Primeur Bevestigd
ueda-feyenoordweb-1

KayneKVisuals

Nieuws

Ueda speelgerechtigd voor Fortuna-thuis

FeyenoordTM

Feyenoord kan gebruik maken van Ayase Ueda tijdens de eerste speelronde van de Eredivisie. De Japanse spits krijgt vrijdag zijn werkvergunning op zak.

Daardoor kan hij zondag bij de selectie zitten tijdens Fortuna-thuis. De vergunning wordt vrijdag opgehaald door Ueda bij de Immigratie- en Naturalisatiedienst. Ueda trainde eerder deze week met toestemming al mee met Feyenoord. 

Het treffen met de Limburgse club staat zondag 13 augustus om 14:30 op het programma. Het Kuipduel geldt voor Feyenoord als eerste competitiewedstrijd voor het Eredivisie-seizoen 2023/2024.

Update 13:00 · Ook Feyenoord bevestigt het nieuws. Bart Nieuwkoop kan zondag ook van de partij zijn.

De autoriteiten hebben voor Ayase Ueda zijn gecombineerde vergunning voor verblijf en arbeid afgegeven. Daarmee is de 24-jarige Japanse spits speelgerechtigd en kan hij per direct trainen en wedstrijden spelen voor Feyenoord.

De vijftienvoudig Japans international kwam eerder deze maand over van Cercle Brugge en heeft in De Kuip een contract voor vijf seizoenen getekend tot medio 2028. Aankomende zondag kan hij zijn debuut maken voor Feyenoord in de eerste competitiewedstrijd tegen Fortuna Sittard in De Kuip.

De Belgische voetbalbond heeft het internationale transfercertificaat afgegeven waardoor Bart Nieuwkoop eveneens speelgerechtigd is voor aankomende zondag.

Tekst via Feyenoord.nl

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Ik ben speciaal voor alle supporters gaan zoeken op internet naar een remedie om ze te helpen tot het grote moment daar is dat Ivanusec gepresenteerd wordt. Zoek er eentje uit die het beste bij jou past.

https://www.thuisarts.nl/kalmeringsmiddelen/ik-wil-misschien-kalmeringsmiddel-gaan-slikken
Ik gaf gisteren al aan liever geen tussenberichten meer te willen zien. Alleen eindbericht of hij komt of niet. Beter voor ieders gezondheid -;)
Ueda zal zo dag wel zijn minuten krijgen fortuin heeft de selectie nog lang niet rond gelijk goed openen met 4-0 5-0
Volgende week Ivanusec in Rotterdam , klasse
Nietszeggend bericht van telegraaf. Als je het artikel leest gaat het om een bijzin en blijkt nergens uit dat het om een nieuw geverifieerd feit gaat. Al geloof ik best dat hij nog komt.
Ivanušec komt wel of Ivanušec komt niet. Simpeler is het niet. Allemachtig, iedere scheet die gelaten wordt, verandert het sentiment. We gaan het zien. Het blijft vooral een opportunistische wereld waarin je i.i.g. niet op de media kunt bouwen en vertrouwen. Wacht gewoon volwassen af.
Las net dat ivanusec na de wedstrijd tegen aek komt.de return zou de heen wedstrijd is die er niet meer bij.Wat Ou hier van waar zijn
Ik zag het ook bij de Telegraaf. Interessant, we gaan het meemaken
Telegraaf heeft dat allemaal niet geschreven,

De conclusie is van trainer Arne Slot zelf, die er komende week nog een aanvaller in de vorm van de Kroaat Luka Ivanusec bij gaat krijgen.
Staat wel heel stellig bij dat hij na de eerste wedstrijd komt en de return niet meer meedoet.
We gaan het meemaken
Klopt las het ook zou top zijn. Telegraaf schreef en berichte het.
Ik heb al zo veel verschillende berichten over die gozer gelezen dan wel dan niet. Ik wacht gewoon rustig af tot hij wel of geen rood wit shirt aan trekt.
Fabrizio heeft hier nog 0,0 over bericht. Wel over Sutalo en in het verleden Feyenoordnieuws. Met andere woorden: transfer Ivanusec is niet rond.
Dat zegt ook niet veel hoor. Hij meldt namelijk ook heel veel Feyenoordtransfers niet… heeft gewoon lijntjes met allerlei zaakwaarnemers.
Bijlow Nieuwkoop Geertruida Hancko Hartman Zerrouki Wieffer Paixao (10)Stengs Giminez Ivanusec
Dit lijkt me wel wat🤗👌
Tot nu toe wel ja.

