Betrouwbaar
Isak Alexander Alemayehu Mulugeta | Bron foto: dif.se

dif.se

Transfers

Tweede versterking binnen: 'Mulugeta reist af naar Nederland'

FeyenoordTM

Djurgården IF en Feyenoord zijn het volgens Expressen eens geworden de transfer van Isak Alemayehu Mulugeta. De speler heeft nu ook groen licht gekregen om spoedig af te reizen naar Nederland.

Vorige week trainde de aanvallende middenvelder al niet mee met Djurgården en inmiddels heeft sportief directeur Bosse Anderson tegenover het Zweedse medium bevestigd at Mulugeta deze week naar Rotterdam af kan reizen om zijn transfer naar Feyenoord af te ronden.

De deal betreft een verhuurperiode met een koopoptie, zoals vanaf het begin af aan bij de onderhandelingen al de insteek was. Mulugeta wordt, nadat alle formaliteiten afgerond zijn, toegevoegd aan het onder-21 elftal van trainer Melvin Boel.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Is het huren van Amad Diallo van Man United nog een optie?
Nu nog Boel vervangen, bitte! Kan er geen hol van
En Boel? Is er nog sprake dat deze vervangen gaat worden ?
Je kan nog zoveel aankopen doen, als de trainer faalt, faalt het team ook.
Kijk maar naar Slot…
Ik hoop toch dat iemand aan het evaluseren is geslagen, want godskanonne, wat hebben wij een slechte transferzomer gehad.
mee eens , knap om ruim 30milj uit te geven zonder er sterker op te worden
Ja joh, als je alkles in handen van Slot geeft en je scouting links laat liggen krijg je dit
Ik mag toch hopen dat de clubleiding hier wel wat van geleerd heeft.
Als je 40 miljoen uitgeeft aan 12 spelers en geen één die iets toevoegt gaat er iets niet goed
We hebben kwalitatief goed door geselecteerd met de spelers die binnen gehaald zijn, maar hebben mentaal een jasje uitgedaan. Te veel ideale schoonzoons in deze selectie nu, hebben een type Bosvelt nodig die af en toe ff de boel verrot scheldt, of iemand een beuk geeft, als het niet loopt.
Feyenoord TM is Daniel Jebbison van Sheffield in beeld bij Feyenoord?
Lijkt me een prima speler
Waaruit denk je dat? Ik denk dat echt totaal niet.
Is geen prima speler en Feyenoord volgt hem niet
En die LCV van Sivaspor? Feyenoord heeft alleen maar Hancko voor die plek du s de interesse zou ik begrijpen
Beelden zijn niet echt hoopvol
Maar afwachten
Zou spelers met veel scorend vermogen
Scouten
Scorend vermogen is niet het probleem, verdedigend vermogen wel.
Giminez is de enige
Lijkt me vrij weinig🤗
Buitenspelers zijn te wisselvallig en Stengs kan het alleen tegen de mindere goden
We hebben gewoon prima achterhoede, die alleen bij dooie spelmomenten niet sterk zijn
Had gehoopt op die Nino, maar helaas
Nieuwkoop moet je zo snel mogelijk van de hand doen, echt in alles te kort
Zo makkelijk Trauner Geertruida Hancko en Hartman de bal rondspelen en opbouwen
Zo een drama is het als Nieuwkoop aan de bal is
Zie veel liever Pedersen terug
We hebben tot nu toe, tegen dezelfde tegenstanders, 20 doelpunten meer gemaakt dan afgelopen seizoen. We liggen op koers om 100 doelpunten te maken dit seizoen. Hoe kun je dan zeggen dat scorend vermogen het probleem is?
Het probleem is dat we geen standaardsituaties kunnen verdedigen, en dat bijna ieder schot op doel tegen de touwen vliegt. We lopen bijna 1 op 1 qua tegendoelpunten per wedstrijd dit seizoen. Dan kunnen we nog zo'n prima achterhoede hebben, er gaan te veel ballen in, waarmee je het jezelf ontzettend moeilijk maakt.
We kunnen ook prima opbouwen en rondspelen, dat is het probleem niet, maar dat is iets anders dan verdedigen. Heeft misschien ook niet zozeer te maken met individuele kwaliteiten, alswel met tactiek en instructies vanuit de staf.
Je bent gewoon te afhankelijk van Giminez
Middenvelders en aanvallers scoren te weinig
De rest van je verhaal geef ik aan
PSV heeft met z’n voorhoede en middenvelders en bank veel meer scorend vermogen
Ondanks dat ze voetballend achterin minder zijn dan Feyenoord
Daar zit het verschil 🤗
Timber heeft 6 doelpunten, Stengs 5, het scorend vermogen op ons middenveld is dus prima. Bij PSV scoort Til er 7 en Tillman 5, vind ik geen schokkend verschil. Wieffer is een verdedigende middenvelder, daar is scorend vermogen minder belangrijk, Schouten scoort ook niet veel.
De bank bij PSV scoort inderdaad wel meer (Saibari 5, Pepi 4). Minteh (3) en Sauer (1) zijn onze meest scorende bankspelers, dat is niet best. Wat mij vooral opvalt is dat we een lamme vleugel hebben. Paixão scoort er 4, Ivanusec staat pas op 1. Dat kan en moet beter als we PSV willen bijbenen qua gemaakte doelpunten.
Aan de andere kant, we maken echt voldoende doelpunten, we moeten er achterin vooral minder om de oren krijgen om stappen te maken.
Zonde om te lezen dat dit waarschijnlijk de laatste versterking is. Ben bang dat twee versterkingen niet voldoende gaat zijn om alsnog kampioen te worden in de najaarscompetitie. Tenzij Milambo, Sauer, Zechiel en Van Sas ook structureel hun minuten gaan maken daar.
Is ook wel heel lastig om versterkingen te vinden. Spelers die goed genoeg zijn willen niet in de O21 spelen. Je moet ze eigenlijk zelf opleiden of in de o18, o17 al halen, maar dat kost ook veel geld. En dan nog weet je niet of ze het dan wel redden.
Volledig met je eens, wellicht nog moeilijker dan scouten in een iets hogere leeftijdscategorie.
Hier staan wellicht ook interessante spelers tussen;

