ivanusec-rkc

VK Sportphoto

Opinie

Vermoedelijke opstelling • Feyenoord - Heracles Almelo

Karst

In speelronde 25 van de Eredivisie komt Heracles Almelo op bezoek in De Kuip. De Rotterdammers hebben goede herinneringen aan deze tegenstander. Zo werd Feyenoord kampioen tegen Heracles in het seizoen 2016/'17. De aftrap van het duel is op zondag 20:00 en staat onder leiding van arbiter Bas Nijhuis.

Tegen Heracles zal Arne Slot nog steeds geen beroep kunnen doen op Justin Bijlow, Gernot Trauner, Alireza Jahanbakhsh en Calvin Stengs. Door de afwezigheid van middenvelders Stengs, Van den Belt en Zechiël is het hoogstwaarschijnlijk dat Ramiz Zerrouki weer in de basis zal starten. De Algerijnse middenvelder liet een sterke indruk achter tegen PSV. Ook Luka Ivanusec zal weer terugkeren in de basisopstelling. De Kroaat had het lastig tegen PSV, maar krijgt tegen Heracles opnieuw de kans om zijn kunsten te tonen. Ondrej Lingr maakte tegen PSV geen deel uit van de wedstrijdselectie. De Tsjechische supersub was ziek, maar er wordt verwacht dat hij op tijd fit zal zijn voor de wedstrijd tegen Heracles.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Geertruida, Beelen, Hancko, Hartman; Zerrouki, Wieffer, Timber; Minteh, Gimenez, Ivanusec.

Vermoedelijke opstelling Heracles Almelo: Brouwer; Wieckhoff, Roosken, Leerdam, Hoogma, Oppegard; Bruijn, De Keersmaecker, Hrustic, Engels, Hornkamp.

Welke namen verwacht jij aan de aftrap in De Kuip zondagavond? Laat het hieronder weten in de comments!

Delen

Reacties

Waar komen die vermoedelijke opstellingen vandaan? Het blijkt vaak toch anders uit te pakken.
Waarom niet eens met Lingr starten? Die rendeert geweldig en ik denk, net als Pietje Visstik dat je tegen Heracles geen twee controleurs nodig hebt. Liever wat meer jongens met diepgang.
Je hebt geen twee cdm's nodig tegen Hercales. Zou maar Wieffer, Timber en Lingr of Milambo doen.
Wat ik je brom. En dan gaat men achteraf weer zeuren dat er te weinig creativiteit was en de vleugels weinig creëerden.

Bij een ingraafploeg lekker met een CAM spelen.
Wordt 5-0. Drie goals van Santi. Een maal Minteh. Een maal Ivanusec.
In minuut 65 rood voor Heracles. Lichte blessure voor Timber.
Heracles maakt 1 goal maar die wordt onterecht afgekeurd door Bas, die met zijn gedachten zit bij een optreden in Veronica Inside….
Lampje?? Ik hoor graag wanneer ik de staatsloterij win.
Als jij in april een lot koopt beginnend met AS en met eindcijfers…1908 heb jij die hoofdprijs…….
We gaan het zien, maar wat dacht je van zelf kopen? Ik vind AS en 1908 wel scherp gevonden.
Waarom zerrouki en wiefer verdedigend tegen deze tegenstander? Zet iemand anders op 10 en hou de rest van je middenveld in tact