gimenez-nec

VK Sportphoto

Nieuws

Vermoedelijke opstelling • Bekerfinale Feyenoord - N.E.C.

Van de redactie

Zondagavond strijden Feyenoord en N.E.C. in De Kuip om de winst van de TOTO KNVB Beker. Bij de Rotterdammers is iedereen fit op de langer geblesseerde Quilindschy Hartman in Gjivai Zechiël na, zo gaf Arne Slot vrijdagmiddag aan op de persconferentie in aanloop naar de finale in Zeist.

"Iedereen bij ons is er klaar voor om de perfecte wedstrijd te spelen. Maar we moeten op alles voorbereid zijn, want we treffen met N.E.C. een sterke tegenstander. We zijn de enige twee clubs die er dit seizoen in zijn geslaagd om PSV te verslaan, dus misschien verdienen we het daarom ook om de finale te spelen", aldus Slot.

Qua opstelling liet Slot zich vrijdag door het aanwezige journaille nog niet in de kaarten kijken. Wel gaf hij prijs dat op de langer geblesseerden Quilindschy Hartman en Gjivai Zechiël na iedereen beschikbaar is en dat deze week dus met een fitte groep wordt toegewerkt naar de finale. "Jullie zullen zondag zien tot welke keuzes dat leidt in de opstelling", besloot de coach.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Nieuwkoop, Beelen, Hancko, Geertruida; Wieffer, Timber, Stengs; Minteh, Gimenez, Paixão.

Vermoedelijke opstelling N.E.C.: Cillessen; Van Rooij, Sandler, Nuytinck, Verdonk; Hoedemakers, Proper, Chery; Sano, Ogawa, Hansen.

Delen

Reacties

Zonder Mats is er nog meer behoefte om van achteren een linie over te kunnen slaan.
Wanneer Trauner fit is zou ik hem daarom opstellen Beelen links centraal Hancko linksachter en Geert rechts. Veel zekerheid als basis en dan kunnen er later altijd nog aanvallende impulsen toegevoegd worden.
Niet dat het gebeurt... maar Ueda basis en dan Gimenez die lekker gretig invalt na 50 of 60 minuten terwijl ze al moe beginnen te worden bij NEC lijkt me een grotere kans te geven dat hij scoort dan hem vanaf het begin mee te laten doen.
En sowieso wel handig om Ueda in de resterende competitiewedstrijden wat meer speeltijd te geven nu de 2e plaats binnen is en hij waarschijnlijk volgend jaar je 1e spits wordt.
Zerrouki dus zeer waarschijnlijk in plaats van Wieffer.
Je kunt natuurlijk ook Ueda opstellen ipv Gimenez en met 11 gaan voetballen.
Sorry hoor maar Gimenez is naar mijn idee al even bezig met een transfer ipv scorende spits uithangen. Keer banken kan geen kwaad.
Volgens de laatste berichten op voetbalprimeur kan Gimenez kiezen uit 3 clubs. Arsenal Juventus en Atletico Madrid. Het zou niet gaan om speculaties. Arsenal heeft de beste papieren......
Fijn, laat ze maar lekker tegen elkaar opbieden! Giminez heeft door zijn overovervolle voetbalprogramma voor Feyenoord niet veel meerwaarde meer. Heerlijk als we goed voor hem kunnen cashen!
Ik denk, vermoed dat de huidige vorm van Santi een direct gevolg is van zijn zomerstop afgelopen weekend. Ofwel zijn gebrek aan zomerstop. Hij is met 1 weekje rust direct doorgegaan.

Volgend seizoen staat de echte Santi weer op, of dat nou bij ons of een nieuwe club is. Ben ik echt van overtuigd. Eve rust in het lijf, even koppie leeg, dan staat ie er weer.
Iemand nog een kaartje gele zijde morgen? Zo ja, stuur mij ff een berichtje
Zo zou het kunnen.
Al kan ik me ook voorstellen dat hij achterin Geertruida linksback zet, Trauner en Beelen centraal en Hancko als linksback. Hancko is als back een beest met enorme aanvallende power.
O ja, verkeerd getypt: ik zou doen: Geertruida rechtsback, Trauner en Beelen centraal en Hancko linksback. Geertruida als linksback op zijn 'verkeerde kant' terwijl je centraal in de persoon van Hancko zo'n goede linksback hebt staan vind ik eigenlijk onzinnig.
Trauner gaat niet starten. Die heeft er 3 maanden uitgelegen en vorige week weer eens 15 min gespeeld. Nieuwkoop op rechts en Geert op links is prima....
Dan Hancko linksback en Geertruida en Beelen centraal.
dat zou je kunnen zeggen..

Geertruida speelt m.i. meer als inverted back aan de linkerkant, zodat Nieuwkoop een overlap aan de rechterkant kan maken.
Lijkt me inderdaad logisch na afgelopen wedstrijd. Waarbij het natuurlijk mogelijk is dat Geertruida en Hancko nu wel van plek wisselen. Net even een analyse over Sano van NEC gelezen op VI. Wel het type groeibriljant dat interessant is om te halen in de zomer nu hij nog betaalbaar is. Niet direct voor een basisplek, maar daar kan hij mogelijk wel binnen afzienbare tijd naartoe groeien.
Helemaal mee eens, en niet onbelangrijk een maatje voor Ueda misschien.
Santi wel of niet. Ueda wel of niet. Die op links die op rechts etc etc. Een ding is echter 100% duidelijk. HANCKO is de allerbeste Feyenoorder sinds jaren!!!!