Hopelijk komt er nog een goede buitenspeler bij. Dan Stengs op 8, Ivanusec op 10 en die nieuwe speler en Paixao op de flanken.
Ivanusec wordt ' gewoon' linksbuiten
Ik denk dat Slot gaat rouleren. Maar denk wel dat hij vooral linksbuiten speelt ja.
Denk dat Ivanusec echt een linksbuiten
Paixao heeft ook het loopvermogen en schotkracht als Symanski had🤗
Carel Eiting er nog bij. Kost maar 4 ton en gezien de arbritagezaak zou Volendam blij zijn met 8 ton. Ook zo leuk voor Twente als Feyenoord dit doet en gezien de relatie met Volendam niet onmogelijk. En volgend jaar verkopen voor 4 miljoen hahaha
Is wel een goede speler om der bij te hebben
Wel interessant tijdens de persco: er schijnt minder voor Ueda te zijn betaald dan is gemeld @FTM?
Jij trekt FTM continu in twijfel omtrent Ivanusec, van de 100 berichten zijn er 90 negatief en pessimistisch.

Maar tegelijkertijd wel vrolijk door blijven vragen naar meer info etc...
Ow dacht dat Rck010 de grote leider was waar iedereen naar luisterde haha.
Hier zijn geen leiders toch.alleen beheerders volgens mij is hij dat niet🤣
'Ivanušec maakt volgende week overstap naar Feyenoord' bericht van telegraaf.
Ja, weet ik. Maar was een vraag aan Jaja, die 100% zeker wist dat hij niet zou komen. ;-)
telegraaf is aardig op de hoogte de laatste tijd
Haha ik hoop echt dat die komt. FTM ontkracht ook het bericht toch? Ze moeten dus gewoon nog met elkaar in gesprek. En als die Kroatië geld ruiken...
@FTM Naam van Filip Marchwiński ooit gevallen? Groot talent op de 10 van Lech Poznan
@FTM is Ziyech een optie voor ons. Nu 020 geen interesse heeft 🙈
Denk dat die feyenoord zkr betermaakt creatief en kan scoren.Gaat om feyenoord sterker word
Jij denkt dat Feyenoord een salaris kan betalen van 5 a 8 miljoen?
Wah vond het nieuwkoop info wel interessant. Veel mensen dachten het het een loststaande transfer was maar nino en hem waren duidelijk de vervanging van geertruida
Stomme vragen ook van die lui die zichzelf journalist noemen. Steed weer hetzelfde vragen ook al is het besproken in antwoorden op vorige vragen.
Of niet erg he? Stel eens fatsoenlijke vragen
Zijn we gewend van die lui opendeuren vragen. Nooit wat de supporters willen weten amateurs.
Heb nog geen reactie.je zei dat ik asiks of O was vroeg jou moet ik die kennen.vervolgens geen reactie.waarom vraag je dat aan mij
Vond het maar saai niks nieuws gehoord en de vragen die ze stellen als een verslaggever vraagt stelt vraagt een andere precies dezelfde vraag 🙈🙈🙈
Ik vond het pok interessant om Slot de specifieke kwaliteiten van Nieuwkoop te horen opnoemen. Echt een versterking dus!
Hoe bedoel je , we hebben de laatste twee jaar beleid, en dat herhaald zich iedere week, dus wat is het probleem ?
Duidelijk dat Slot Nieuwkoop wel als een echte aanwinst ziet. Dit in tegenstelling tot supporters die denken er verstand van hebben en het niks vinden.
Lijkt mij logisch wat mij vooral zorgen baart is dat hij alleen nieuwkoop eigenlijk haalde omdat feyenoord dacht dat geertruida weg zou gaan. Anders zou nieuwkoop niet eens gehaald zijn… Slot is erg fan van trauner die zelfs tot aanvoerder benoemd is dus straks zal heertruida als hij weer blijft rechtsback spelen en dan nieuwkoop en pedersen op de bank… Das nirt geweldig voor om je team te managen
Dat *** ik er ook uit op hoor. Nieuwkoop zit gewoon op de bank als Trauner fit is.
Geen bericht is goed bericht over ivanusec na de its happening heb ik er alle vertrouwen in dat die man komt en die ueda prima opvolger voor santi
Beste medekamaraden. Is er ook een mogelijkheid je eigen tekst na verzending te deleten? Heb nu al een paar keer opmerkingen dubbel geplaatst😵
Ook niet aan te passen, dat zou een goeie voor mij zijn met al mijn tik fouten
Normaal begint de persco om 14.00 uur. Vanuit mn hoopvolle gedachten nu een uur later vanwege bepaalde afhandelingen. Ach, maak ik mezelf maar wijs hoor.
Ja Ivanusec schuift aan 😉😆
Ivanušec komt gewoon as it stands, waarom al die paniek?

