uefa-youth-league-tv-logo-via-website-uefa

UEFA

Europees

UEFA Youth League live te volgen

FeyenoordTM

Dinsdagmiddag nemen Feyenoord Onder 19 en Celtic Onder 19 het tegen elkaar op in de groepsfase van de UEFA Youth League. Ziggo Sport heeft dit seizoen de uitzendrechten voor het genoemde toernooi.

Omdat Feyenoord dit seizoen deelneemt aan de groepsfase van de Champions League mag het Onder 19-team van de club meedoen aan de Youth League, de Champions League voor Onder 19-teams. In de groepsfase van het toernooi treft het vlaggenschip van Feyenoord Academy dezelfde tegenstanders als het eerste elftal.

Het treffen wordt dinsdagmiddag om 15:00 afgetrapt op het hoofdveld van sportcomplex Varkenoord. Op de website van Feyenoord zijn nog voldoende kaarten beschikbaar, waar volwassenen €5 per entreebewijs voor betalen. Kinderen tot en met 11 jaar en 66+'ers betalen €2.50.

Onder 19 speelt in de Youth League ook nog thuis op Varkenoord tegen Lazio (woensdag 25 oktober, 14:00 uur) en Atlético Madrid (dinsdag 28 november, 15:00 uur). De kaartverkoop voor die duels start in een later stadium.

* Er wordt tijdens de UEFA Youth League wedstrijden geen alcohol geschonken op Sportcomplex Varkenoord.

UPDATE 🎖️ • Ziggo Sport heeft de uitzendrechten van de UEFA Youth League, maar lijkt de wedstrijd tussen Feyenoord onder 19 en Celtic onder 19 niet live te gaan streamen. Een medewerker laat het volgende weten:

"We zijn productie technisch afhankelijk van de UEFA met de betrekking tot de Youth League. We kunnen dus niet alle wedstrijden uitzenden. Het verzoek is onze TV gids in de gaten te houden, wie weet een volgende keer beter."

Feyenoord zelf streamt het duel wél live. Vanaf 15:00 kan men inschakelen via de website van de club.

Delen

Reacties

Feyenoord communiceert daarover nog niets, doen ze natuurlijk omdat Varkenoord nog niet uitverkocht is.
Is een toernooi van de UEFA, weet niet of je dat zomaar mag uitzenden op youtube