Primeur Bevestigd
yv2024310yv2024310a1c05354

VK Sportphoto

Nieuws

Wieffer werkt binnenprogramma af; bekerfinale hoogst onzeker

FeyenoordTM

Mats Wieffer is deze week geblesseerd geraakt op de training van Feyenoord. De sterkhouder op het middenveld is daarom zondag hoogst onzeker geraakt voor het treffen met N.E.C. Nijmegen in de finale van de TOTO KNVB Beker.

Afgelopen woensdag is Wieffer tijdens een besloten training met een spierblessure vroegtijdig afgehaakt. Hij meldde zich de afgelopen dagen wel gewoon op trainingscomplex 1908, maar dat was voornamelijk voor verder medisch onderzoek en het afwerken van een binnenprogramma.

Ramiz Zerrouki is zondag de logische vervanger van Wieffer, die aan het herstellen is van zijn blessure. Het gaat om een vermoedelijk scheurtje in het bovenbeen. Een enkeling spreekt van 'een wekenlange blessure', wat er wellicht in resulteert dat het seizoen is voor de defensieve middenvelder. 

Het is aan Feyenoord om eventueel verdere communicatie over de blessure te verstrekken. Feyenoord en N.E.C. Nijmegen trappen de finale om de KNVB Beker zondag om 18:00 af in Stadion Feijenoord. De wedstrijd is live te volgen op het open kanaal van ESPN.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Goh, wat positief weerSannie78. Misschien even baken, maar ga gewoon achter je team staan i p v dat azijnzuur commentaar. Zo negatief.
Gimenez èn Zerrouki … dan sta je al met 9 tegen 11.
Hoop toch echt dat Wieffer mee kan doen, want met Zerrouki wordt je er niet beter op, kan helemaal niet voetballen, enkel een balletje afpakken en dan maar hopen dat ie de goede kleur aanspeelt.
Mats heeft aan de buitentraining meegedaan.
Betwijfel het, al is alles wat bovenin het artikel staat natuurlijk wel nieuws van gisteren
Precies speedy68.
Verder geloof ik arne wat eerder ook .
Soms hoop ik rare dingen... Dat 1908 misschien wel voor het goede doel NEC op het verkeerde been zet…. Dat zij meteen stoppen met hun trainingen hoe ze Wieffer moeten uitschakelen. Nogmaals, het zijn rare dingen die ik soms hoop…….. 😎
Geen livetopic voor o21? Belangrijke wedstrijd tegen Groningen en ze staan 1-0 voor
Balen , maakte uit de vorige post op dat die niet geblesseerd was. Hoop voor hem en ons niet te ernstig dat die gewoon EK kan spelen om waarde nog wat op te krikken
Dat klopt, maar zo las ik het😢