A) Heeft hier een officieel nieuwsbericht gestaan met een 'It's not happening'?!?

B) STEL dat hij uiteindelijk toch niet komt, dan is het even goed om te weten dat @FTM hier niks aan kan doen.... 😉

C) Pak een biertje en geniet van het mooie weer indien je vrij bent, proost! 🍻
En D Feyenoord heeft echt wel een vervanger op de lijst staan waarop ze snel kunnen schakelen. Inderdaad altijd die paniek om niks
Of Sekou Cissé.

En als we ècht mazzel hebben misschien wel Joonas Kolkka.
Denis Kljoejev ook even bij ons gespeeld 😁
Klopt. Drama.
Alleen was dat geen linksvoor.
Je weet toch dat tomek iwan gaat komen😂
We hebben geen rechtshalf nodig..... gelukkig 😁
Hahahaha ja dan heb je niet zo veel aan hem.maarja polen doen alle werkzaamheden he😂😂😂😂😂
Kijk, ik snap dat sommige mede kameraden 'bang' zijn dat hij niet komt....maar STEL hij komt uiteindelijk niet, dan heb ik er alle vertrouwen in dat er een waardige vervanger op de schaduwlijst staat. Voor het eerst in heel veel jaren vertrouwen in ons cluppie!
Daar ga jij van uit ik denk dat ze met vuur spelen en de laatste week te laat zijn voor plan b
We zullen eens kijken, of hij ons van nieuw elan gaat voorzien. Ik verwacht nog geen spectaculaire dingen, maar hoop er stiekem wel op ;-)
Normaal begint de persco om 14.00 uur. Vanuit mn hoopvolle gedachten nu een uur later vanwege bepaalde afhandelingen. Ach, maak ik mezelf maar wijs hoor.
Ik bedoelde, dat ik niet verwacht dat hij gelijk aan de lopende gaat scoren. Maar het zou wel leuk zijn. Een aankondiging voor een grote naam, verwacht ik nu eigenlijk niet. Eerder dat er nog iemand vertrekt.
Zie een hoop andere opstellingen voorbij komen en best leuke opties bij evt.

Maar lijkt me sterk dat je je voorbereiding achter de rug hebt en alleen 433 hebt gespeeld dat hij ineens iets gaat omgooien in de competitie of CL?

Ook al had Slot er in zijn ogen misschien niet alle spelers voor op dat moment,lijkt het me op zijn minst dat je het dan wel een halfje af en toe zou proberen.
@ftm, Komt er vandaag nog transfer nieuws / primeurs?
@FTM heb je vandaag nog wel een leuk nieuwtje?
@FTM: er zou toch nieuws komen over Ivanusec gisterochtend? Wat is de reden dat dit nog niet gecommuniceerd is?
Oké. Andere vraag: waarom heb je de berichten van de Kroatische media niet ontkracht?
Wij plaatsen die onzin niet. Wij hebben zelfs nog nooit geschreven dat er ook maar iéts in gevaar komt voor de Ivanusec-deal.
Bedankt voor het reageren. En voor de tijd.
Zit Geertruida gewoon bij de selectie zondag?
Nee, weet ik. Maar van de week ontkrachtte je die onzin-geruchten nog.

