VK-Sportphoto

Series

Verhuurde Feyenoorders in binnen- en buitenland

Rokus1908

Ook dit weekend kwamen de verschillende Feyenoord huurlingen weer in actie voor hun tijdelijke werkgevers. Hoewel veel van hen een aardig aantal minuten maakte, waren er dit weekend geen uitblinkers te ontdekken. Desondanks zet 1908.nl de prestaties van deze spelers op een rijtje.

Marouan Azarkan: Excelsior - Heereveen (0-1)

Marouan Azarkan speelde de hele wedstrijd voor stadsgenoot Excelsior in het thuisduel tegen Heereveen. De rappe buitenspeler kon de 0-1 nederlaag tegen de Friezen niet voorkomen. Azarkan speelde wel een aardige wedstrijd en was meerdere momenten dreigend voor zijn ploeg. In de 75e minuut kreeg hij zelfs nog een grote kans op de 1-1 die hij rakelings naast schoot.

Aliou Baldé: FC Dordrecht - Jong Ajax (3-4)

Aliou Baldé keerde dit weekend terug bij FC Dordrecht nadat hij afgelopen twee speelrondes miste vanwege interlandverplichtingen voor Senegal onder 23. In een tumultueus duel tegen Jong Ajax speelde Baldé 75 minuten mee waarin hij tot zes schoten kwam waarvan één op doel. De Senegalees was erg bedrijvig met enkele flitsende acties, tot doelpunten of assists kwam hij dit weekend niet.

Lennard Hartjes: Jong AZ - Roda JC Kerkrade (2-0)

Lennard Hartjes stond wederom niet in de basis bij Roda JC Kerkrade. Hoewel Hartjes aan het begin van het seizoen nog kon rekenen op een basisplaats, moet hij het nu doen met een reserverol. De middenvelder begon op de bank en kwam in de tweede helft in het veld voor Niek Vossebelt. De 2-0 eindstand stond al op het bord op het moment dat Hartjes zijn opwachting maakte.

Naoufal Bannis: Jong FC Utrecht - FC Eindhoven (0-1)

Naoufal Bannis stond in de basis bij FC Eindhoven bij de gewonnen wedstrijd tegen Jong FC Utrecht. De spits werd in de 73e minuut naar de kant gehaald. De Eindhovenaren staan op een knappe vierde plaats in de Keuken Kampioen Divisie

Denzel Hall: ADO Den Haag - VVV Venlo (2-3)

Denzel Hall kwam dit weekend weer in actie in de verdediging van ADO Den Haag. Hall speelde geen noemenswaardige rol bij het verloren duel tegen VVV Venlo. Het Feyenoord jeugdexponent speelde 77 minuten mee en behaalde een hoge passnauwkeurigheid van 88 procent. De Hagenezen staan na veertien duels op een teleurstellende zeventiende plaats in de Keuken Kampioen Divisie

Thijs Jansen: TOP Oss-PEC Zwolle (0-5)

Thijs Jansen beleefde een vervelende avond in de goal bij TOP Oss. De nummer drie van de Keuken Kampioen Divisie PEC Zwolle wist de keeper tot vijf keer toe te passeren. Jansen kon niet veel doen aan de tegengoals, die stuk voor stuk goed ingeschoten werden. De Feyenoord-huurling maakte wel nog twee reddingen waardoor de schade nog enigzins beperkt bleef.

Cole Bassett: Fortuna Sittard - FC Emmen (0-1)

Cole Bassett mocht dit weekend een voor zijn doen degelijk aantal minuten maken. Waar de Amerikaan normaal gesproken pas in de blessuretijd mag opdraven, kreeg hij dit keer al in de 62e minuut de kans om in te vallen. Bassett kon zich echter niet onderscheiden en kon daarmee de 0-1 stand niet veranderen.

Robert Bozenik: Rio Ave - Boavista (1-0)

Robert Bozenik speelde een anonieme rol in het verloren duel van Boavista tegen Rio Ave. De Slowaakse spits kon als invaller voor de Portugese middenmotor geen potten breken.

Francesco Antonucci: FC Volendam - Feyenoord (0-2)

Antonucci kon vanwege een langdurige blessure dit weekend niet in actie komen tegen zijn eigenlijke werkgever Feyenoord. Zonder Antonucci verloor Volendam met 0-2 van Feyenoord. Hoe lang Antonucci vanwege zijn blessure nog uit de roulatie blijft, is onbekend.

Christian Conteh: Dynamo Dresden - Freiburg II (1-1)

'Rocketman' Christian Conteh maakte dit weekend zijn rentree in de wedstrijdselectie van Dynamo Dresden na een enkelblessure. Hoewel zijn terugkeer bij de ploeg als opsteker gezien kan worden, bleef de buitenspeler 90 minuten lang op de bank bij Dynamo Dresden.