sc-heerenveen-feyenoord-1-2-jim-breeman-sports-photography-11

Jim Breeman Sports Photography

Nieuws

Vermoedelijke opstelling • SC Heerenveen - Feyenoord

Van de redactie

Woendagavond staat het bekerduel uit bij SC Heerenveen op het programma. Beide teams trappen om 20:00 uur af in het Abe Lenstra Stadion. De kwartfinale van de KNVB Beker beloofd een mooi duel te worden waarin beide teams strijden om een plek in de halve finale.

Bij de Rotterdammers ontbreken Justin Bijlow, Quinten Timber, Sebastian Szymański en Patrik Walemark met blessures. 1908.nl verwacht de volgende elf namen in de basis tegen de Friezen.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Pedersen, Geertruida, Hancko, Hartman; Wieffer, Kökcü, Dilrosun; Jahanbakhsh, Giménez, Idrissi.

Vermoedelijke opstelling SC Heerenveen: Mous; Van Ewijk, Bruma, Bochniewicz, Köhlert; Olsson, Haye, Al Hajj; Nunnely, Van Hooijdonk, Sahraoui.

Delen

Reacties

Ik weet dat Slot niet van het rouleren is, maar is zo'n bekerwedstrijd niet juist de kans om eens 1 of 2 andere spelers een kans te geven?! Als het tegenvalt kun je nog steeds in de rust wisselen; ook al is Slot daar ook niet echt van ;-) In de competitie snap ik dat je vast wilt blijven houden aan dezelfde 11 omdat die in principe belangrijker is dan de beker en 1x verliezen je daar de titel kan kosten. Maar deze wedstrijd lijkt me juist de kans om eens wat te proberen en/of iemand wedstrijdje rust te geven van je vaste 11...
BoMiNoKa, ben het niet met je eens. Alle wedstrijden zijn super belangrijk .
De beker is super belangrijk , snelste manier om prijzen te winnen en belangrijker is de eer.
Verliezen hoort niet bij feyenoord , vechten tot en met.
Dus altijd je beste elftal opstellen.
Geen expirimenten .
Daar zijn de vreindschappelijke wedstrijden voor.
Blessures kun je niets aan doen , wel de sterkste keuze maken.
Het is aan de staf om dat te doen.
Ik heb het ook niet over experimenteren... Wellicht vat je het woord "proberen" verkeerd op ;-)
Maar gewoon een speler 1 op 1 vervangen en ook maar op 1 of 2 posities...
Dus bijvoorbeeld Dilrosun eruit en Bullaude op die plek... Dus een 10 voor een 10...
Nee geen speler 1 op 1 vervangen .Het team staat Het lijkt zelfs al lastig Trauner weer in te passen.Gelukkig hebben wij een geweldige coach.Fantastisch hoe hij alle spelers blijft motiveren , Hopelijk winnen we
Eerste helft was ronduit slecht... Maar gewoon zo laten staan zeker Ron59?!