Dus die berichten dat Zagreb meer geld wil of niet meer genoodzaakt zijn Ivanusec te verkopen door alle transferinkomsten zijn onzin?
Je hoeft alleen 1908.nl te bezoeken om op de juiste manier op de hoogte te blijven
Denk dat Brighton misschien wel voor Geert gaat komen. Dikke centen binnen gehaald. En die zoeken nog wel wat qua verdediging
Dus de kans is groot dat die wel gaat komen.komt er ook nog een 10 bij
Ftm weet je toevallig paar namen voor de c.a.m ?
Hoe staat het er voor met kroaat?
Is weer een faker actief onder mijn naam, prachtig voor de bezoekersaantallen natuurlijk maar let er even op heren
Heb je nog wat nieuws in de aanbieding?
Faker had 't over de USA
Hij doet maar, in de commentsecties gaan natuurlijk geen hints en primeurs gegooid worden
Dat is waar. Heb je dit weekend wellicht nog een nieuwtje op transfergebied?
Dit is wel irritant zeg. Kan je die kloothommel niet blokkeren.
Ben jij stiekem n fakers hahahaha grapje
Misschien een optie inbouwen dat nieuw aangemaakte accounts eerst moeten worden goedgekeurd?
Waarom werken jullie niet met het systeem van fr12 werkt gewoon goed
@FTM Kunnen jullie niet preventief accountnamen blokkeren of alles wat op jouw naam lijkt zelf als account aanmaken, zodat het makkelijk is om dit te controleren? Voordat er idd allerlei verhalen rondgaan die nergens op slaan haha.
Het valt me op dat de transferwaarde van Ivanusec iedere week een stukje oploopt :-)
Is er vanmiddag persconferentie SLot?
sorry, was reactie op verkeerde bericht. Maar het fake FTM account is weer actief :)
Hoewel z'n antwoord hier wel klopt; er is vanmiddag een persconferentie
Gewoon 2 uur? Zie nog niks op YouTube staan
FTM had op instagram 14:15 gecommuniceerd maar ik zie idd ook zo gauw nog even niks op youtube
Ik zie ook geen link jammer had graag gekeken
Jaja! Dat kan zomaar belangrijk zijn!
3-5-2 zou wel lachen zijn
Giminez Ueda
Stengs/Ivanusec
Hartman zerrouki Wieffer Nieuwkoop
Hancko Trauner Geertruida
Prima optie voor in de lastige CL wedstrijden lijkt me! Eredivise iets te verdedigend denk ik...
Dit zou mijn opstelling ook zijn.... evt doorschakelen naar ander systeem in de wedstrijd kan gemakkelijk met een volwaardige bank .....................
Lijkt me dat Igor te belangrijk is om dit systeem te spelen.
Ja excuus was Igor ff vergeten maar dit zou lastige CL potjes zijn, dan Igor inbrengen in de 60/70ste minuut zou natuurlijk ook dodelijk kunnen zijn
Niets eens zo gek.. alleen moet er nog wel een reserve spits bij
Nee paxiao moet erin...die heeft tenminste scorend vermogen
Zou je Ueda niet de rol van Til kunnen laten spelen. Dan heb je Gimenez als aanspeelpunt en als koppende afmaker en Ueda als inlopende man vanaf de rand van de 16?
Helftje Santiago, helftje Ayase. Interessant om te kijke wie er beter bevalt.
Toch fijn als je een werkvergunning op zak krijgt.
Het zou mij niet verbazen als Brighton nog langs komt met een zak met centen voor Geertruida. Die gaan 130M cashen, en hebben volgens mij nog wat in de verdediging nodig.
Die kunnen Geertruida inderdaad makkelijk betalen. En ze spelen Europees, toch? Voor Geertruida sportief ook een mooie deal: premier league en Europees voetbal
Vergeet Hancko niet. Ook een speler met een aantrekkelijk profiel voor top 10 Premier League. Denk overigens niet dat Hancko staat te springen om te vertrekken, maar Premier League club + laatste week transferwindow + paniek + onuitputtelijke geldbron = een cocktail van niet te weigeren transfersommen.
Wil niet weg idd. Nog een jaar knallen met Feyenoord.
Ik verwacht eigenlijk meer goals van Ueda dan van gimenez. Door het drukken zijn de ruimtes altijd klein en ik denk dat Ueda beter is in de kleine ruimte.
Misschien dat nieuwkoop wel gehaald is voor de rechtsmidden positie in een 4-4-2?
Heb je toch een aardige opstelling staan, met een rechtsmidden die de flanken kan belopen

