Betrouwbaar
Ramiz Zerrouki

VK Sportphoto

Transfers

'Twee clubs informeerden naar Ramiz Zerrouki'

Van de redactie

Twee clubs hebben zich eerder gemeld voor Ramiz Zerrouki. Volgens Voetbal International heeft een club uit de Franse League 1 en club uit Turkse Süper Lig geïnformeerd bij Feyenoord naar mogelijkheden om Ramiz Zerrouki te kopen of te huren van de Rotterdammers.

Feyenoord is overigens niet van plan om de middenvelder van het Algerijnse elftal van de hand te doen waar destijds bij zijn overgang van FC Twente naar Feyenoord veel tijd, geld en moeite in is gestoken. Zerrouki heeft in de Champions League bewezen zich prima staande te kunnen houden en daardoor belangrijk is in de selectie van Arne Slot. Verder geeft het medium aan dat Dilrosun een speler is die mogelijk vertrekt, maar nog geen bod was serieus genoeg dat de club erover wilde nadenken. 

Qua inkomende transfers is op dit moment alleen Luciano Rodríguez een thema. De Rotterdammers denken ook nog aan een rechtsback, maar de noodzaak en financiële mogelijkheden hiervoor zijn momenteel niet beschikbaar. De vleugelverdediger Guga van Fluminese is aangeboden bij Feyenoord, maar een transfer is volgens de beleidsbepalers van de club uit Rotterdam-Zuid 'niet concreet'.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

De financiële middelen ontbreken voor het aantrekken van een rechtsback ?😳 Hoe zit dat dan met alle Champions League miljoenen?
ja snap ik ook niet soms tuurlijk krijg nooit het hele bedrag van voor je transferbudget maar dan nog. Er wordt gewoon heel erg voorzichtig gedaan misschien wel iets te.
Bij de presentatie van het jaarverslag werd door de financieel directeur juist uitgelegd dat Feyenoord nog steeds scherp aan de wind moest zeilen.
De spaarpot van de club was bijna leeg en moest wel weer gevuld worden. Daarnaast zit het grootste probleem in de salariskosten. Dat zijn structurele kosten en dat kan je niet dekken met mogelijk incidentele inkomsten vanuit de CL.
Niet doen hij moet Mats gaan vervagen volgend jaar. Hij is nu een beetje wat Timber vorig jaar was
"Qua inkomende transfers is op dit moment alleen Luciano Rodríguez een thema. De Rotterdammers denken ook nog aan een rechtsback, maar de noodzaak en financiële mogelijkheden hiervoor zijn momenteel niet beschikbaar."

De noodzaak ligt inderdaad in eerste instantie voorin. Zo'n RB is fijn maar niet onoverkomelijk indien die niet komt.
@FeyenoordTM is de kans dat Rodriguez komt toegenomen of denk je dat er teveel obstakels zijn?
Zijn teveel obstakels let maar op
Informeren. Interesse, aanbieding, geruchten, huren. Zouden deze woorden in het clubwoordenboek staan?
Als je de transfersom terug kan verdienen had ik hem laten gaan. Met wat tijd en ruimte is het een aardige speler (zie Lazio thuis). Met wat druk komt zijn beperkte handelingssnelheid aan het licht. Ik vond het bij Twente al een meehobbelende speler die niet echt indruk maakte en heb nooit gesnapt wat Slot nu zo speciaal aan hem vindt dat hij er zo lang achteraan is gelopen. In de kleine ruimte is het allemaal erg matig en ook zijn dynamiek is slecht, Zal ons nooit verder helpen.
Eens Simon, met Zechiël en Milambo hebben wij genoeg opties voor deze positie en ik denk dat we daarnaast betere spelers zouden kunnen scouten dan Zerrouki. Zijn spel is te beperkt en hij zit vermoedelijk al tegen zijn plafond. Alleen uit tegen Atletico vond ik hem echt indruk maken, maar toen kreeg hij ook echt alle ruimte en tijd van zijn tegenstander. Het geld dat we aan Zerrouki kunnen verdienen is elders in het elftal meer benodigd.
Zit een beetje in dubio over Zerrouki. Aan de ene kant twijfel ik of hij echt het niveau heeft of gaat krijgen dat wij nastreven. Heeft sporadisch een erg hoog niveau gehaald, maar vind hem ook erg vaak tegenvallen. Is niet het type Aursnes/Wieffer waar we aan gewend zijn. Dat maakt dat ik het niet extreem erg zou vinden als we hem zonder verlies kunnen verkopen. Al vraag ik me sterk af of we voor een wisselspeler die op de Afrika Cup niet heeft weten te imponeren dergelijke bedragen kunnen vangen.
Aan de andere kant is het aannemelijk dat Wieffer komende zomer wel in de belangstelling van grote clubs zou kunnen komen te staan. Zeker als hij een goed EK speelt. Dan is het wel fijn als je iemand in de gelederen hebt die snapt hoe je onder Slot moet spelen, en er direct kan staan. "In het verleden behaalde resultaten..." e.d., maar Timber was in zijn eerste seizoen ook nog geen topper, en zie hem nu.
Wat mij betreft eens de grote broek aantrekken en 25m vragen. Het is en blijft Algerijnse international wat het altijd goed doet in Frankrijk.
Goede kans dat Wieffer komende zomer vertrekt, dan heb je met Zerrouki al een speler klaarstaan die zijn rol prima kan overnemen en een van de sterkhouders van komend seizoen gaat worden. Wat betreft Rodriguez. Als Feyenoord inderdaad een bedrag in de orde van 5 miljoen biedt lijkt het me sterk dat die komt. Benfica legt lachend een hoger bedrag neer. Maar goed, nooit geschoten is altijd mis. Dat lijkt trouwens ook het motto van Rodriguez zelf te zijn.
Zou enorm zonde zijn, had Assignon graag zien komen! Huur met eventuele koopoptie moet er nog wel uit te slepen zijn als de speler zelf ook nog eens graag wil..
@FeyenoordTM


Is de kans alweer wat groter voor de komst van Rodriquez?
Pffff wat een vraag….
Op dit moment 36,234% kans….
Rodriquez zal wel komen
Denk rond de 7 miljoen
Na dit seizoen zie ik deze spelers vertrekken
Giminez maar geen 50 miljoen zal rond de 40 zijn
Hartman 30 a 35 miljoen
Wieffer rond de 30 miljoen
Geertruida maximaal 25 miljoen
Jahanbacks 0 euro
Dilrosun 3 a 4 miljoen
Als Feyenoord dan die assignon kan kopen als vervanger van Geertruida dan heb je Beelen als vervanger voor Trauner, vind Beelen stuk sterker dan Trauner,is sneller en lichamelijk best sterk
Feyenoord zal wel echt buitenspelers moeten kopen die ook scoren
Beelen?
Beter dan Trauner?
Kom op Trauner moet zich de tandjes lopen, omdat Geertruida denkt dat hij op 10 speelt!
Verdedigend verschrikkelijk op dit moment.
Ik denk dat, op Hartman na, dit wel de lijst is met (basis)spelers die zullen vertrekken. Of de bedragen kloppen, zal de tijd moeten uitwijzen.
Hoop toch wel nog op een rechtsback
gaat niet gebeuren volgens VI al die namen voor niets