Bevestigd
Carranza V2

Pro Shots | Edit 1908.nl

Transfers

Update: lichte blessure houdt Feyenoord-target Carranza aan de kant

Van de redactie

Julián Carranza ontbreekt vannacht in het thuisduel van Philadelphia Union, wat het thuis opneemt tegen Toronto FC. De Argentijnse goalgetter geniet concrete belangstelling van Feyenoord.

De reden van het ontbreken van Carranza is momenteel niet duidelijk, maar dat de spits een overgang naar Rotterdam ziet zitten moge duidelijk zijn. Feyenoord sprak al meerdere malen met kamp-Carranza om een overgang te bespreken en legde zelfs aanbiedingen neer.

Het is volgens journalist Tom Bogert onduidelijk of de afwezigheid van Carranza in verband staat met de concrete toenadering van Feyenoord. Hoofdtrainer Jim Curtin gaat na de wedstrijd tegen Toronto verder in op de afwezigheid van zijn spits.

Update 01:04 • Julián Carranza lijkt een (lichte) blessure op te hebben gelopen op de training: dat is de reden van zijn afwezigheid voor de thuiswedstrijd tegen Toronto.

Feyenoord blijft ondertussen concreet voor de spits, die intensief gevolgd en erg haalbaar is.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Ook deze wedstrijd zit Carranza niet bij wedstrijdselectie
Is parrot van excelsior geen optie, vind hem wel wat
Dan moet je gaan onderhandelen met Spurs, wordt dus geen makkie.
@Bombarda hoe wordt er intern naar Zechiel gekeken? Verwacht je dat hij volgend seizoen automatisch Feyenoord 1 speler is, of zal de nieuwe trainer dat opnieuw gaan inschatten? Hij tekende voor 5 jaar bij maar ik vrees dat zijn blessure een flink negatief effect heeft gehad op zijn perspectief bij Feyenoord..
Hij deed van het weekend een helft mee tegen Volendam o21 en daar vond ik hem al weer een van de beteren van het veld. Als hij zo door blijft gaan in de voorbereiding gaat hij echt wel zijn kans krijgen. Al helemaal omdat Zerrouki toch wel wat tegenvalt.
Ik vind hem echt heel goed. Echt een pitbull, maar tegelijkertijd zo sierlijk aan de bal. Ik kijk vaak zijn beelden terug van de Youth League (tegen Celtic), dan zie je echt dat het wat kan worden. Maar ik vind hem veel meer een Wieffer (dynamische box-to-box) dan een Zerrouki (stationaire speler, anchorman)
Hij is ook meer een Wieffer, zou toch mooi zijn als Wieffer gaat dat Zechiel langzaam die rol kan over gaan nemen komende jaren.
Is allemaal afwachten met nieuwe trainer
De Argentijnen doen het over het algemeen best goed bij ons. De meeste die we gehad hebben waren prima bruikbaar. Alleen Pratto en Montaya vielen zwaar tegen. Bombarda, Cruz, Graff, Sanchez, en Senesi (misschien vergeet ik nog iemand) deden het allemaal redelijk tot zeer goed hier. Daarom zal ik Carranza het voordeel van de twijfel geven als hij komt. Argentijnen zijn toch meestal wel goede warriors.
De vraag is: Hebben we alleen interesse in deze spits omdat deze goedkoop is of omdat ze echt denken dat dit een versterking gaat zijn.
Allenlbei. Relatief goedkope gok voor de breedte.
De vraag stellen is hem beantwoorden lijkt me.
Jongen is bijna nooit geblesseerd. Zal wel niet geblesseerd willen raken zo net voor een transfer. Als 3e spits interessant om te proberen. Als Santi weg gaat hoop ik nog wel op een groot talent achter Ueda. Ik zou kiezen voor Enis Destan van Trabzonspor. Weet alleen niet of die nog te betalen is.
Hoezo achter Ueda? Er moet een spits komen die ditect kan concurreren met Ueda.
Toen ik de reactie plaatste dacht ik gelijk, ik had moeten zeggen die snel kan concurreren met Ueda haha. Dat klopt, maar vaak zie je dat als je talentvolle jongens uit mindere competities haalt die even moeten wennen aan de intensiteit. Zie Santi, Danilo.
Wie zegt dat hij de 3e spits wordt. Tussen een 3e spits in de selectie halen en de 3e spits in de selectie zijn zit een groot verschil
3e spits in de selectie halen bedoel ik ook. Hij is ook een ander type spits, wat alleen maar goed is.. Komt veel in de bal, houd de bal vast, en geeft meer assists. Ik zie het wel in hem zitten. Alleen nogmaals zou ik graag nog een groot talent erbij willen zien. Wat je zegt klopt, je moet niet iemand halen als 3e spits, maar als iemand die kan groeien naar een volwaardige basisspeler.
Denk niet dat er heel veel gaat gebeuren.
Misschien nieuwe trainer.
Misschien Small maar is eigenlijk geen nieuws.
En Misschien een 3e spits.
De rest zal wel even duren. Denk dat Feyenoord eerst de trainer even laat rondkijken en daarna laat meepraten over eventuele aanwinsten. En we moeten natuurlijk ook nog verkopen maar dat komt waarschijnlijk pas na het EK op gang
Pas echt los gaan we na het EK. Zoals bij elke club. tot nu toe krijgen we al best wat leuk nieuws mee!
Zonder dat er nog wat verkocht is en trainer gaat er nog niks los
De scouting zal vast zijn werk gedaan hebben... moet zeggen dat de beelden online ook nog niet veelzeggend zijn... blijft een gok
Met alle respect, maar ik heb net naar een aantal beelden van deze jongen zitten kijken en dit lijkt me niet een speler voor de bovenkant van de selectie. Totaal niks bijzonders gezien en lijkt me niet een CL waardige speler. Krijg een beetje Pratto vibes… Ik heb maar alle vertrouwen in onze scouting en dan maar hopen dat ik het mis heb.
Wordt door 1908 en VI ook nergens geopperd dat hij dat is. De bovenkant versterkingen komen pas als de trainer bekend is.
Het schijnt dan ook dat hij als 3e spits zal dienen met de hoop dat hij zich sterk ontwikkelt.
Als 3e spits achter, in dit geval Gimenez en Ueda, is het een goedkoop gokje met nog maar 6 maanden contract en Italiaanse nationaliteit.
Hoop is uitgestelde teleurstelling. Die tijd willen we toch achter ons laten.
Jij kijkt teveel naar Valentijn Driessen met je gezegdes…..
Off topic Lazio wil een Deen, waar Feyenoord vorig jaar achteraan zat, ruilen tegen Stengs???
Gewoon makkelijk gerucht met Feyenoord die hem voorheen op de radar had en Priske die met hem heeft gewerkt bij Midtjylland
@Bombarda is er al meer bekend over de transfersom van Hadj Moussa? 3,5 miljoen ging rond maar Rutger gaf op het begin aan dat het een stuk minder was
Not transfer related..okayyy
Maar wel een (misschien) lichte blessure.
La gaaaaan.
Alleen Dajakkers kopen, bikkels!