. Santi - Ueda
(ivanusec) Paixao - Wieffer/Zerrouki - Timber/Stengs - Nieuwkoop/Minteh/ Ali enz.
Hartman - Hancko - Trauner/Geertruida/Beelen - Pedersen / Nieuwkoop
. Bijlow

Wat denken jullie?
ALS er al van formatie gewisseld gaat worden, dan is dat eerder naar 352/532 dan naar 442.

Maar ik ga er 100% vanuit dat Slot altijd 433 zal blijven spelen.
m.i. gaat hij met 3 verdedigers spelen?
Ja zoals ik al zei.... als hij van formatie veranderd zal dat naar een systeem zijn met 3 centrale verdedigers idd.

Als...
352 zie ik ze ook spelen, met Hancko-Trauner-Geert heb je dan een heel sterk verdedigende as.
Heb er vertrouwen in dit seizoen.
3 5 3 zegt die.nou vind ik nog niet eens een hele gekke gedachten hoor.Gezien het middenveld toch wat verzwakt is. Hartman en hancko geertruida achterin
3421 dan. Zoals city en Brighton spelen.
Deze denk ik eerder idd, wilde hij al spelen. Had Slot al eerder willen doen maar had er de spelers niet voor. Weet niet of hij dat nu wel heeft.
Zou voor zondag prima zijn met paixao en ueda bij gimi
Zeker tegen Fortuna het proberen waard.
Slot gaat nooit 442 spelen. Dan klopt de bezetting gewoon niet.

Alleen werkt hij natuurlijk ook vanuit principes dus daarin valt er vast te schuiven in formaties. Enkel formaties is een beetje achterhaald.

Zal vast een beetje de City kant op willen met 3 verdedigers.
lijkt me ook helemaal geen gek idee met de Champions league in je achterhoofd. Heel realistisch, als wij uit spelen tegen een grote naam, komen we toch veel te kort?
In de kuip kan alles gebeuren, maar tegen een sterk team met de juiste tactiek worden we gewoon overklast.

Met 5 verdedigers spelen lijkt me dan helemaal geen gek idee.
532 kun je in principe met 7 verdedigers spelen, ligt er maar net aan hoe je bet bekijkt.

Als je je verdediging hebt met Hartman-Hancko-Geert-Trauner-Nieuwkoop, en daarvoor Zerrouki en Wieffer, lijkt het me toch lastig om daar doorheen te voetballen.

Stengs als centrale, opkomende middenvelder en Santi, Ueda, Paixao en Ivanusec moge het voorin uitvechten. Op de counter spelen en punten behalen, dat is het enige wat telt.
Maar dan heb je denk ik geen aanvallende planb die je kan inbrengen.Slot staat voor aanvallend voetbal.Op ditmoment is een geen creatieve scorende middenvelder. Hoop dat er nog wel wat bij gaat komen van beelen en vd belt leuk voor de bank meer ook niet
Ligt er aan hoe de looplijnen zijn. Als je met een ruit speelt en de tien jaagt door, dan sta je al 433.
Slot gruwelt van 4-4-2. Dit is m.i. zijn natte opstellingsdroom:

