wieffer-feyenoordnl

Foto en tekst: Feyenoord.nl

Nieuws

Wieffer verkozen tot Speler van de Maand januari

Van de redactie

Mats Wieffer is door leden van Het Legioen uitgeroepen tot Speler van de Maand januari. Het is zijn eerste persoonlijke prijs sinds hij bij de club speelt. Wieffer maakte in de afgelopen maand zijn basisdebuut, waarna hij alle achtereenvolgende wedstrijden in de startopstelling stond.

In de bekerwedstrijd tegen PEC Zwolle (3-1) maakte Wieffer zijn basisdebuut en beloonde dat direct met een goal en een assist. Drie dagen later tegen FC Groningen was hij weer bepalend met een assist in de met 0-3 gewonnen uitwedstrijd.

Tijdens de Klassieker (1-1) viel de 23-jarige middenvelder op door zijn goede spel, een lijn die hij doortrok in de daaropvolgende wedstrijden tegen N.E.C. (2-0) en FC Twente (1-1). Tot meer assists of doelpunten kwam het niet, maar met zijn solide prestaties maakte Wieffer indruk en dat levert hem de winst in deze verkiezing op.

Delen

Reacties

Helemaal mee eens. Kijkend naar zijn spel in verreweg de meeste wedstrijden is hij echt een openbaring.
Los daarvan realiseerde ik me ook dat ik me niet kon herinneren in heel veel jaren 'Feyenoordsupporterschap' ooit zo onder de indruk te zijn geweest van de inbreng van één speler als dit seizoen van Orkan Kökcü. Formidabel hoe hij zich manifesteert.
Vast en zeker met dank aan Arne Slot maar uiteindelijk doet onze aanvoerder het in het veld zelf. Speler van het jaar, dat kan eigenlijk niet missen.
Grappig dat jij zo positief over Kokcu bent. Ik zie hem alleen maar achterelkaar corners kort nemen. Uit geen van die corners ontstaat enig gevaar. Zijn hoge corners zijn bijna allemaal te kort of simpel voor de keeper. Zijn meeste vrije trappen mislukken. Ik ben dus niet helemaal zo enthousiast over onze aanvoerder . Strijd en loopvermogen zijn in de meeste wedstrijden wel prima.
Ik vind kokcu wel goed spelen, maar wat je zegt over de corners daar ben ik het helemaal mee eens.
Wieffer vind ik mooie aanwinst. Terecht speler van de maand!