yv2024421yv2024421a9c03301

VK Sportphoto

Nieuws

Trauner: "Het kon geen betere wedstrijd voor mijn 100e wedstrijd zijn"

Stan

Langs was hij geblesseerd, maar zondag tijdens de bekerfinale was Gernot Trauner er toch weer bij. Der General wint weer een prijs met Feyenoord en dat maakt hem trots. Na afloop verscheen de verdediger voor de camera's van Feyenoord. 

Naast dat Trauner zijn tweede prijs won met Feyenoord, was de bekerfinale ook op een andere manier speciaal voor de Oostenrijker. "Het kon geen betere wedstrijd voor mijn honderdste wedstrijd zijn. Daar ben ik erg trots op, maar het belangrijkste vandaag is dat we de beker hebben. Ik ben erg trots op de gasten. Het was een moeilijke wedstrijd maar uiteindelijk hebben we het gedaan. Heel blij om de beker te winnen."

De aanvoerder spreekt zijn waardering uit voor het team. "Natuurlijk ben ik ook trots mezelf, maar ik heb vandaag geen hele wedstrijd gespeeld en dus ik ben heel erg trots op iedereen in het team. We hebben zo hard gewerkt het hele jaar. Nu hebben we wat echt wilden. We konden het inde competitie niet doen, maar dit is een hele fijne manier om het seizoen te eindigen met een tweede prijs op rij."

Trauner was precies op tijd fit om actief te zijn tijdens de bekerfinale. "Ik werkte heel hard tijdens mijn herstel, want het betekent veel voor mij om ook deze finale te spelen. Dus ik ben blij dat ik wat minuten kon maken. Ik ben heel trots!"

Delen

Reacties

Ik hoop dat hij blijft. Stabiele rots in de branding met rust en ervaring!
ik denk dat hij nog een stap wil maken, ook omdat hij niet sondemeer de eerste keus is achterin centraal. Plus blessuregevoeliger blijkt