---------------------Bijlow
------------------------------------------------------------------------
--------------------Trauner (Beelen)
--Geertruida------------------------Hancko
-------------------------------------------------------------------------
-------------Zerrouki-------Wieffer
-------------------------------------------------------------------------
Stengs-----Aankoop----Ivanusec----Paixao
--------------------------------------------------------------------------
---------------------Gimenez

Eventueel 'Stengs' en 'Aankoop' nog omwisselen (dus nog een '10' erbij dan wel een rechtsbuiten; maar hopelijk allebei). Dit is m.i. de reden dat intern 'Ivanusec' als opvolger van Kökcu wordt gezien. Opstelling uiteraard afhankelijk van de tegenstander; bij een sterkere een Nieuwkoop of Hartman erin.
Een echte opvolger voor Orkan Kokcu, zeker. De rest is bonus, inclusief Ivanušec. Een heel mooie bonus in zijn geval. Maar persoonlijk zie ik liever zijn transfer niet doorgaan dan dat we zonder opvolger van Kokcu doorgaan om Stengs of Ivanušec op het middenveld te laten spelen met 2 controleurs. Tenzij Slot besluit om Advocaat-voetbal te gaan spelen (Zo veel mogelijk tegenhouden en aanvallend 'god-zegen-de greep-voetbal' spelen), en daar lijkt Slot me niet de man naar.
Voorbehoud: Timber heeft zijn vermogen om in de Kokcu-rol te spelen vorig seizoen heel goed verborgen gehouden of Van den Belt doet een Wieffertje en is onverwacht instaat om al op korte termijn een vaste waarde te zijn.
Ik blijf zeggen dat Stengs een keer op de plek van Kokcu gezet moet worden.
Bij Antwerpen vulde hij die positie zeer verdienstelijk in waar hij op “10” en rechtsbuiten juist te licht bevonden werd
Het zou een optie kunnen zijn, al mist hij de fysieke dynamiek van Kökcü.
Ze kunnen toch ook samen zoeken of zeg ik nou hele domme dingen ?
Haha spelen. Mijn stomme iPad is erg goed in goochelen met woorden als ik iets mis typ
Paas eieren kan ook, maar dat duurt nog wel even.
Dan moeten ze Co Adriaanse hebben als trainer
Nee, maar 'andere' spelers aan de zijkanten en 1 spits ertussen lijkt logischer.
Gezien het serieuze zomersiezoen van Santiago is dit goed nieuws en is er alle reden om Ueda de nodige speelminuten te gunnen.
"Daardoor KAN hij zondqg bij de selectie KAN zitten.." . Ueda is wel erg gewild dat hij maar liefst 2x in de selectie KAN zitten. Hopelijk haalt hij het onderste uit de KAN. KAN zo maar eens een grote aanwinst zijn.
Wat probeer je nou hiermee te bereiken pipo. Of hij wel of niet bij de selectie zit heeft niks met zn kwaliteiten te maken meer zn aanpassing aan de tactiek en fitheid sjonnie
Dus daarom is kan bij de selectie zitten niks negatiefs dus niet zo negatief bericht plaatsen man
Het met een knipoog wijzen op een taalfout is nou geen reden om je zo op te winden.
Waarom zijn toch zoveel mensen, ook op deze site zo aangebrand? 1 bericht wat niet bevalt is een reden om de berichtgever af te zeiken of verbaal onder vuur te nemen. Nergens voor nodig.
Ach joh, niet serieus op ingaan. Hij tracht grappig te zijn omdat er taalfouten in het artikel zitten.
Het gaat om de schrijffout, dat jij dat niet snapt terwijl hij het juist met hoofdletters typt zegt mij dat je niet genoeg koffie op hebt.
Hij heeft het over dat het woordje kan iets teveel in één zin gebruikt isen maakt daar een woordgrap. Niets meer , niets minder
@FTM,Verwacht je vandaag nog inkomende nieuwtjes zo net voor het weekend??
In ieder geval geen Idrissi die gaat naar het midden oosten. Scheelt weer veel posts. 🤣
Zolang dat niet officieel is zou ik niet te hard roepen.

