background-jens-toornstra-230822

Foto & Tekst: Feyenoord.nl

Nieuws

Toornstra in afscheidsinterview: "Ik wil jullie bedanken voor al jullie steun"

Ference

Na acht jaar komt er een einde aan het tijdperk Jens Toornstra bij Feyenoord. De aanvoerder vertrekt met een dubbel gevoel en spreekt van een moeilijke beslissing, maar uiteindelijk overheerst bij hem het gevoel dat dit de juiste stap is. In een uitgebreid afscheidsinterview kijkt Toornstra, die in De Kuip onder meer vijf prijzen veroverde en een Europese finale haalde, terug op acht ‘fantastische jaren’.

Delen

Reacties

Een icoon die we harder gaan missen dan sommige denken, bedankt Jens voor 8 mooie jaren en heel veel succes bij en met Utrecht.

Het gaat je goed en tot ooit maar wéér
Het allerbeste Jens bedankt voor alles wat je ons en de club hebt gegeven. We hopen je in de nabije toekomst weer bij de club te mogen verwelkomen. Tot dan !
We zijn nu wel een beetje aan het doorslaan hoor, nondejuh, Jens kon je altijd inzetten, stelde nooit teleur. Dit voelt als een beetje te tof doen, ach laat hem maar gaan we hebben zo'n goede selectie nu. Ik ben bang dat we deze speler veel meer gaan missen dan we denken. Jens Bedankt!
Missen doe ik je nu al. Het ga je goed Jens. Vooreerst bedankt topper.
Ik zag dat hij contact tot 2025 en eventueel +1 jaar. Dan is hij 36 - 37 dat hij zolang nog kan voetballen is goud natuurlijk.
Echt een icoon. We gaan deze man enorm missen. Eigenlijk het enige deze transferperiode wat ik echt zuur vind. Alle andere vertrekken kon ik beter handelen.
Schitterend interview. Jens, bedankt voor alles en alle goeds bij Utrecht! We gaan je missen!
Er blijft weinig over qua "cultuurbewakers" in de selectie. Het ga je goed, Jens! ;_;