mandemakers-stadion

VK Sportphoto

Nieuws

Vermoedelijke opstelling • Ivanušec terug in de basis tegen RKC

Van de redactie

Arne Slot kan ook zaterdag in de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk nog geen beroep doen op Gernot Trauner. De Oostenrijker kreeg deze week te maken met een tegenslag tijdens zijn revalidatie, waardoor hij de training van vrijdag aan zich voorbij moest laten gaan en niet tot de wedstrijdselectie behoort in Waalwijk. Het is volgens Slot lastig te zeggen wanneer Trauner klaar is voor zijn rentree.

Naast Trauner ontbreekt ook de langer geblesseerde Yankuba Minteh. Luka Ivanušec is klaar voor een basisplaats tegen RKC Waalwijk, zo gaf Arne Slot vrijdagmiddag aan tijdens de persconferentie. De grote aanwinst van afgelopen zomer is terug van een enkelblessure die hij opliep in het duel tegen Celtic. Ivanušec heeft na zijn blessure al speeltijd gekregen in de wedstrijden tegen SS Lazio en FC Twente, maar is nu volledig hersteld en in staat om 90 minuten te spelen.

RKC Waalwijk – Feyenoord begint zaterdag om 18:45 uur.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Bijlow; Nieuwkoop, Geertruida, Hancko, Hartman; Wieffer, Stengs, Timber; Paixão, Gimenez, Ivanušec.

Dit weekend staat naast Feyenoord nog een spannende wedstrijd te wachten. Win 50x of 100x je inzet als Rico Verhoeven wint.

Wie verwacht jij in de basiself bij Feyenoord? Laat het hieronder weten in de reacties!

Delen

Reacties

Zou mij niks verbazen als Paixao niet in de basis start en Stengs op die plek staat.
Ik verwacht misschien wel Wieffer op cv. Nieuwkoop laatste 2 keer in de rust al gewisseld en zo kan Zerrouki ook in de basis blijven staan met Ivanusec en Paixao op de flanken.
Dat zou idd een optie kunnen zijn al verwacht ik het niet. Nieuwkoop is daarentegen wel de zwakste schakel ik het elftal en ik hoop dat ze in de winter daar nog een betere speler kunnen halen. Misschien Karsdorp terug?