yv201810219653

VK Sportphoto

Nieuws

Van 't Schip: "Wij kunnen een hele goede partij in De Kuip gaan spelen"

Stan

Aankomende zondag staat De Klassieker weer op het programma. Feyenoord en Ajax beleefden richting het treffen beide een teleurstellend gelijkspel, maar dat doet niet af aan de onderlinge verhoudingen die afgelopen seizoen flink verschoven zijn. Ajax-trainer John van 't Schip gaat donderdagavond in op het aanstaande duel tegen de aartsrivaal. 

Tegen Go Ahead Eagles konden de Amsterdammers wederom geen hele wedstrijd overtuigen en werd een 1-0 voorsprong in de slotfase verspeeld. Van 't Schip ligt niet wakker van die wisselvalligheid in het spel van zijn ploeg. "Dat is ook weer hoe we eigenlijk heel dit seizoen al presteren. In een wedstrijd als tegen Feyenoord kan dat totaal anders zijn. We hebben hier thuis tegen Aston Villa een hele goede wedstrijd gespeeld dus ik ben daar ook niet angstig of bang voor. Ik denk dat als wij zoals vandaag in de eerst helft gespeeld hebben, we gewoon een hele goede partij in De Kuip kunnen gaan spelen."

De trainer van Ajax geeft toe in zijn carrière nog niet eerder als underdog afgereisd te zijn naar Rotterdam. "Zij zijn verder, maar dat is logisch. Slot is daar nu een aantal jaar bezig en heeft een selectie waar hij invloed op heeft kunnen uitoefenen, en ook zijn manier van voetballen is daarin gekomen. Zij zijn daarin verder, ook qua selectie zijn zij gewoon meer ervaren."

Delen

Reacties

Ik hoop zó dat dit een wedstrijd is waar we het met onze kleinkinderen over zullen horen. Een totale vernedering zou heerlijk zijn, daar heb ik wel een gelijkspel tegen de hekkensluiter voor over. Feyenoorders getergd na gisteren en Ajacieden radeloos na gisteren. Ingrediënten voor een eenzijdige veldslag.
Dat commentaar van dat Feyenoord verder is is ook zulk gelul. Ze hebben gewoon niet de kwaliteit die Feyenoord heeft; geen enkele speler en zeker de coach niet. Zelfs als ze in de stront zijn gezakt heeft dat die zogenaamde relativerende opmerkingen de geur van arrogantie. En het dan gek vinden dat de meerderheid van Nederland een hekel heeft aan die clowns op het veld en op de tribunes.
Inderdaad maar Feyenoord moet het wel laten zien
Meteen er op klappen
Niet zo afwachtend wat vaak het geval is de laatste tijd
Ajax kan soms redelijk mee en als ze voorkomen loopt Feyenoord weer gewoon achter de feiten aan
Normaal gesproken op dit moment met het legioen er achter moet Feyenoord kunnen winnen
Maar eerst laten zien
Maar de kans dat 020 tegen een grote nederlaag aanloopt is veel groter!

Dit kan weleens de ommekeer worden voor Gimenez. Santi mag de wedstrijd al zondag weer meenemen.
Wedstrijd bal. Hattrick Gimenez!!
Laten we het hopen. Dan zal hij beter op z'n benen moeten staan als donderdag. Hij zakt gewoon regelmatig door z'n hoeven. Onbegrijpelijk.
De Kuip gaat kolken. De spelers zijn geïrriteerd van de wedstrijden tegen Volendam. Ook hebben ze veel meer kwaliteit en een goed strijdplan. 0 kans dat Ajax een resultaat haalt hier
Hoop echt dat ze zondag wel winnen. Heb er echt de pee in na gisteren.