conteh

VK-Sportphoto

Series

Verhuurde Feyenoorders: assist Conteh

Rokus1908

In deze wekelijkse rubriek werpt 1908.nl weer een blik op de prestaties van de verhuurde Feyenoorders in binnen- en buitenland. Al met al was het geen bijzonder enerverend weekend voor deze spelers. Christian Conteh viel positief op door een assist te laten noteren voor Dynamo Dresden. 

  • Christian Conteh: SC Verl-Dynamo Dresden (2-3) 

Christian Conteh kon zijn sterke prestaties van vorig weekend een vervolg geven. Na een sterke dribbel leverde hij namelijk de assist af op de 1-2 van Dynamo Dresden tegen SC Verl in de Duitse 3. Liga. Conteh speelde het duel uit en liet een frisse indruk achter. 

  • Tidjany Touré: Willem II-FC Dordrecht (1-0) 

Tidjany Touré speelde een matig duel in de aanval bij FC Dordrecht. De Franse winteraanwinst van De Schapenkoppen werd na 58 minuten naar de kant gehaald na geen enkel schot op doel te laten noteren. Touré was daarnaast ongelukkig in zijn acties, waarvan slechts 47 procent succesvol was. 

  • Lennard Hartjes: Helmond Sport-Roda JC Kerkrade (1-0) 

Roda JC ging met Lennard Hartjes in de basis onderuit tegen laagvlieger Helmond Sport. De defensieve middenvelder speelde een negatieve hoofdrol door tot twee maal toe balverlies te leiden waardoor Helmond Sport de enige goal van de avond kon maken. Na de goal in de zevende minuut van de wedstrijd kon Roda geen vuist meer maken waardoor de punten in Helmond bleven. 

  • Naoufal Bannis: FC Eindhoven-Almere City (0-1) 

Naoufal Bannis speelde 68 minuten mee voor FC Eindhoven in het duel tegen Almere City. De spits speelde een anonieme wedstrijd en kwam tot geen enkel schot op doel. Bannis blijft hierdoor steken op zes goals en twee assists in het huidige seizoen van de Keuken Kampioen Divisie

  • Thijs Jansen: MVV Maastricht-TOP Oss (5-1) 

Thijs Jansen beleefde een teleurstellende avond op doel bij TOP Oss in het duel tegen MVV Maastricht. De doelman kon zijn ploeg in de eerste helft nog een aantal keer goed op de been houden maar moest uiteindelijk vijf doelpunten incasseren. TOP Oss staat na 24 wedstrijden op een teleurstellende 19e plaats in de Keuken Kampioen Divisie

  • Francesco Antonucci: FC Twente-FC Volendam (3-0) 

Francesco Antonucci maakte zijn rentree in het basiselftal van FC Volendam na de afgelopen twee weekenden al ingevallen te zijn. De Italiaanse Belg speelde geen opvallende wedstrijd maar zijn eerste basisplaats in maanden na zijn blessure kan als lichtpuntje beschouwd worden. 

  • Marouan Azarkan: AZ-Excelsior (5-0) 

Ook Marouan Azarkan beleefde geen leuke avond met Excelsior op bezoek bij de nummer twee van de Eredivisie AZ. De Kralingers werden kansloos met 5-0 van het veld geveegd door de Alkmaarders. Azarkan speelde een eenzame pot in de punt van de aanval, hij kwam nog tot één schot op doel. 

  • Denzel Hall: Jong PSV-ADO Den Haag (1-2) 

Denzel Hall stond wederom in de basis bij het ADO Den Haag van trainer Dick Advocaat. De rechtsback moest na 63 minuten naar de kant gehaald worden vanwege een ogenschijnlijk lichte blessure. ADO Den Haag wist de ingeslagen lijn naar boven wel voort te zetten door Jong PSV met 1-2 te verslaan. 

  • Robert Bozenik: Boavista-Casa Pia AC  (0-0)

Robert Bozenik kwam afgelopen speelronde weer eens in actie voor Boavista, de spits mocht in de 79e minuut invallen maar kon geen potten breken. 

Delen

Reacties

Conteh zal je wel kunnen verkopen. Zou mooi zijn als Hall zich goed blijft ontwikkelen, dat kan op zich nog wel wat worden. Bozenik en Antonucci 2 missers van Frank.