trauner

VK Sportphoto

Transfers

Transfercheck: Gernot Trauner en Beşiktaş JK?

FeyenoordTM

In Turkije sluit de winterse transfermarkt vrijdagavond om 23:59 uur. De pers is dus nog niet uitgepraat over de transferontwikkelingen in de Süper Lig, waar nu ook Feyenoord verdediger Gernot Trauner mee in verband gebracht wordt.

Journalist Mustafa Özgür Sancar linkt de rechtsbenige mandekker donderdagmiddag aan Beşiktaş JK. De Turkse club zou dé prioreit voor de verdediging zien in de Oostenrijks international, maar Beşiktaş zou op voorhand al geen overeenstemming hebben bereikt met Feyenoord.
 
Navraag leert dat het tot zowel informele als formele toenadering nooit is gekomen. Bovendien raakte Trauner in het met 2-0 gewonnen bekerduel tegen AZ geblesseerd aan de hamstring, waardoor hij momenteel überhaupt niet medisch gekeurd kan worden. Feyenoord heeft buiten Trauner met López, Hartman, Hancko, Beelen, Geertruida en Nieuwkoop slechts zes verdedigers ter beschikking.

Trauner verlengde eerder zijn contract bij Feyenoord tot medio 2026, waar hij al 98 duels voor uitkwam. Hij scoorde nog nooit voor de Rotterdammers en zag woensdagavond zijn eerste 'treffer' afgekeurd worden tegen AZ: de Oostenrijker stond buitenspel.

Bij een Transfercheck raadpleegt 1908.nl relevante bronnen om transfergeruchten te verifiëren. Op basis daarvan wordt berichtgeving gedaan.

Delen

Reacties

Einde seizoen zou dit een mooie stap voor hem zijn, prima verdediger en bij besiktas spelen ze niet zoals Feyenoord. En voor Feyenoord zou het ook wel mooi zijn, dan kan er gekeken worden naar een nieuwe jongere centrale verdediger.
Van mij mag hij nog een jaartje blijven als stand in voor Beelen. Maar als hij nog ergens een klapper kan maken is hem dat ook gegund. We moeten nu even kijken of Beelens progressie structureel is. Het ziet er wel veelbelovend uit. Hij heeft duidelijk meer snelheid dan Trauner, en hij lijkt diens rust aan de bal overgenomen te hebben. Hij verving Trauner gisteren geruisloos.
We houden allemaal van onze kale kletser maar er komt een moment dat hij aan vervanging nodig is... aardig aan de leeftijd... blessure gevoelig... langzaam... tijd voor vers en jong bloed.
Die kale mag voorlopig alleen naar de skihut.
Uitreisverbod voor deze steunpilaar.
Fantastische speler. Minimaal € 10 miljoen
Ligt wat stil buiten de window, wat helemaal niets negatiefs hoeft te betekenen. Deal is gewoon nog in leven sinds de eerste concrete toenadering daterend uit weekend 26/27/28 januari.