de-kuip

VK Sportphoto

Nieuws

Vermoedelijke opstellingen • Feyenoord - FC Volendam

Van de redactie

Aankomende zondag staat voor de koploper van de Eredivisie het thuisduel tegen FC Volendam gepland. Het duel tussen de nummers één en veertien wordt om 20:00 uur afgetrapt in Stadion Feijenoord, De Kuip. Santiago Giménez is bij de Rotterdammers een vraagteken nadat hij met een hamstringblessure de uitwedstrijd tegen Shakhtar niet kon spelen.

Bij de Volendammers keert Brian Plat terug van een schorsing. Francesco Antonucci speelt in De Kuip tegen de club die hem verhuurd heeft. Arne Slot gaf na het duel tegen Shakhtar aan dat hij op de wedstrijddag gaat kijken wie fit genoeg is om te starten zondag. 1908.nl denkt dat de volgende 22 spelers aan de aftrap verschijnen.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Pedersen, Geertruida, Hancko, Hartman; Wieffer, Kökcü, Szymański; Jahanbakhsh, Danilo, Paixão.

Vermoedelijke opstelling FC Volendam: Stankovic; Plat, Mbuyamba, Flint, Benamar, Murkin; Eiting, Sánchez, Antonucci; Van Mieghem, Veerman.

Delen

Reacties

Is de keuze van Paixao gebaseerd op zijn goede invalbeurt of op andere informatie? Slot kennende laat hij Idrissi staan zolang hij fit is..
Daar dacht ik ook aan. Al denk ik eerder dat hij Johanderksenbakhsh vervangt voor Paixao.
Die vraag blijft onder supporters steeds vaker terug komen...
@redactie Misschien een idee om er iets dieper in te duiken en een artikeltje aan te wijten?!
Komt goed Beer. Ik denk dat Dilrosun binnenkort geen concurrent meer is voor de 10 positie. Bullaude is aan het aanpikken nu. Ik zie hem nu ook meevoetballen op eigen helft, en hij begint te scoren. Ik sluit niet uit dat hij net zoals Mats, een ontbrekende schakel blijkt te zijn. Hij heeft iig meer tor instinct dan Szymanski en Dilrosun samen.
Ik denk dat Slot Trauner laat spelen ipv Pedersen, in opmaat naar de Klassieker. Geert naar RB
@FeyenoordTM heeft Feyenoord een doorverkoopclause voor Senesi?
Ik vond Paixão donderdag op rechts heel goed invallen. Als je hem daar laat staan, zou een keuze voor Dilrosun op links het meest voor de hand liggen. Maar ik snap op basis van de energie die hij in een wedstrijd legt en het gevaar dat dat (soms/regelmatig) oplevert een keuze voor Jahanbakhsh ook wel weer. Zou die niet in het centrum kunnen spelen?
Hoop op

Wellenreuther Geertruida Trauner Hancko Hartman Wieffer Bullaude Kokcu Szymanski Gimenez Paixão
Prima opstelling
Wel met de aantekening dat Santi geen risico is om te spelen want in de Klassieker hebben we hem zeker nodig.
Wat mij betreft mag dit ook de opstelling zijn in de Klassieker.
Denk dat Trauner morgen gaat starten.
Hoe staat het eigenlijk met Bijlow? Die zou toch een scan krijgen afgelopen week? Want Ajax uit komt nu wel heel dicht bij.
Geen bericht is in dit geval geen goed bericht. Einde bericht.
Zal me niks verbazen als dit einde seizoen is…
Toch eens tijd dat er een goede eerste keeper komt.Kan de man van glas op het bankie zitten.Hij kan er niks aandoen maar is gewoon onbetrouwbaar
Ik weet dat racen geen keepen is maar toch opvallend dat Stroll met 2 gebroken polsen een F1 auto bestuurd en Bijlow nog steeds aan de kant staat.
Zou Bullaude opstellen ipv Szymański... Bullaude verdiend gewoon een keertje een kans en Szymański komt net terug van een blessure... Nu even beetje rust dan kan hij in de belangrijke wedstrijd van donderdag weer voluit gas geven...