Primeur Bevestigd
drietal contractverlengingen

Afbeeldingen via Feyenoord Academy | Edit 1908.nl

Transfers

Feyenoord legt contracten klaar voor drietal jeugdexponenten

FeyenoordTM

Feyenoord is op contractueel gebied uitstekend bezig. Dat gegeven valt ook op te merken in de academie: de club is ver met een nieuw contract voor Jayden Candelaria en wil op korte termijn nóg drie jeugdspelers belonen met een nieuw, professioneel contract.

De 19-jarige Lars de Blok loopt eind juni uit zijn huidige contract, maar de wens vanuit de club is om dat contract te verlengen. De Blok komt momenteel uit voor Feyenoord onder-21, waar de linkspoot al zesentwintig wedstrijden voor speelde.

De volgende die in aanmerking komt voor een profcontract is Ismail Ka, bij velen bekend door zijn wedstrijden in de UEFA Youth League. Hij was ooit veldspeler, maar staat tegenwoordig op goal bij Feyenoord onder-18. Daar doet de doelman het uitstekend. Feyenoord wil de Nederlandse keeper met Senegalese roots belonen met zijn eerste professionele contract.

De Rotterdamse club wil ook Twan Schens aan zich binden met een profcontract. De 1.90 meter lange linkspoot maakt indruk bij Feyenoord onder-17 en kan zijn eerste contract in de wacht gaan slepen.

Feyenoord is voor Candelaria, De Blok, Ka en Schens ver in de onderhandelingsprocessen om de contracten op te waarderen. 

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

@FeyenoordTM zijn er ontwikkelingen in het scoutingsapparaat? Ze wilde het deze zomer toch als team gaan doen na de mislukte zomer van vorig jaar? Ik mag hopen dat er dan snel scouts toegevoegd worden na het verliezen van een aantal scouts.
Komt minimaal 1 nieuwe scout aan, gaat al de goede kant op
Dat is goed nieuws nu krijg ik meer vertrouwen dat we een goeie transferzomer gaan draaien.
schengs viel gister naar behoren ook al in bij onder de 18
@FeyenoordTM als candelaria zijn contract gaat verlengen waar alle schijn van heeft. Krijgt candelaria een kans bij feyenoord 1 als back-up voor smal zolang hartman geblesseerd is?
Feyenoord is onder Te Kloese uitstekend bezig op contractueel gebied. Dat mag best gezegd worden.
Wat nog meer dan? (en nee ben niet sarcastisch vraagt dit gewoon echt af)
Ben ook benieuwd naar het antwoord
Financieel gebied, sportief gebied en structuur gebied.
Vindt je dat echt? Met het financiële hebben we met transfers risico's genomen met het record bedrag van ueda en ivanušec kijken of we dat ooit terug verdienen. Sportief is 50/50 we konden er meer uit halen als er ook spelers van de scouting werden gehaald. En structuur gebied ook minder met de scouts die weg gaan en rini coolen die na dit seizoen feyenoord verlaat, kijken hoe dit wordt opgevuld.
Helemaal eens. Met Te Kloese heb je een uitstekende directeur.
Feyenoord City om te beginnen...vind het trouwens ook veel te vroeg om Ueda en Ivanusec af te schrijven. We waren allemaal erg blij dat ze aangetrokken werden en je ziet aan Timber dat het best een seizoen kan duren voor spelers gaan presteren. Financieel gaat het prima en sportief ook.Het is dat PSV een bizar seizoen draait anders wordt je twee keer op rij kampioen. Zie alleen maar mensen die trots zijn om Feyenoorder te zijn tegenwoordig en daar is hij mede verantwoordelijk voor. Transferperiodes hadden wel beter gekund denk ik, maar verder weinig te klagen.Grootste test komt als Slot ooit vertrekt
Snap heel goed wat je zegt maar het kan ook dat ivanušec, ueda nog steeds niet renderen. Dan vindt ik het een dure grap we maken stappen maar laten we asjeblieft niet stilstaan (en heb het over de spelers die stappen moeten maken van de nieuwe aanwinsten alleen stengs, nieuwkoop, en beelen staan er nu) want als er spelers komen van de zomer van de scouting. En die doen het beter zitten ueda en de rest weer op de bank.
Wanneer heeft Ueda nou een echte kans gehad als Santi deze zomer verkocht wordt en Ueda van af de start het vertrouwen krijgt en elke wedstrijd speelt gaat hij makkelijk renderen. Voor spelers onder de 10 Mill kan je op dit niveau niet verwachten dat ze het gaan gelijk staan helemaal niet met de minuten en de momenten wanneer ze gebracht worden.
Nu een keer of 7 de O21 gezien en de blok kan mij wel bekoren
klopt inderdaad links centraal speelt hij volgens mij
Ik heb hem een tijdje niet zien spelen, maar ik heb hem in elk jeugdelftal net niet gevonden. Dit verbaast me, maar ze hebben natuurlijk wel spelers nodig in de 21. Mijn inschatting blijft dat kkd voor hem het hoogst haalbare is, maar ik laat me graag verrassen.