Timber Oranje Soccrates Images

Soccrates Images

Nieuws

Timber reageert: "Dat is waarom ik niet bij de selectie zit voor EURO 2024"

Van de redactie

Quinten Timber heeft via zijn eigen sociale kanalen gereageerd op de diverse berichten die over hem in de media verschenen toen bleek dat zowel Frenkie de Jong als Teun Koopmeiners niet mee zullen gaan met Oranje naar het EK in Duitsland deze maand. De middenvelder van Feyenoord betreurt de situatie, maar zal de ploeg blijven steunen vanuit huis.

"Er is de afgelopen dagen veel gezegd in de media over mijn beschikbaarheid voor het nationale elftal", begint de 22-jarige middenvelder zijn statement. "De waarheid is dat ik vlak voor het einde van het Eredivisieseizoen geblesseerd raakte. Hoewel ik iedere dag iets beter werd, was ik niet in staat om voluit te trainen of te spelen. Dat is waarom ik niet bij de selectie zit voor EURO 2024", vervolgt Timber.

"Ik keek er erg naar uit en was vereerd voor de kans om mijn land te representeren op zo'n groot podium, maar het mag nu niet zo zijn. Ik wens het team het allerbeste en ik blijf ze steunen vanuit huis", sluit hij zijn verhaal af op zijn instagrampagina. 

whatsapp-image-2024-06-12-at-171743
Instagram: @quintentimber

Delen