https://youtube.com/@scandinavianscout?si=DcVHIi_f5YXU6PtU
@FeyenoordTM puntverlies tegen NEC = panicbutton? Gescoute opties uit anderen continenten? Dat zou wel pure winst van het puntverlies zijn zeg. Dat we eindelijk geen geld meer uitgeven aan spelers als Nieuwkoop, vd Belt, Lamprou, Lingr, Ueda (te duur) etc.
Zou heel goed kunnen. Vanmorgen een rondje gebeld, panicbutton lijkt vooralsnog niet ingedrukt te zijn. Men gaat wel deze maandag om tafel.
Anders heeft Arne altijd nog de statistieken button! Of de 'we-missen-spelers-door-Afrika-Cup'-button.
We missen Kokcu en Symanski, zuj namen het team op sleeptouw als het even niet liep
Dat hadden ze 4 weken geleden moeten doen! De 2de plek is zo belangrijk... leverd zoveel geld op. Is aanhaken of afvallen!
@FeyenoordTM hoe analyseren de betrokkenen nu zelf afgelopen transferzomer? Dit moet toch ook intern tot zelfkritiek leiden? Het was transerzomer 2017 all over again. En dan zie je bij Dordrecht onze scouting die club van de 18e naar de 4e plek leiden. Hoe bestaat het dat zij aan de kant zijn geschoven? Hoop dat je dat misschien nog eens in een long read kan beschrijven.
Ook gescoute opties zijn niet altijd juist. Walemark, Bullaude, Bjørkan, Bassett etc. Een Paixao wordt steeds minder. En dan heb ik het nog niet over spelers waarin we intresse hadden en ergens anders flopten (Aochiche, Abraham etc.) We moeten stoppen met die onderscheid te maken. Kijk gewoon of een speler goed is of niet. Dat is belangrijk, niet waar ze vandaan komen, uit welke koker ofzo.
Kan maar één basisspeler opnoemen die zich ontpopt die uit de koker van het bepalende duo komt: Calvin Stengs.

Begrijp me niet verkeerd, de selectie moet een goede mengelmoes zijn van beide kanten, qua aanwinsten. Maar: bij Feyenoord klotst het geld nog altijd niet tegen de plinten - en dus zou het niet onverstandig zijn om de risico's bij miljoenenaanwinsten te beperken. Het zal goed zijn om er bepaalde analyses op los te laten, vóórdat er miljoenen tegenaan gegooid worden.

Zo niet, krijg je zoiets als afgelopen transferzomer. Ik bekritiseer de aanwinsten niet individueel, maar als supporters mogen we best waakzaam zijn naar onze club, de structuur, de uitgaven en de beweegredenen.
Kijk PSV. Hoeveel van die namen zijn gescout? Is ook allemaal bord op schoot of de Amerikaans netwerk van Stewart. Die aankopen van Ajax zijn allemaal gescout door Mislintat en zijn team, en kijk waar die nu staan.

Je mag zeker waakzaam zijn en dat is goed ook, begrijp me niet verkeerd. Maar mijn punt is meer dat het draait dat je gewoon een goede, gezonde samenstelling moet hebben in je selectie. En dan maakt het niet uit waar de spelers vandaan komen. Als jij een geweldige selectie kan samenstellen met allemaal voltreffers van je netwerk, waarom niet? Zoals PSV. Als dat niet het geval is zoals nu, mag je best kritisch zijn, zeker. Maar ik vind niet dat we nu gescoute, buitenlanders, binnenlanders, jeugdspelers etc. tegen elkaar op moeten zetten. Nu wordt de afkomst van een speler bijna belangrijker gemaakt, dan de prestaties op het veld. Die wrijving onstaat nu wel, zonder dat dat misschien je bedoeling is .
Maar hij en ivanusec zijn toch ook de enige die echt voor de basis zijn gehaald. Zerrouki misschien ook nog wel wat maar zelfs als dat middenveld met hem en wieffer had gewerkt dan nog had timber 1 van hun uit de basis gespeeld met hoe goed hij het wel niet doet.
De andere spelers kan je pas later echt beoordelen of dat goede aankopen zijn geweest.
Een ueda, zerrouki en beelen zullen gimenez, wieffer en trauner nooit 1 op 1 vervangen. Maar als je bepaalde spelers straks voor een geweldig bedrag kan verkopen en je heb de vervanger al klaar staan dan is dat fantastisch. De zomer van 22 was er vooral 1 van het korte termijn die van 23 van een wat langer termijn.
Mooie deal,benieuwd of er nog meer bij gaat komen,wat is jou verwachting @FeyenoordTM?
Voor U21 is het wel even klaar nu, geloof ik. Voor Feyenoord 1 zal er ongetwijfeld nog wel wat toenadering volgen, zowel inkomend als uitgaand.
Onder 21 heeft al zoveel talenten zien komen en gaan. Ik zie veel wedstrijden maar die trainer Melvin Boel, krijgt het niet voor elkaar een winnend team te smeden of spelers echt te motiveren.