Team

VK Sportphoto

Nieuws

Vermoedelijke opstellingen: SC Heerenveen - Feyenoord

Van de redactie

Zondag staat voor Feyenoord in speelronde 21 van de Eredivisie de uitwedstrijd tegen SC Heerenveen op het programma. De Rotterdammers zijn ongeschonden uit het bekerduel tegen N.E.C. van afgelopen woensdag gekomen.

Quilindschy Hartman stond vrijdag niet op het trainingsveld, maar Slot rekent zondag gewoon op de inzetbaarheid van de vleugelverdediger, zo gaf hij vrijdag aan tijdens de persconferentie. Justin Bijlow, Gernot Trauner en Sebastian Szymański ontbreken in elk geval in Friesland.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Pedersen, Geertruida, Hancko, Hartman; Wieffer, Kökçü, Timber; Dilrosun, Giménez, Paixão.

Vermoedelijke opstelling SC Heerenveen: Mous; Van Ewijk, Bruma, Bochniewicz, Köhlert; Haye, Olsson, Al Hajj; Sahraoui, Van Hooijdonk, Nunnely.

Delen

Reacties

Ik zou onze.man uit Iran de wei insturen met de instructie dat hij terug verdedigd tot en niet over het middenveld.zodat hij nog wat energie over houdt om aanvallend potten te breken..maar ja wie ben ik
Deze zou best wel kunnen kloppen en is ook behoorlijk logisch. Hooguit Idrissi i.p.v. Paixão zou een andere optie kunnen zijn. Ondanks het succes van de wisselspelers lijkt het me een goede gedachte om de spelers op de flanken nu eens een tijdje een vaste waarde te laten zijn in de basis. Ik heb niet de indruk dat spelers individueel noch het team als geheel beter worden van het steeds wisselen van de basisopstelling.
Jahanbakhsh als meest aanvallende middenvelder, zou ik de moeite van het uitproberen waard vinden, want Timber heeft veel kwaliteiten maar scorend vermogen is niet de kwaliteit waar je het eerste aan denkt. En wat Alireza tegen PSV bracht kan hij waarschijnlijk ook brengen vanaf de 10-positie en misschien zelfs nog wel beter.
Gezien je hier alleen positief mag zijn.Word 0-8.gaat niet of je dat denkt of niet je mag niet negatief zijn.Ik denk dat er een hele grote sponsor gaat komen.Ze willen natuurlijk graag geassocieerd worden met de liefste fans vd wereld.
Brave borst. Je hebt zo langzamerhand je punt wel gemaakt. Feyenoord stelt niet zo veel voor en hoeft geen grote ambities te koesteren etc. Diverse forumgenoten worden heel boos op je als je de sombere gedachtes met ons deelt. Ik heb daar minder last van maar de absurde volharding waarmee je bijna elk bericht op deze site gebruikt om je pessimistische punt te maken, begint wel een beetje lachwekkend te worden.
O ja, elders meldde je dat Feyenoord alleen maar bovenaan staat omdat anderen punten morsten. Daar heb je helemaal gelijk in. Alleen geldt dat ook voor Racing Genk, Bayern München, Arsenal, Paris St. Germain, Napoli, Bacelona, Benfica, etc. etc. Raar hè dat je dat in al die competities ziet. Hoe zou dat nou komen?😉
Nou ben ik positief is het weer niet goed.las ook al dat men jou n beunhaas vond.weetje wat n ander van me vind boeit me geen reet. Wil alleen aangeven dat men door dat men boven aanstond men niet ziet dat van bodegem en tekloesse er een bende van maken.Blijkbaar is een eigengemaakte erger dan die sukkels die feyenoord aan boetes helpt en ze een slechte naam bezorgen. Nog maals al zou die mensen op straat liggen en ik zou de enige zijn die hen kan helpen doe ik t niet. Maar geloof jij nou echt dat feyenoord kampioen word?.ze verknallen veel teveel kansen.Iedereen loopt op die Mexicaan tegelen maar verknalt ook n hoop doet dilrosun dat moet die weg.
Wat denk je dat het echt gaat worden dan ?
Je zal het vast niet lezen Arne, maar ik zou morgen deze mannen de wei insturen.


SANTI
IGOR. JAVAIRO

ORKUN. EZEQUIEL MATS

QUILINDSCHY DAVID LUTSHAREL MIMEIRHEL

OFIR
Maar goed dat slot dit niet ziet. Benita basis hou op joh
Benita basis slaat natuurlijk nergens op, heeft nog geen enkele keer overtuigd als invaller. Pedersen is gewoon een prima back met veel snelheid en dreiging naar voren. Verdedigend is hij wel wat minder. Als Trauner terug is dan kun je Geertruida back zetten tegen de lastige tegenstanders. Verder zou ik Timber gewoon basis zetten, al viel Bullaude wel goed in tegen Nec.
Is er iets bekend hoe lang het nog duurt met Trauner, Szymanski en Bijlow?
Szymanski zou een paar weken eruit zijn kwam naar buiten op 1 feb. Dus zal hopelijk eind feb weer inzetbaar zijn. Trauner en Bijlow zal nog wel wat langer duren. Ik verwacht Bijlow pas eind maart terug, gezien herstel van een polsbreuk zeker 6 weken duurt.