Tidjany Touré

VK-Sportphoto

Series

Verhuurde Feyenoorders: Tidjany Touré trefzeker

Rokus1908

Ook na afloop van dit voetbalweekend werpt 1908 weer een blik op de verrichtingen van de verhuurde Feyenoorders in binnen- en buitenland. Tidjany Touré viel positief op door zijn derde goal in dienst van FC Dordrecht te laten noteren. Thijs Jansen trok zijn sterke vorm op de goal bij TOP Oss door met een aantal sterke reddingen. 

·    Tidjany Touré: NAC Breda-FC Dordrecht (3-2) 

Tidjany Touré maakte afgelopen weekend zijn derde goal in dienst van FC Dordrecht. De Franse buitenspeler begon aan een rush vanaf de middenlijn waarbij hij drie man van NAC Breda wist te passeren. Vervolgens verschalkte hij op fraaie wijze de doelman van NAC in de linker onderhoek. Ondanks de treffer van Touré wisten de Schapenkoppen het duel niet winnend af te sluiten. 

·      Thijs Jansen: VVV Venlo-TOP Oss (0-1) 

Thijs Jansen speelde wederom een uitstekend duel tussen de palen bij TOP Oss. De doelman hield zijn doel schoon door vier knappe reddingen te maken. Mede door zijn sterke keeperswerk kon de nummer één na laatst van de Keuken Kampioen Divisie de punten meenemen uit Venlo. 

·      Lennard Hartjes: Roda JC Kerkrade-Almere City FC (0-2) 

Lennard Hartjes speelde afgelopen weekend ruim een uur mee bij Roda JC tegen Almere City FC. De middenvelder speelde geen bijzondere wedstrijd en zag zijn ploeg tegen een gevoelige 0-2 nederlaag aanlopen in eigen huis. 

·      Naoufal Bannis: FC Eindhoven-De Graafschap (0-4) 

Naoufal Bannis begon vanaf de bank voor FC Eindhoven in het duel met De Graafschap. De spits mocht in de 66e minuut wel nog invallen voor de Eindhovenaren en kwam tijdens deze invalbeurt tot één ongevaarlijke poging op doel. Bannis zijn laatste doelpunt in het shirt van FC Eindhoven dateert van 16 januari 2023. 

·      Francesco Antonucci: NEC Nijmegen-FC Volendam (3-0) 

Francesco Antonucci is helemaal terug als vaste basisklant bij Volendam na zijn slepende liesblessure. De Belg speelde links op het middenveld een aardige wedstrijd maar kon niet voorkomen dat zijn ploeg tegen een 3-0 nederlaag aanliep. Antonucci kwam nog tot drie schoten op doel die allen werden gekeerd, na 64 minuten werd hij naar de kant gehaald. 

·      Marouan Azarkan: FC Groningen-Excelsior (3-0) 

Het Excelsior van Marouan Azarkan verloor voor de tweede week op rij met 3-0. Azarkan speelde een redelijke wedstrijd zonder echt gevaarlijk te worden en werd na 72 minuten naar de kant gehaald. De Kralingers staan door het verlies nog maar twee punten boven de degradatiestreep in de Eredivisie

·      Christian Conteh: Elversberg-Dynamo Dresden (1-1)  

Christian Conteh speelde een zeer matig duel in dienst van Dynamo Dresden tegen Elversberg in de Duitse 3. Liga. De buitenspeler kwam tot geen enkele gevaarlijke actie of schot op doel en werd na 58 minuten naar de kant gehaald. 

·      Denzel Hall: FC Den Bosch-ADO Den Haag (0-0) 

Denzel Hall ontbrak dit weekend bij ADO Den Haag vanwege een lichte blessure. De verwachting is dat de rechtsback het komende bekerduel op donderdag 2 maart tegen PSV gewoon weer in actie kan komen voor de Hagenezen. 

·      Robert Bozenik: Pacos de Feirreira-Boavista (1-3) 

Robert Bozenik bleef wederom de gehele wedstrijd op de bank bij Boavista en verkeerd in een uitzichtloze situatie bij de Portugese middenmoter. 

 

Delen

Reacties

Ik heb Toure bij NAC gezien en hij viel heel goed in. Dordrecht speelt heel matig, net als NAC, dus best lastig als vleugelspeler want lekker aangespeeld worden is er niet bij. Maar hij was actief, vaak dreigend als hij de bal aan de voet had. Wel nog heel licht van postuur, een schouderduw en dan lag hij op de grond. Zeker nog geen versterking voor F1, maar wel een talentvolle speler die bij iedere 1e divisieclub mee kan.
Thijs Jansen doet het daar op zich prima, die volgend jaar bij de selectie halen. Wellenreuther en Marciano gaan in principe weg.
Dan een andere transfervrije keeper er eventueel bij.
@FTM is er een kans dat die +2 optie in het contract van Touré gelicht gaat worden?
Overigens opvallend dat een bankzitter van FeyO21 het daar zo goed doet, maar goed Baldé heeft het ook niet laten zien bij ons en daar hebben we ook een miljoen winst op gehaald. Hopelijk zelfde scenario voor deze gast
Heeft nog 2 jaar salaris gehad a 2-3t per jaar. Dus paar ton winst gemaakt. Prima, we hebben in het verleden vaker verlies geleden dan winst gemaakt op een speler!
Bij Azarkan staat FC Groningen - NEC. Bedankt voor deze rubriek:)