gernot-trauner-captain-feyenoord-rood-wit-shirt

Nieuws

Vermoedelijke opstelling • 'Basisplaats Trauner; Zerrouki naar de bank'

Van de redactie

Feyenoord speelt morgenmiddag de competitiekraker tegen AZ. Trainer Arne Slot kan daarin weer een beroep doen op Gernot Trauner. De Oostenrijkse verdediger kan na zijn invalbeurt tegen SS Lazio waarschijnlijk in de basis starten.

De beschikbaarheid van Trauner komt op het juiste moment, aangezien Bart Nieuwkoop nog een vraagteken is voor de Rotterdammers. De rechterverdediger moest in de Champions League wedstrijd vroegtijdig het veld verlaten vanwege een hoofdblessure. Trauner zal samen met David Hancko het verdedigingscentrum vormen en Lutsharel Geertruida zal opschuiven naar de rechtsbackpositie.

De verwachting is dat ook Luka Ivanušec vanaf de aftrap begint. De Kroaat is hersteld van een enkelblessure en heeft de afgelopen week, waaronder met een invalbeurt tegen SS Lazio, kunnen werken aan de gewenste fitheid en intensiteit van spelen. Het meespelen van Ivanušec betekent dat Igor Paixão naar de rechterkant verhuisd. Calvin Stengs zal tegen zijn voormalige club de rol hebben van aanvallende middenvelder. Op het middenveld gaat dit ten koste van Ramiz Zerrouki, die plaats zal nemen op de bank. 

De wedstrijd tegen AZ betekent eveneens een weerzien met twee oude bekenden. Bij de Alkmaarders spelen oud-Feyenoorders Jordy Clasie en Bruno Martins Indi.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Trauner (C), Hancko, Hartman; Wieffer, Stengs, Timber; Paixão, Giménez, Ivanušec.

Vermoedelijke opstelling AZ: Ryan, Sugawara, Bazoer, Martins Indi, Møller Wolfe, Dantas, D. de Wit, Clasie; Sadiq, Pavlidis, Van Brederode.

Delen

Reacties

Ben ik gek als ik pavlidis effectiever vind dan Gimemez? Hoop wel dat deze keer niet zo is.
Nou, volgens mij heeft hij 1 goal meer gescoord en heeft AZ een wedstrijd minder gespeeld dan Feyenoord, dus nee je bent niet gek.

Denk wel dat Pavlidis ver aan zn top zit en bij Gimenez begint het pas net..
Heeft hij een goal meer gescoord ja?
Jazeker, alleen is dat in de wedstrijd tegen NEC geweest, alleen is die wedstrijd gestaakt, dus is die goal nog niet in de statistieken opgenomen