yv20221027yv20221027a1a04252

VK Sportphoto

Nieuws

Trauner geen zekerheidje voor wedstrijd om Johan Cruijff Schaal

Stan

Gernot Trauner kampt nog altijd met een blessure en zal daardoor een groot deel van de voorbereiding missen, zo vertelde Arne Slot donderdag tijdens de persconferentie. "Trauner hoef je de komende twee weken niet op het trainingsveld te verwachten." Tijdens de eerste groepstraining was de verdediger dan ook niet van de partij. 

Slot vertelt dat de club heeft geprobeerd de Oostenrijker op tijd fit te krijgen. "De blessure die hij heeft opgelopen tegen AS Roma, waardoor hij daarna ook uitgeschakeld is geweest, daar voelt hij nog steeds de problematiek van. Hij is maar heel kort op vakantie geweest, we zijn hem door blijven behandelen in de hoop dat hij kon aansluiten. Maar hij kwam maar niet voorbij een bepaald punt."

Daardoor is er weel onzekerheid over wanneer Trauner weer inzetbaar is voor Feyenoord. "Nu is ervoor gekozen dat hij elders gaat revalideren en dat zal in ieder geval twee weken zijn. Het is niet uitgesloten dat dat zelfs nog langer gaat duren. Het kan ook zijn dat hij over twee weer op het veld staat. Feit is wel dat als een speler zo lang niet fit is geweest dat dat voor mij niet heel hoopgevend is voor de eerste wedstrijd voor de Johan Cruijff Schaal."

Delen

Reacties

Kasanwirjo moet dus gelijk aan de bak ;-)
Als Trauner nu nog zo sukkelt met die knie dan kan dat zomaar nog een tijd duren….. Geertruida zie ik niet blijven, die is al rond en de clubs komen er ook wel uit.
Toch maar wat meer bieden voor Beelen van PEC als die bovenaan ons lijstje staat….
Blessure al vanaf Roma. Zou een meevaller zijn als hij er het begin van de competitie staat...
@FeyenoordTM, wat is de insteek met Tidjany Touré? Opnieuw verhuren, aansluiten bij O19 of mag die op zoek naar een nieuwe club? Bij Dordrecht een ok periode gehad, maar ook niet bewezen klaar te zijn voor een plekje bij Feyenoord 1
Waarom onder 19? Gewoon Jong Feyenoord!