Je vergeet dat Slot zeer gecharmeerd is van Idrissi en een allesbepalende stem in het transferbeleid heeft.
Hij kan gewoon Te Kloese opdracht geven om Idrissi een topsalaris te geven, wat ook bij Stengs gebeurt is. En dan is de kans zeer aannemelijk dat Idrissi alsnog deze kant op komt
Ik hoor net dat Ueda speelgerechtigd is!
@FTM zijn er Saudi ploegen die interesse hebben in onze spelers (dilrosun/Alireza)? En is er daarnaast al interesse op gang gekomen voor Timber?
Timber moet je gewoon lekker houden. Dilrosun/Alireza zie ik nog wel graag vertrekken.
Timber behouden? Kijk je de wedstrijden wel eens? En met name de wedstrijden die Timber gespeeld heeft? Proberen te verkopen en Chaibi halen
Voor 8 miljoen verkopen, prima. Maar je gaat er geen dik verlies op nemen.
ik kijk elke wedstrijd, maar ik weet ook dat je een *** jaar kan hebben. buiten dat speelde hij enkelt op verschillende posities.
Alireza heeft nog wel nut volgens mij dilrosun is toe aan een nieuwe uitdaging
Voor Timber krijg je nu echt niet eens in de buurt van wat je ervoor betaald hebt om hij nog nauwelijks gespeeld heeft... Dan kun je hem er nu beter voor de breedte bijhouden en hopen dat hij als hij ritme krijgt beter gaat spelen... Dan kun je hem eventueel later nog verkopen, maar dan wel voor een hogere prijs...
Misschien een hele rare gedachte... Maar nu je dus 2 goede spitsen hebt misschien een idee om af en toe eens 4-4-2 te gaan spelen met Ueda naast Gimenez. Dan met de 2 buitenste middenvelders die de hele flank bestrijken met overlappende wingbacks.
Zeker geen rare gedachte, dan kan je namelijk ook gewoon met ramiz en Mats spelen omdat je dan meer een blok kan vormen. Op de buitenkanten dan je vervolgens spelen met Stengs en ivanusec(mocht dit doorgaan) en met pedersen/Nieuwkoop en Hartman/lopez heb je prima backs om als wingbacks te spelen.
Precies mijn gedachte... Zag dat Ueda ook op 10 kan spelen, dan zou het gewoon 4-3-3 blijven... Maar als je hem echt naast Gimenez zet en de buitenkanten ietsje terug word het 4-4-2...
Nuance verschillen waarbij bij Slot al heel vaak sprake van is. Afhankelijk van balbezit en bezetting bij de tegenstander. Gaat er niet om hoe je het noem, maar hoe je het uit voert.
Middenveld met (Wieffer of Zerrouki) en Stengs en dan Ivanusec en Paixao aan de buitenkanten...
Een ander systeem spelen dan waar vorige kampioen mee is geworden? Dan hebben we toch gewoon niet zo handig ingekocht? Als het betekent dat we het systeem moet wisselen🤣 en dan een potentiële goudmijn op de bank zetten?
Ik zeg toch "af en toe"... Heb het helemaal nergens over het moeten wisselen van systeem... Geef alleen maar aan dat er meerdere opties zijn...
Middenveld met (Wieffer of Zerrouki) en Stengs en dan Ivanusec en Paixao aan de buitenkanten...
Wieffer en Stengs kunnen niet naast elkaar spelen?!
Dan is je balans wel weg ja.
Of zie jij Stengs 90 minuten vanuit die rol spelen met afjagen, meeverdedigen etc.?
En dan met Paixao en Ivanusec 2 mannen die niet bepaald bekend staan om hun (mee)verdedigende kwaliteiten.

