prestaties opgemerkt zullen worden door de bondscoach. "Zulke wedstrijden helpen wel om te laten zien dat je bij Oranje hoort, maar we zien het wel. Als ik door ga, komt het vanzelf wel."

Delen

Reacties

Timber verkeert in topvorm..
Blij dat hij nog bij ons speelt..
Wat een beest !
Jammer van z’n bal op de paal en lat.

Heerlijk die 3 punten…

AZ had niets te vertellen in De Kuip.
Wat zijn Bazoer en Martins Indi engnekken.
Martins Indi is blijkbaar vergeten waar hij groot is geworden.
Was gisteren in de kuip en dat eerste schot in 1e minuut vaan Timber is door de keeper aangetipt en daardoor tegen de paal
Zag ik pas in herhaling
Dus eigenlijk 2 schoten tussen de palen en 1 op de lat van inderdaad goed spelende Timberman