Betrouwbaar
yv20221027yv20221027a1a04252

VK Sportphoto

Nieuws

'Trauner mogelijk weer beschikbaar tegen Fortuna'

StanV1908

Gernot Trauner maakt volgende week mogelijk zijn rentree in de wedstrijdselectie van Feyenoord, zo meldt het Algemeen Dagblad. De Oostenrijker is op de weg terug van een knieblessure en kan tegen Fortuna Sittard wellicht weer in actie komen voor het team van Arne Slot. 

Eerder werd al bekend dat de centrale verdediger spoediger herstelt dan in eerste instantie de verwachting was. Deze week kon Trauner zelfs alweer aansluiten bij de groepstraining van Feyenoord.

Indien de vice-aanvoerder volgende week geen terugval krijgt in zijn herstel, is de kans aanwezig dat hij tijdens de uitwedstrijd in Sittard op het wedstrijdformulier staat. Het duel met de Fortunezen vindt plaats op 26 februari om 12:15. 

Ook Sebastian Szymański, die eveneens met een knieblessure kampt, ligt op schema om op termijn weer aan te sluiten bij de selectie van Slot. De Pool heeft hier echter nog wel wat langer voor nodig dan Trauner. 

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Mooi dat Trauner en Timber vrij snel terug zijn.
Ja, vooral Timber hè. Je dacht dat die er het hele seizoen uit zou liggen, blijkt hij gewoon niet 1 wedstrijd te hebben hoeven overslaan 👍
Jazeker de "apotheker", onze kale kletser,onze held!
beste nieuws in weken😍