Allang blij met w je nieuwtjes zodat we wat meer info vanuit de club ontvangen😃
Sjonge jonge wat een paniek weer, Het is toch van de gekke Als je als Feyenoord zijnde van een speler afhankelijk bent, tuurlijk is het een hele goede speler maar met zeroukie komen we er ook, Volgens mij kan ivanuseć ook nog op het middenveld ,maar hoe het ook zij, nek wordt weer heel erg groot gemaakt, En wij moeten schijnbaar Met Angst En Beven de finale in , nou allemaal gelul, we gaan die wedstrijd gewoon koel en zakelijk winnen.
Die ga je zeker missen, hoop dat Milambo dan wordt opgesteld, die heeft ook hoop power.
Maar Slot zal denk ik inderdaad voor Zerrrouki gaan.
Is Milambo fit? Hij viel vorige week geblesseerd uit bij o21
Wat ook logisch is want Zerrouki is een controleur en dat kan hij prima. Het probleem is veel meer wanneer Wieffer en hij samen moeten spelen. Gewoon op positie wisselen i.p.v. elke keer dat hele middenveld door elkaar schuiven.
Vooral klote voor Mats. Gelukkig hebben we met Zerrouki wel een vervanger voor hem in huis. Die komt denk ik ook beter tot zijn recht met Timber en Stengs voor hem in plaats van Wieffer en Timber/Stengs.
Klote van wieffer, maar als we slot moeten geloven hebben we meer spelers die in de basis horen zoals van de belt zerrouki ect. Sorry maar zijn echt minder wordt een beetje moe van. Onze spelers die vorig jaar kampioen zijn geworden doen het allemaal goed ( ja ook gimenez we weten dat hij nu niet in vorm is maar heeft het laten zien) en van afgelopen zomer is echt minimaal. En dan heb ik het over de buitenlandse aanwinsten spelers zoals beelen, stengs, en nieuwkoop komen van slot, laat het maar zien. Aankomende seizoen wordt cruciaal voor ueda, ivanušec, lingr, en zerrouki voor hun is het pompen of verzuipen.
@FeyenoordTM weet jij toevallig ook hoelang Zechiël er nog uit is?
Daarom zegt slot gister dat iedereen fit is 😂
Heb het niet geluisterd, zat zelf in het vliegtuig. Maar waarom trapt iedereen daar dan in? We missen ook Hartman en Zechiël
Hij stelde dat iedereen fit was, buiten de bekende gevallen om
Wellicht een bliksemafleider, we gaan het zien. Wieffer is in ieder geval op 1908 geweest, zoals vanaf het begin gesteld ;-) maar de geluiden die wij nu ontvangen zijn allerminst positief.
Dat is heel slecht nieuws voor Mats en ook Feyenoord.
Wieffer of de vermoedelijke vervanger Zerrouki is nogal een verschil, NEC zal blij zijn dat Wieffer ontbreekt.
Feyenoord doet een behoorlijk jasje uit ja, Zerrouki in plaats van Wieffer... :-(
Maar goed, wie er ook staat: steunen hem 100%
Op Telegram 2.5 uur geleden nog tegenspreken dat hij is uitgevallen door te melden dat hij 'gewoon' aanwezig is op 1908, vervolgens berichten dat hij hoogstwaarschijnlijk de rest van het seizoen is uitgeschakeld.
Mitchell leest dus niet heel goed: Wieffer was gewoon aanwezig op 1908. En dat staat ook in deze tekst.

Wat klopte er niet aan het bericht op Telegram? Dan passen we het even aan voor je!
Mitchell leest wel goed, want er werd gesteld dat hij was uitgevallen, wat je ontkracht door te zeggen "geluiden waren er, maar hij was gewoon aanwezig op het trainingscomplex". Daarmee impliceer je dus dat die geluiden niet klopten, wat ze achteraf dus wel deden.
We brengen maar 1 feit in het bericht op Telegram, waarin we zeggen: hij was gewoon op het sportcomplex aanwezig. En als er dan bronnen, aan de hand van die Tweet, appen dat hij toch echt geblesseerd is: dan maak ik pas een artikel. Zo is Mitchell volledig gratis en vrijwillig verstrekt met informatie en weet hij precies wat er speelt rond de finale.
Het gaat om het feit dat er wordt ontkracht dat hij is uitgevallen, door te stellen dat de geluiden niet kloppen.

Groot van van 1908.nl en, geloof het of niet, zelfs van jou. Je denigrerende toon aanpassen wanneer iemand ook maar enige vorm van kritiek of commentaar levert, zou geen kwaad kunnen.
Er is nergens ontkracht dat hij is uitgevallen.
Balen zeg, gelukkig hebben in Zerrouki een meer dan prima vervanger!
Wat balen zeg. Vooral voor hemzelf.
Sterkte Mats. Zou erg zonde zijn als hij zijn laatste wedstrijd voor Feyenoord al heeft gespeeld...
Sterkte Mats! Enige positie waar ik ook niet direct te spreken ben over de vervanging, maar Zerrouki mag me verrassen