sc-heerenveen-feyenoord-1-2-jim-breeman-sports-photography-9

Jim Breeman Sport Photography

Nieuws

Van Wonderen: "Die discussie is al treurig genoeg"

Van de redactie

Feyenoord en SC Heerenveen ontmoeten elkaar vanavond in de kwartfinale van de KNVB Beker. Ondanks de grote animo, zal het Abe Lenstra stadion maar matig gevuld zijn. SC Heerenveen heeft gekozen voor een beperkte verkoop van toegangsbewijzen om te voorkomen dat Feyenoordsupporters de thuisvakken bevolken.

SC Heerenveen-trainer Kees van Wonderen had het liever anders gezien, zo vertelt hij in de Telegraaf. “Zo’n wedstrijd, een kwartfinale, wil je in een vol stadion spelen. Het is doodzonde”. Dat het Abe Lenstra stadion niet is uitverkocht heeft niet alleen gevolgen voor de uitstraling en sfeer bij de wedstrijd. “Dit heeft natuurlijk ook financiële consequenties voor de club”, aldus de oud-speler van Feyenoord.

Van Wonderen ziet met lede ogen aan dat zijn werkgever en voormalige club met dit soort randzaken bezig zijn. “De club kiest uit veiligheidsoverwegingen - die niet eens bij de eigen aanhang liggen - hier heel streng hier mee om te gaan. Zodat het niet weer uit de hand loopt. Die discussie is al treurig genoeg, vind ik.”

Delen

Reacties

Slechtlopendehooligan
“ Van Wonderen ziet met lede ogen aan”😂