wellenreuther

VK Sportphoto

Nieuws

Timon Wellenreuther verkozen tot Speler van de Maand februari

Moreno

Timon Wellenreuther is door Feyenoord-supporters verkozen tot Speler van de Maand februari. De doelman van Feyenoord, die bij afwezigheid van Justin Bijlow de gehele maand het doel verdedigde, maakte in die wedstrijden een uitstekende indruk. 

De keeper speelde in februari liefst acht wedstrijden, waarin Feyenoord ongeslagen bleef. Het begon met twee duels tegen AZ (0-1 en 2-0), toen Sparta (2-0), AS Roma (tweemaal 1-1), RKC (1-0), Almere City (0-2) en de halve finale van de beker tegen FC Groningen (2-1). Niet alleen een indrukwekkende maand voor Feyenoord, maar ook echt voor Wellenreuther. In die acht duels wist hij ook vijf maal de nul te houden, en kreeg hij maar drie tegentreffers te verwerken. 

Het is voor de eerste keer dat de 28-jarige Duitser deze trofee in handen krijgt. Een mooie beloning voor hem, na een aantal bijzonder sterke optredens in februari. 

Delen

Reacties

Ik las ergens online dat wellenreuther Dr beste 2 keeper in Europa is. Tuurlijk kan je daar veel over in discussie en kan je er van alles over zeggen. Maar hij laat het zien . En de beste 2e keeper van europa zou toch eigenlijk gewoon eerste keeper moeten zijn?
Wel laten staan nu Arne. Bijlow banken graag.