Anyway, het is überhaupt niet relevant. Slot traint enkel op 433 met hoge intensiteit. Nu de switch naar welke vorm van 442 dan ook maken is zeer onwaarschijnlijk.
Dan moet je nog de transfermarkt op voor een 3e spits.
442 gaat nooit gespeeld worden vanaf de aftrap, ook niet "af en toe".
Misschien dat het tijdens sommige wedstrijden zo uitkomt om het gedurende de wedstrijd om te zetten.
Maar vanaf de aftrap, nooit.
Dan heb je nog steeds geen creativiteit in de as op het middenveld. Overlappende wingbacks met 4-4-2 is jezelf ten doden opschrijven, dan moet je namelijk links- en rechtsmidden spelers zetten die ook kunnen verdedigen. Die hebben we niet. Dan kunnen we Paixao bijvoorbeeld verkopen.
Leuk dat mensen soms meedenken over systemen maar het klopt vaak niet.
Je praat alleen over wingbacks als je met 3 verdedigers in het centrum speelt en de 2 buitenste Middenvelders de wingbacks zijn.
Zoals onder van Gaal bij oranje.
Bij een 4/4/2 formatie ( middenveld in een ruit) speel je zonder wingbacks maar als rechter of links back.
Je hebt dus iemand voor je in de zone en bij wingbacks bestrijdt je in zijn geheel de zijkanten in je eentje.
Sinds Arne Slot bij Feyenoord de scepter zwaait trainen ze tot in de detail het spelen met 3 spitsen en een 10 erachter.
Zeker op Europees niveau dit perfect uitvoeren is zeer moeilijk en vraagt dag in dag uit trainen op details.
Zo maar overschakelen naar een systeem met 2 spitsen is niet eenvoudig.
Makkelijker als je verdedigend ,afwachtend speelt ,maar niet als je aanvallend ,iniatitief nemend speelt.
Geen rare gedachte. Het ligt ook dicht bij 433. Bij balverlies zakten de vleugels vaak in en ging Symanski vaak naast Gimenez jagen. Zo groot is het verschil niet, zeker niet met backs die op de vleugel doorkomen. Maar ik zou een systeem met drie CV’s en diepe wingbacks nog beter vinden.
Ligt inderdaad dichtbij elkaar... Maar zoals je ziet word ik hierboven voor 'gek' uitgemaakt en is 4-3-3 heilig bij sommigen... Terwijl ze niet door hebben dat de verschillen klein...
@FTM

Verwacht je nog op Ivanusec na nog meer transfers voor basis of voor breedte? Of helemaal niks meer?
Na de transfer van Ivanusec willen ze het liefst nog een flankspeler halen
Er groeit geen geld boom bij Feyenoord met je nog een flank speler, dat is wederom kwantiteit geen kwaliteit. No way dat de club nog eens 10m voor een 2e buiten speler naast ivanusec gaat neer tellen. Tenzij er nog een speler van 20m+ weg gaat. En zelfs dan gaat de club voor een extra am. En gelijk hebben ze want creativiteit op dat middenveld is key. Je zal zien dat stengs op rechts, paixão op links en ivanusec op het middenveld terecht gaan komen.

Ook zal gimenéz snel de doelpunten machine moeten worden voor in, want die ueda is echt een bedreiging voor hem.
Ik ben het zowaar volledig met je eens, baardmans.
Geen speld tussen te krijgen.
Ik begon aan de reactie zonder te lezen van wie die kwam, maar na anderhalve zin wist ik het direct. Onze opperzuurpruim en bedweter beardguy. Jij bent zo vermoeiend altijd maar mensen willen corrigeren. Heb jij last van compensatie drang omdat het thuis niet lekker gaat? Man man man... Zielige drol.
Vervelende gozer is het, heb in de space gehoord dat er wel degelijk nog een flankspeler bij komt😅 gozer heeft geen idee waar die het over heeft
Ik zeg alleen wat in de space is aangegeven, dat er een flankspeler bij gaat komen, en dat zal echt niet richting de 10m gaan, wellicht ook nog een vertrek van Ali/Dilrosun
@FTM willen ze intern nog spelers aantrekken op ivanusec na? Zoja hoeveel nog?
@FTM Kan ueda ook niet op een andere positie spelen? Aangezien er een recordbedrag voor betaald is?
Moet hij op een andere positie dan spits kunnen spelen, puur omdat hij onze recordaankoop is?
  • 1
  • 2