VK Sportphoto

Series

Verhuurde Feyenoorders in binnen- en buitenland

Rokus1908

De verschillende Feyenoord huurlingen kwamen dit weekend weer in actie voor hun tijdelijke werkgevers in binnen- en buitenland. Denzel Hall viel dit weekend positief op door zijn eerste doelpunt te maken voor het ADO Den Haag van trainer Dirk Kuyt.

Denzel Hall: Helmond Sport-ADO Den Haag (2-1)

Hoewel ADO Den Haag dit weekend weer niet wist te winnen, behaalde Denzel Hall wel een klein persoonlijk succes. In de 55e minuut scoorde de verdediger zijn eerste goal in dienst van zijn tijdelijke werkgever uit Den Haag. Op de rand van het strafschopgebied pikte Hall de bal scherp op, waarna hij met rechts de bal tegen het net wist te krijgen.

Aliou Baldé: Telstar-FC Dordrecht (2-2)

Aliou Baldé ontbrak dit weekend net als vorige week bij de wedstrijdselectie van FC Dordrecht. De Senegalees kwam wel in actie voor Senegal onder 23. Afgelopen zaterdagavond maakte hij zijn basisdebuut bij het jong-elftal van Senegal. De leeftijdsgenoten van Burkina Faso werden met 1-0 verslagen.

Lennard Hartjes: Roda JC Kerkrade-Jong FC Utrecht (4-1)

Hartjes begon net als vorige week op de bank bij Roda JC. Hij mocht in de tweede helft wel nog invallen waardoor hij zeventien minuten in actie kwam bij het gewonnen duel tegen Jong FC Utrecht. Hartjes leverde in dit tijdbestek geen bijzondere bijdrage aan de wedstrijd, op het moment dat hij inviel stond de 4-1 eindstand al op het scorebord.

Naoufal Bannis: FC Eindhoven-Jong PSV (2-2)

Naoufal Bannis kwam dit weekend 67 minuten in actie in de stadsderby tegen Jong PSV. De spits kwam er niet echt aan te pas en blijft daardoor steken op vier goals en één assist voor FC Eindhoven in de Keuken Kampioen Divisie

Thijs Jansen: De Graafschap-TOP Oss (2-0)

Thijs Jansen kon op de goal bij TOP Oss niet voorkomen dat tegenstander De Graafschap een 2-0 overwinning behaalde. De jonge keeper speelde wel weer een aardige wedstrijd, en maakte twee knappe reddingen voor zijn ploeg.

Robert Bozenik: Boavista-Vizela (2-2)

Het Portugese Boavista van Robert Bozenik kwam niet verder dan een gelijkspel tegen Vizela. Na een sterke seizoenstart is Boavista inmiddels weggezakt naar de zevende plaats in de Liga Portugal Bwin. Bozenik speelde de gehele tweede helft mee en kwam los van enkele kleine kansen niet dichtbij het maken van een goal of het geven van een assist.

Marouan Azarkan: Go Ahead Eagles-Excelsior (3-1)

Marouan Azarkan liet net als de afgelopen weken een goede indruk achter op rechtsbuiten voor Excelsior. Zijn verfijnde technische kwaliteiten zorgden een aantal keer voor dreigende momenten. Desondanks kon hij niet voorkomen dat De Eagles met 3-1 wonnen van Excelsior. Azarkan blijft hierdoor staan op twee goals en drie assists in negen wedstrijden voor de ploeg uit Kralingen.

Cole Bassett: Sparta Rotterdam-Fortuna Sittard (3-1)

Cole Bassett kwam weer maar kort in actie voor Fortuna Sittard. De Amerikaan mocht pas in de 89e minuut invallen voor de ploeg uit Sittard.

Francesco Antonucci: AZ Alkmaar-FC Volendam (2-1)

Francesco Antonucci kwam weer niet in actie voor FC Volendam. De middenvelder kampt nu al een aantal maanden met een blessure waardoor hij nog weinig minuten maakte bij Volendam.

Christian Conteh: Mannheim-Dynamo Dresden (2-1)

Ook Conteh kwam dit weekend niet in actie voor zijn club. Vanwege een enkelblessure miste hij het duel tegen Mannheim in de Duitse 3. Liga