transfercheckv2

Nieuws

Transfercheck: Amadou Diawara en Feyenoord?

FeyenoordTM

Vrijdag kwam Bjorn Vandenabeele van het Belgische voetbalkrant.com met nieuws over Amadou Diawara en Feyenoord. 

De middenvelder van RSC Anderlecht zou volgens het genoemde medium voor de rest van het seizoen uit gaan komen voor Feyenoord.

De naam van Amadou Diawara is in de afgelopen jaren niet gevallen bij Feyenoord. Dit gerucht kan naar het rijk der fabelen verwezen worden.

Bij een Transfercheck raadpleegt 1908.nl relevante bronnen om transfergeruchten te verifiëren. Op basis daarvan wordt berichtgeving gedaan.  

Anderlecht heeft versterking nodig tijdens de wintermercato, maar voor enkele overbodige pionnen moet er ook een oplossing gevonden worden.

Zo wordt Amadou Diawara steeds meer en meer gelinkt aan een vertrek naar Feyenoord. Daar was men op zoek naar een middenvelder. Door de blessure Quinten Timber die enkele weken aan de kant staat nog zou een extra middenvelder ook meer dan welkom zijn bij de Nederlandse club.

Anderlecht nam Diawara afgelopen zomer over van AS Roma voor slechts anderhalf miljoen euro. Hij tekende een contract tot 2025 op het Lotto Park.

Veel meer dan enkele invalbeurten heeft hij momenteel nog niet gehad, waardoor het voor paarswit interessant lijkt om hem door te sturen naar de Eredivisie.

Delen

Reacties

Even afwachten kameraden wat er nog ,al of niet ,uit de hoge hoed gaat komen. Geduld is af en toe een schone zaak , maar soms wel moeilijk om te wachten en te hopen op wat nieuws .
Aparte speler wel die Diawara. Megatalent bij Bologna en daarna niet meer, maar toch nog twee dikke transfers gemaakt op basis van dat eerdere krediet. Anderlecht lijkt nu meer zijn niveau, maar als hij daar zelfs niet aan spelen toe komt dan weet ik niet wat Feyenoord nog aan hem gaat hebben. In vergelijking met dit soort spelers moet eigen jeugd de voorkeur krijgen.
Alsof Feyenoord zit te wachten op iemand die bij Anderlecht de bank warm houdt. Misplaatste arrogantie van de zuiderburen imo
Vroeger kwam je met primeurs, c’mon we zijn er aan toe
Te Kloese heeft vandaag nog gezegd dat de betrokkenen bij transfers momenteel op vakantie zijn, dus er is nog niks concreets. Daarnaast is de transferwindow nog niet eens open, en bedoel je met ‘vroeger’ letterlijk afgelopen transfer window. Die primeurtjes komen er wel, heb geduld
Voor de 435e keer gast de transfer markt hoeft niet open te zijn voor transfers. De verkoop van gakpo, eerder deze week, zegt het je iets? Je kunt gewoon contracten af sluiten die in gaan op 1 januari. De ene na de andere transfer in europa vind al plaats. Feyenoord is een van de weinige clubs die wacht tot 1 januari, een van de ouderwetse items binnen feyenoord al jaren.
Er speelt niks bij Feyenoord, dus niks te melden. Groetjes
Wachten tot de besten weg zijn? Wees slagvaardig Feyenoord. Arnesen had hem al gehad!
Er staat enorm veel op het spel. Ook tweede is ch.l.
Kan wel zijn dat Arnesen hem al gehaald had... Maar wat heeft Feyenoord aan een bankzitter bij Anderlecht? Kan je die vraag beantwoorden
Nou die gasten hebben heus wel hun mobiel aan hoor
Lees nu alleen spelers die niet komen om de site te vullen....
Heeft niks met vullen te maken. We posten liever dit dan dat we 150+ vragen in DM moeten beantwoorden :-)
@FTM Media melden dat Mannsverk op weg is naar Ajax. Gaat Feyenoord nog concreet worden of loopt dit af zoals met de andere 6 deze zomer?
Gisteren nog over geschreven hoe het echt zit
Juist prima gedaan . Deze knul gelukkig niet bij inze onze club .. Pffff