Betrouwbaar
giovanni-van-bronckhorst

VK Sportphoto

Nieuws

'Van Bronckhorst in beeld bij Villarreal'

FeyenoordTM

Giovanni van Bronckhorst is in de Spaanse La Liga bij Villarreal in beeld om hoofdtrainer te worden. Dat meldt Matteo Moretto donderdagmiddag op Twitter.

Bij Villarreal is trainer Quique Setién na vier wedstrijden in het nieuwe seizoen ontslagen, waardoor de naam van Van Bronckhorst nu nadrukkelijk valt. Van Bronckhorst is momenteel clubloos. 

De oud speler wist bij Feyenoord in het seizoen 2016/2017 kampioen te worden als trainer. Na het tijdperk Feyenoord vervolgde Gio zijn trainerscarriere bij Guangzhou City FC en Rangers FC. 

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Als ze een trainer al na vier wedstrijden ontslaan dan weet ik het wel. Hij kan er heen gaan maar ik denk niet dat het dan een seizoen zal duren. In ieder geval goed voor de centjes
Setién is geen nieuwkomer die even de tijd krijgt, die heeft het een tijd goed gedaan. Als je dan de eerste 4 wedstrijden verkloot, dan kan ik me voorstellen dat er bepaalde keuzes worden gemaakt.
Nou dat vind ik echt een club voor hem, fanatieke aanhang (al gewend bij ons) en net geen topclub om zich omhoog te werken