Primeur Bevestigd
Chris-Kévin Nadje | Afbeelding via fcversailles.com

Afbeelding via fcversailles.com

Transfers

Verdrag met Versailles: Nadje gesignaleerd in Rotterdam

Bombarda

Chris-Kévin Nadje is donderdag op verschillende plekken gesignaleerd in Rotterdam. De nieuwste aanwinst zet dan ook donderdag al zijn krabbel onder een contract wat hem voor meerdere jaren aan Feyenoord verbindt. Nadje wordt na Smal en Moussa de derde aanwinst.De 22-jarige Ivoriaan is direct vanaf zijn vakantieadres in Marokko overgekomen richting Rotterdam, waar een vierjarig contract klaarligt ter ondertekening.

Feyenoord maakt naar verluidt zo'n half miljoen euro over naar zijn werkgever Versailles, waarmee Feyenoord een verdrag heeft gesloten. Nadje is door volgers van 1908.nl in zowel het Erasmus Medisch Centrum gesignaleerd, als rond Trainingscomplex 1908. De 1.90 meter lange middenvelder heeft zijn medische keuring met succes doorstaan, waarna het tekenmoment heeft plaatsgevonden.

Concurrenten als Monza, Verona (Italië), Charleroi (België), Schalke 04 (Duitsland), Farense en Casa Pia (Portugal) worden afgetroefd met de komst van Nadje, die zijn Champions League droom in De Kuip wil verwezenlijken. In de deal is zoals gebruikelijk een doorverkooppercentage opgenomen. De zeer dynamische middenvelder kan als defensieve middenvelder, centrale middenvelder én als aanvallende middenvelder uit de voeten.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

De nieuwe Sangaré voor 5 ton
Vandaag is de transfermarkt in Engeland nu officieel open. Nu gaat het beginnen, men verwacht een hoop actie.
Als er een paar toppers worden verkocht komen onze spelers vermoedelijk ook aan de beurt.
Zullen hoop berichten gaan komen.
Wat ik persoonlijk belachelijk vind. Ze zouden alle bonden binnen de Uefa gelijk moeten trekken.
Transfermarkt is het hele jaar open ze wisselen alleen pas in de transferperiode.
Er is natuurlijk wel meer actie in die periode
Hoop echt dat we Simic in de deal van Wieffer gaan betrekken. Is een topverdediger in wording die veel meer gaat opleveren dan die paar extra miljoen die je anders nu zou krijgen.
Waarschijnlijk heb je dit gemist, maar Bombarda heeft al een paar keer aangegeven dat dat niet gaat gebeuren. Geen belangstelling vanuit Feyenoord voor Simic
Gemiste kans. Is nu al beter dan Trauner.
Wat niet is kan nog komen... Feyenoord heeft 'nog' geen belangstelling, maar als AC Milan met een serieuze poging gaat komen voor Wieffer met de jongen in de deal erbij betrokken, zou een club als Feyenoord echt wel serieus na gaan denken hoor. Zou dit gerucht zeker niet afschrijven, en ben het zeker mee eens met @Mateju
Ik hoop het ook hoor, begrijp me niet verkeerd. Bombarda was alleen zo stellig, dat ik bang ben dat het ook niet gaat komen. Maar we laten ons graag verrassen!
klopt, alleen het dubbele vind ik dat ze er een aantal weken geleden nog een artikel over schrijven dat Feyenoord hem volgt. Ik denk daarom dat hij misschien te kortaf antwoord, want als het besproken wordt is het zeker een afgewogen keuze.
Zou in dat geval de voorwaarde eraan koppelen dat er op Wieffer een doorverkoop percentage wordt bedongen en dat Simic transfervrij gesteld wordt dus geen wederzijdse doorverkoop percentage op hem dan heb je echt wel een goede deal
Ja daar gaan ze vast mee akkoord....
Nee zeer waarschijnlijk niet weet ik ook wel
Dat is nog het erge aan alles. Vragen, vragen, vragen aan Bombarda. De antwoorden worden niet gelezen, cq onthouden. Dus dan maar opnieuw vragen… 🙄
@Bombarda off topic:
Nu Priske de nieuwe hoofdcoach is, word er gekeken naar een mogelijke aanwinst van Sparta Praag? en is er een kans dat feyenoord hier concreet voor gaat worden? Centraal achterin heb je 2 goede talentvolle jongens lopen(Krejci en Vitik)
Deze vraag is echt al 100x gesteld. Krejec gaat naar Verona en Vitik wordt niet goed genoeg bevonden.
Die krejci gaat naar Girona, alhoewel Betis ook interesse in hem had. En Vitik werd aangegeven eerder dat ie nog niet een topper is
@Bombarda zijn Gil en Erick Sanchez nog opties? Hoor er niks meer over
@Bombarda Anders dreyer een optie, aangezien hij onder priske gewerkt heeft?
Dacht ik ook maar die man is erg prijzig.
Wat houdt dit verdrag in? Een samenwerkingsverband?
Nee. Verdrag van Verseille even googelen als je de grap niet snapt. Er is gewoon een akkoord tussen beide clubs over de transfer
Het is een woordgrapje. Het verdrag van Versailles was de overeenkomst waarmee de eerste wereldoorlog officieel werd beëindigd.
Opdeling van het Habsburgse en Ottomaanse Rijk, Duitse rijk flink inkrimpen, o.a. onafhankelijke staten Tsjechoslowakije, Polen, Joegoslavië uitroepen, Transsylvanië naar Roemenië, Elzas naar Frankrijk, Rijnland bezetten, Zuid Tirol naar Italië, enorme herstelbetalingen eisen van Duitsland en onze Oosterburen mogen er ook nog maar een mini legertje op na houden etc. O nee, dat was een ander verdrag van Versailles.
@Bombarda klopt het dat Ueda misschien wil vertrekken bij Feyenoord?
VP suggereerde in z’n stuk over Carranza dat voorgesorteerd wordt op vertrek van Gimenez en eventueel Ueda…” Volgens het AD is het vertrek van de Mexicaan het meest voor de hand liggend, al sluit de krant de mogelijkheid dat Ueda vertrekt niet uit.”

