Primeur Bevestigd
Gernot Trauner juichen na Celtic-thuis in de UEFA Champions League

VK Sportphoto

Nieuws

Trauner hervat zaterdag groepstraining

FeyenoordTM

Aanvoerder Gernot Trauner ontbrak vrijdagmorgen op de besloten training van regerend landskampioen Feyenoord. De Oostenrijks-international kampte met ziekteverschijnselen, maar is op de weg terug.

De rechtsbenige mandekker keert zaterdagmiddag namelijk terug bij Feyenoord op de openbare afsluitende training, wat betekent dat hij zonder verdere terugslag klaar is voor het treffen met Ajax. De Klassieker wordt zondagmiddag om half 3 afgetrapt in een uitverkochte Johan Cruyff ArenA te Amsterdam.

De Rotterdamse formatie van hoofdtrainer Arne Slot hoeft het in de hoofdstad alleen te stellen zonder doelman Justin Bijlow (polsblessure) en de tegen Celtic geblesseerd geraakte Luka Ivanušec. De Kroatische linksbuiten is naar verwachting enkele weken uit de roulatie met een blessure aan de enkel, die aan het einde van het met 2-0 gewonnen Champions League-duel tegen Celtic dubbel klapte.

De eerder geblesseerd geraakte Bart Nieuwkoop en Ayase Ueda hebben de groepstraining vrijdagmorgen hervat en wachten hun reactie af. De verwachting is dat beiden heren zaterdagmiddag wederom meetrainen en zondag afreizen richting de huidige nummer twaalf van de Eredivisie.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Zin in zondag blij dat ueda en trauner erbij zijn op naar de 3 punten.
Hij was een dagje minder lekker zo te zien. 1 of 2 keer goed uitslapen en hij gaat weer, hij wordt ook al wat ouder hé ;-)
De huidige nummer 12 🤣🤣🤣 Dat moet vooral zo blijven ‼️
Volgens vd Kraan van Telegraaf staat Ivanusec minimaal een maand aan de kant.

Pffffffffffffff
Hij zat ook 1.5 maand in het vliegtuig volgens de genoemde journalist
Prima, over twee weken al weer interlands. Helemaal beroerd als die die juist wél zou halen…
Mooi nieuws knallen en 3 punten 💪🏽💪🏽💪🏽