En niet met een open deur aankomen: Maar iedereen ken wel eens gebelesseerd raken.
Tuurlijk, klopt. Maar dan toch liever een seizoen later of zelfs twee of niet.
Maar absoluut niet voor een koop. Je koopt toch ook geen TV met storing. Ook die ken je reparen...

Dikke l.l. drie bier,
No deal!
Even aanvullen: Of héél erg grondig uitzoeken (maar dat weet Kloese al dan hoor) of het echt een zuinigheids momentje is op manier van. Uit de match houden (heel houden) dus wel voor de transfer.

Beetje apart Dan moet ie toch wel erg blessuregevoelig zijn of ben ik nou dom. Anders balt ie gewoon dat wedstrijdje mee. Ik denk gewoon echt blessure. Of heel goedkoop of niet.
Je geeft het antwoord in de eerste zin van je tweede alinea achter ‘of’……….
Ik laat me graag verrassen maar heb meerdere filmpjes gezien en echt heel weinig bijzonders gezien in deze jongen.
Heb t zelfde , en speelt ook met 2 spitsen daar in mls.
@Bombarda Zien ze bij Feyenoord Gio Reyna als optie om met Stengs te concureren? Lijkt me een hele interessante optie.
Inderdaad een interessante optie!! Maar is hij haalbaar??
@Bombarda ik wist helemaal niet dat jij 🇪🇸s bent
In Cádiz geboren, maar trots bezitter van het Argentijnse paspoort
Oh broer van carranza hahahaha
Haha, je geeft dus ook echt de gegevens van Bombarda op, of delen jullie toevalligerwijs een aantal gegevens?
@Bombarda Ook nog ff benieuwd MLS gericht. Tijdje terug werd almada gelinkt aan ons, zou dat deze window weer een optie kunnen zijn?
Dit zou zo'n bizarre topaankoop zijn die iedereen graag wil zien. Heb overigens zelf het idee dat hij niet betaalbaar is. Laat staan zijn contracteisen.
Geen haalbare speler. Bovendien een mentaal wrak, moet Feyenoord dat willen?
@Bombarda heeft Feyenoord een vervanger voor Ali op het oog of zijn ze niet van plan om hem te vervangen?
Ohja.. was even vergeten dat hij natuurlijk nog kwam. Heb ik niks meer van gehoord nadat Feyenoord hem heeft gehaald. Had dit niet te maken met problemen aan zijn kant met de club?
Hij heeft toch gewoon contract getekend bij ons.
@Bombarda zou dit wel eens snel rond kunnen komen of zal het weken duren?
Ja. Feyenoord wil, spits wil en de club waar hij nu onder contract staat wil ook nog wel iets aan hem overhouden. Uitvoerig gevolgd, gewoon in potentie een leuke aanwinst.
Top, voor een klein bedrag ;)
Een leuke aanwinst ? Dat komt een beetje over als een gokje! Op filmpje zie ik eerlijk gezegd niet heel veel geweldige dingen. Is toch geen buitencategorie wat we eerder gelezen hebben!
Er zit ook een wezenlijk verschil tussen een 'buitencatagorie' speler, en een speler die 'in potentie een leuke aanwinst' is.
@Bombarda is dit DE vervanging van Santi of puur voor de breedte?
Ben zelf ook spits geweest en dan zie je toch dat Carranza alles in zich heeft om onze nieuwe #1 spits te worden
Dit gaat een mooi weekend worden.
Carranza✅
Gijs smal✅
Bekend wie trainer wordt✅
Nadje⏳…
Bekend wie trainer wordt ❌
Brain priske gepresenteerd ✅
Wat zijn, zijn kwaliteiten als spits. Ik vind alleen filmpjes met intikkertjes. Iemand die wat meer kan vertellen over deze man?
Aanspeelpunt (door de lucht en over de grond), pressing, doelgerichtheid zijn de meest relevante kwaliteiten
Inderdaad deze man kan niet echt iets anders dan dat