https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/1206020/feyenoord-sorteert-voor-op-vertrek-en-stevent-af-op-akkoord-met-nieuwe-spits.html
Ben benieuwd waar je dit vandaan hebt getoverd
Als we zijn transfersom terug kunnen verdienen zou het geen ramp zijn. Zo indrukwekkend was die dit jaar niet. Zeker niet voor spits van zijn leeftijd.
Als ik Ueda was even wachten en zien wat Priske doet en zegt. Met meer ruimte voor zich is voor Ueda beter, ik heb nog steeds het gevoel dat er veel meer in zit dan we tot nu toe gezien hebben. Om vastigheid als spits te krijgen moet je veel meer spelen dan hij onder Slot deed. Hopelijk vertrekt hij niet te vroeg
Ik heb ook dat idee dat Ueda meer ruimte voor zich krijgt en meer ritme onder de nieuwe trainer. Hij kegelt voor Japan ook de nodige goals erin
Heb alleen niets aan die uitstraling.
Vind japanners in de spits over algemeen matig.

Blinken vaak uit in techniek en komen vaak lengte en duelkracht tekort
Sahin waarschijnlijk de nieuwe coach van Dortmund
Grote negert die zowaar een beetje lijkt of zijn leeftijd klopt
Voor de rest niets zinnigs over te zeggen.

Ik hou wel van die verrassingen, kijken of hij beter niveau heeft dan een diemers/vd belt
@Bombarda is Simic van milan nog een optie, nu vooral omdat milan wieffer wilt? Wellicht een ruildeal met miljoenen erbij?
Lees het best wel veel op X. Wellicht dat het speelt?
@Bombarda off topic:
Nu Priske de nieuwe hoofdcoach is, word er gekeken naar een mogelijke aanwinst van Sparta Praag? en is er een kans dat feyenoord hier concreet voor gaat worden? Centraal achterin heb je 2 goede talentvolle jongens lopen(Krejci en Vitik)
Deze vraag is al minstens 20x gesteld. Krejci gaat al naar girona, vitik is door de feyenoord scouts beoordeeld als niet goed genoeg.
20 pas? Denk dat ik hem al 100x heb gezien... nee met je eens deze vraag begint irritant te worden en het antwoord wat je geeft is ook het enige antwoord.
Vorige verdrag van Versailles viel niet zo goed in Duitsland. Zullen wel woest zijn bij Schalke. En verder toch naar mooi Casa Pio afgetroefd!
Als je casa pio kunt aftroeven, dan ben je elwel echt een hele grote.
Zeker! Is dat nou een bordeel of een visrestaurant?
Je kunt er in ieder geval verschillende soorten vis ruiken
Hopen dat ze de vis goed wassen.
Even afwachten wat de kwaliteit van de gehaalde spelers wordt, maar het voelt wel fijn dat we op de muziek vooruit kunnen lopen ipv er achter aan.
Als we Carranza ook nog aantrekken halen we 4 spelers (Nadje Smal Haj Moussa en Carranza) voor weinig geld.
Hadj moussa voor max 2 mill Carranza gok ik ook voor zo'n bedrag.

De scouting doet volop zijn werk. Terwijl er nog genoeg geld overblijft voor de echte klappers en Feyenoord nog gezonder te maken!
Precies, gaat echt de goeie kant op had dit niet verwacht. Te kloese is lekker bezig met spelers halen en assistent trainers, kom maar door zal ik zeggen.
Zeker komt helemaal goed kameraad. Kan niet wachten om weer volop van de kuip te genieten is en blijft verslavend.
Wat duren die zomers zonder feyenoord lang altijd.
Eerst maar eens zien dat 1 van deze 4 ook überhaupt iets toevoegd voordat we de loftrompet gaan afsteken
Waarom niet nadje is een "hidden gem" en van de scouting. Genoeg reden om enthousiast te zijn voor deze nieuwe spelers.
Zou na Wieffer en Beelen weer een schot in de roos zijn(vd belt niet). Dus ze kunnen het niet allemaal waarmaken anders raken we onze scouts kwijt aan City en co....
Vd Belt kwam op voorspraak van Slot, net als Zerrouki. Die zijn buiten de scouting om gehaald.
We halen Smal voor de breedte😀
We pakken redelijk snel door. Goed bezig!
@Bombarda wat kunnen we precies verwachten van dit verdrag?
Een speler die gehaald is op advies van de scouting, oftewel iets om naar ui te kijken! Scouting heeft hele leuke spelers gebracht afgelopen jaren.
Verdrag van Versailles, blijft mooi gevonden. Benieuwd naar deze jongen!
Goed gehandeld! Kan al mooi de hele voorbereiding meedraaien.
Laat maar zien dan hij gezien is in Rotterdam
Feyenoord zal zelf wel vandaag of morgen zijn komst bevestigen
@Bombarda ook al bekend wanneer de presentatie zal plaatsvinden?
Dat maakt mij nooit iets uit, zo lang de spelers maar tekenen en dat is nu het geval. De rest van de show is voor Feyenoord
Dat snap ik hoor! Alleen dacht misschien is het bij jullie al bekend.
Ik gok morgen, vandaag medische test en tekenen, dan kunnen vandaag beelden worden gemaakt en geedit, en dan morgen de presentatie. Smal was zo'n zelfde verhaal, ook presentatie op de vrijdag.