Almere City juichen

Tekst: Feyenoord.nl

Nieuws

Verleng nu jouw seizoenkaart voor seizoen 2024-2025

Van de redactie

Van ruime zeges tot late ontsnappingen. En van schitterende goals tot de ongeëvenaarde sfeer. Ook 2023-2024 is weer een memorabel seizoen, mede dankzij de onvoorwaardelijke steun van onze seizoenkaarthouders. Wil je volgend seizoen opnieuw de magie van De Kuip beleven? Verleng dan nu jouw seizoenkaart en stel jouw plaats veilig voor seizoen 2024-2025.

Alle supporters die nu al een seizoenkaart hebben, komen in aanmerking voor een seizoenkaart voor seizoen 2024-2025. Zij kunnen vanaf vandaag (dinsdag 30 april 2024) hun seizoenkaart verlengen. Alle seizoenkaarthouders ontvangen vandaag een e-mail met daarin een link om direct te verlengen.

Beschikbaarheid seizoenkaarten overige supporters
Afhankelijk van het aantal seizoenkaarthouders dat verlengt, wordt het aantal beschikbare seizoenkaarten vastgesteld voor Legioen-leden en Junioren Kameraadjes. Ook wordt na de verlengingsperiode duidelijk of en hoeveel seizoenkaarten huidige seizoenkaarthouders kunnen bijkopen. Informatie over eventuele extra beschikbaarheid van seizoenkaarten voor 2024-2025 wordt na afloop van de verlengingsperiode (die eindigt op maandag 27 mei) gedeeld op de kanalen van Feyenoord. 
 
Knaken Settle
Vanaf seizoen 2024-2025 maakt Feyenoord als eerste voetbalclub in Nederland gebruik van een nieuwe en vooruitstrevende betaalmethode: Settle van Knaken. Deze innovatieve betaalmethode stelt supporters in staat om de verlenging van een seizoenkaart met cryptovaluta of gewoon met euro's te betalen. Krijg nu ook €10,- cashback bij jouw verlenging. Klik op deze link voor meer informatie.
 
Verleng nu! 
Wil je meer weten over de seizoenkaartprijzen, de exacte verlengingsperiode en wat de seizoenkaart 2024-2025 jou biedt? Klik dan hier. Op die pagina kun je ook direct jouw seizoenkaart verlengen. Bekijk ook de verlengingsvideo via deze link.

Delen

Reacties

“Feyenoord aast net als Ajax op Graham Potter als nieuwe trainer voor komend seizoen.” Volgens De Telegraaf

???
Ja dat las ik ook.En die trainer prikken ook las ik
Hopelijk niet, heeft n seizoen iets goed gedaan en bij tjesee met goed materiaal wast niets. Kost te veel en niet goed genoeg, denk ik.
DtK....laat us horen