spelers-juichen-az

VK Sportphoto

Nieuws

Vermoedelijke opstelling • Geertruida en Timber keren terug in de basiself

Nigel

Na het 1-1 gelijkspel in De Kuip tegen AS Roma staat de vierde opeenvolgende thuiswedstrijd op rij op het programma voor Feyenoord. De landskampioen trapt morgen om 16:45 af tegen de nummer zestien van de Eredivisie: RKC Waalwijk. Voor welke namen kiest Arne Slot?

Feyenoord kwam zonder blessures uit de wedstrijd tegen AS Roma, en dat was prettig. In de wedstrijden ervoor zag de landskampioen Justin Bijlow, Gernot Trauner, Quinten Timber, Thomas van den Belt, Lutsharel Geertruida en Alireza Jahanbakhsh geblesseerd afhaken. In de vermoedelijke opstelling keren Timber en Geertruida terug in de basiself. Geertruida was ziek en Timber is voldoende hersteld van zijn hoofdblessure. Bijlow, Trauner, Van den Belt en Zechiël zijn nog steeds geblesseerd. 

Clubtopscorer Santiago Giménez begon in de Europa League-wedstrijd tegen AS Roma nog op de bank vanwege overbelasting. Vermoedelijk keert de Mexicaan tegen RKC weer terug in de basis. 

Ook RKC mist de nodige sterkhouders. Oud-PSV'er Jeffrey Bruma is nog geblesseerd en Mats Seuntjens is ook nog afwezig door een blessure. Oud-Feyenoorder Michiel Kramer keert wel weer terug in de vermoedelijke basiself van RKC. De clubtopscorer van de Waalwijkers was de vorige wedstrijd tegen NEC nog afwezig vanwege een blessure. Zijn vervanger David Min wist gelijk indruk te maken door twee keer te scoren tegen de Nijmegenaren. Henk Fraser kiest mogelijk toch voor zijn clubtopscorer. 

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Hartman, Hancko, Geertruida, Nieuwkoop; Wieffer, Stengs, Timber; Paixão, Giménez, Minteh

Vermoedelijke opstelling RKC: Vaessen; Meijers, Van den Buijs, Adewoye, Lelieveld; Oukili, Niemeijer, Felida; Lokesa, Kramer, Cleonise

Delen

Reacties

@ftm Dit is wel offtopic, maar is er toevallig nieuws over Rodriguez?
Ik hoop op Sauer en Milanbo, zij zijn naar mijn inziens zo goed dat, dat prima moet kunnen tegen rkc
vond de invallers ook niet slecht hoor had Beelen laten staan
Misschien proberen ze overbelasting van Beelen te voorkomen. Al bedenk ik mij net dat het dan ook niet handig is om Nieuwkoop te laten spelen
Misschien met de gedachte dat Geert dan weer naar rechtsback kan, Beelen cv en nieuwkoop RV/bankie
Eerder Beelen en Geertruid op rechts .
Off-topic: hoe zien jullie de aankopen want de meeste zijn 25 jaar toeval of niet. Ik denk dat deze spelers het nieuwe gezicht worden van feyenoord die jaren bij de club blijven. En die moeten dan de jonge jongens weer bij de hand nemen zo zie ik het teminste.
Zou er niet gek van op kijken inderdaad.
Ik hoop dat er nu ook gescout op de aankopen van te kloese om zo ivanušec en ueda meer in hun kracht te laten spelen dat is de positie waar we nu in zitten ben benieuwd. Na dit seizoen wordt het flink puzzelen misschien weet @FeyenoordTM meer over hoe het zit maar dat horen we vanzelf wel.
Denk toch dat Beelen in de verdediging staat. Geertruida naar rechts.Hoop op Ivanusec ipv Minteh.
Ik zou het zo doen zoals het er nu staat. Beelen doet het super maar van niks naar 2 wedstrijden per week misschien iets te veel. Hem lekker sparen voor donderdag en zorgen dat die dan topfit is
Luka voor Minteh, Geert op rechtsback en Beelen voor Nieuwkoop.
Waakzaam zijn voor de counter met die Cleonise. Clean sheet zou lekker zijn.

Lijkt erop dat hij Beelen spaart voor Roma.
Denk toch dat Beelen in de verdediging staat. Geertruida naar rechts.Hoop op Ivanusec ipv Minteh.
Ja, wanneer houdt Slot eens op met Minteh?
Hard lopen en bal verspelen.
Snelle en makkelijke 3-0 en dan freewheelend op naar Roma…
Zal mooi zijn, alle focus op roma als we snel voorkomen
Laat de kuip gewoon weer lekker brullen zoals altijd.