timber-2

VK Sportphoto

Opinie

Timber kroont zich tot MOTM tegen Volendam

Stan

Quinten Timber is door de bezoekers van 1908.nl verkozen tot man van de wedstrijd in het met 3-1 gewonnen duel tegen FC Volendam. De middenvelder tekende in de eerste met een hard schot voor de 1-0 en liet maar weer eens zien dat hij zich dit seizoen heeft opgewerkt tot een van de sterkhouders van de Rotterdamse ploeg. 

Dat het moeizaam was voor Feyenoord tegen de Volendamse bezoekers, komt ook terug in de cijfers die door de 5178 Feyenoorders werden gegeven. Timber werd beoordeeld met een 7,0 en haalde daarmee het hoogste cijfer van alle spelers. Het Slowaakse duo Dávid Hancko en Leo Sauer (goed voor een assist als invaller), complenteert het podium met beiden een 6,6. 

Doelpuntenmaker Timber hield, ondanks dat het lang 1-1 stond, het vertrouwen dat Feyenoord nog de winnende zou maken. "Ja, in het veld wel. Ik denk dat we als team het vertrouwen er nog wel in hadden. We creëerden genoeg kansen. Het was vaak net niet, maar het is belangrijk dat je dan wel het vertrouwen houdt en als hij er dan uiteindelijk nog twee keer in vliegt, is dat wel fijn."

Beoordelingen Feyenoord vs FC Volendam

Justin Bijlow Justin Bijlow
6,5
Lutsharel Geertruida Lutsharel Geertruida
5,9
Gernot Trauner Gernot Trauner
5,6
David Hancko David Hancko
6,6
Marcos López Marcos López
5,2
Mats Wieffer Mats Wieffer
6,5
Quinten Timber Quinten Timber
7,0
Yankuba Minteh  Yankuba Minteh 
5,5
Antoni Milambo  Antoni Milambo 
5,9
Luka Ivanusec Luka Ivanusec
4,5
Santiago Gimenez Santiago Gimenez
6,3
Ayase Ueda Ayase Ueda
5,9
Ramiz Zerrouki Ramiz Zerrouki
5,8
Igor Paixão Igor Paixão
5,8
Leo Sauer Leo Sauer
6,6
Javairô Dilrosun Javairô Dilrosun
6,5

Delen

Reacties

Dilrosun een 6,5... tuurlijk. Laten we dan Ayase en Santi ook naar boven afronden naar een 8.
Nou ik denk dat die ballen van Timber niet blind en matig zijn ingeschoten, daar is hij helemaal de speler niet voor, als je die steekballen van hem ziet allemaal klasse.....
Dilrosun een 6.5 gemiddeld?? Welke wedstrijd hebben deze mensen gekeken dan? 🤣 Behalve zijn assist heeft ie werkelijk geen ene reet goed gedaan. Hij was net als Minteh dreigend aan de zijkant maar verder kwam er zoals gewoonlijk niets uit.
Helemaal eens. Die heeft niets goed gedaan behalve een gelukkige voorzet gegeven.
Mooi nieuws, ontwikkelt zich uitstekend. Timber zal wel echt moeten werken aan zijn afronding. Zelfs de ballen die er wél in gaan (onder andere tegen Excelsior en gisteren) zie je dat hij zeer matig en behoorlijk blind inschiet. Als hij dat kan toevoegen aan zijn spel denk ik dat hij zo 15 goals per jaar kan maken