Toornstra Kampioen Huldiging (Jim Breeman Sports Photography)

Jim Breeman Sport photography

Nieuws

Toornstra over titelkansen Feyenoord: "Af en toe gaat het wel door je hoofd"

Dennis

Na acht seizoenen in Rotterdam, maakte Jens Toornstra afgelopen zomer de overstap naar FC Utrecht. Terwijl de Domstedelingen tot dusver matig presteren, kent Feyenoord een sterk seizoen waarin de landstitel voor het grijpen ligt.

Toornstra zegt desondanks geen spijt te hebben van zijn vertrek uit De Kuip. “Af en toe gaat het wel door je hoofd, maar dan weet je ook dat je waarschijnlijk niet alles had gespeeld. Dat was de kern van mijn besluit”, zo zegt de middenvelder bij ESPN.

De oud-Feyenoord vraagt zich af of een kampioenschap en huldiging op de Coolsingel ook leuk is wanneer je veelvuldig op de bank hebt gezeten. “Voelt dat dan hetzelfde is dan de vraag. Ik heb geen spijt van mijn keuze. Ik speel hier iedere week.” 

Bij FC Utrecht kent Toornstra nog niet de terugkeer zoals hij het zich had voorgesteld, al houdt hij de moed erin. “Natuurlijk wil iedereen een succesvol seizoen als je de overstap maakt, dat is het tot nu toe nog niet helemaal. We hebben nog genoeg om voor te strijden. Uiteindelijk is een play-off plek het doel en wie weet kunnen we dan nog Europa in.”

Delen

Reacties

JENS is van harte welkom om met ons te komen feesten, eeuwige held ❤️