Bevestigd
Danilo

VK Sportphoto

Transfers

Trainer Rangers over Danilo: "Op de achtergrond worden gesprekken gevoerd"

FeyenoordTM

Danilo wordt de afgelopen weken veelvuldig in verband gebracht met een transfer naar het Schotse Rangers FC. In gesprek met Sky Sports Scotland gaat Michael Beale, trainer van de club uit Glasgow, in op de mogelijke komst van de Feyenoord-aanvaller. 

Beale bevestigt de belangstelling voor Danilo, maar wil nog niet veel kwijt over vorderingen rondom een overstap van de Braziliaanse spits. "Op de achtergrond worden er gesprekken gevoerd, maar hij is op dit moment Feyenoord-speler. Zij zijn ook aan het bouwen, na een heel succesvolle campagne afgelopen jaar. Dus we houden het gewoon tussen de twee clubs op dit moment. Als er nieuws is, dan brengen we dat. Hij is uiteraard een goede speler."

Gisteren meldde het Algemeen Dagblad dat The Gers al een bod van bijna zes miljoen zouden hebben uitgebracht op de diensten van Danilo. Eerder versterkte Rangers zich in de aanval al met oud-Feyenoorder Cyriel Dessers en Nederlander Sam Lammers. 

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

@Ftm
Slot vertelde aan Rijnmond dat een deal die dichtbij was is afgeketst in de afgelopen dagen. Gaat dit over Danjuma?

Zijn er verder nog ontwikkelingen in de beoogde versterkingen?
Zou het zo kunnen zijn dat het uitblijven van top aankopen negatieve gevolgen heeft voor het blijven van Giminez? Zou me zo maar voor kunnen stellen dat Santi dit meeneemt in zijn beslissing. En als de eerste gesprekken gevoerd zijn en z'n hoofd op hol gemaakt is, dat hij dan eerder beloftes doet die wel eens heel rot uit kunnen pakken voor ons. Hij is voor een groot deel afhankelijk van een links (en rechts) buiten en een nr 10 betreft voorzetten. Ik kan me voorstellen dat ie eerder open staat voor een gesprek met clubs die de rest van de voorhoede wel op orde hebben.
Santi heeft niks te willen, contract tot 2026.
Vlgs mij heeft iedereen die geld op moet brengen nog contract. En contracten zeggen niets meer voor clubs die wat uit kunnen geven, toch??
R_c heeft gelijk , daarom is F geen Europese topclub,

Als dat nu eens in het beleid van de Hr te Cloese zou kunnen worden in gebrand, dan kan F dus WEl een Europese Topclub , worden , de kost voor de baat uit .

Maar realistisch is dat dit jaar nog niet , je kunt wel een prima visie hebben , maar we hebben geen suikeroom , zoals in andere competities , clubs , dat wel hebben .

Hoe doorbreek je die spiraal nu eens.
Waarschijnlijk , door Gimenez , nu te houden , en ook niet voor 60 mj weg te doen.
Als we daarin slagen , dan kun je volgend jaar wellicht 100 MIlj krijgen en dan pakken we aansluiting bij de Top voor de toekomst , maar ja , maar ja....
Iemand die het "snapt" dus gewoon het net zo doen als in 020 in het verleden dat werkt wel een paar jaar en dan: alles naar de kloten... here they go, it's happening
Weet je ,
Ik snap niet dat jan en allemaan , maar mag vertrekken bij ons kluppie , want wij gaan de CL in ,
we verkopen aan niet CL clubs , en aan eventuele concurrenten zoals Benfica , of een Italiaan
Ben ik nou zo slim , of zijn ze bij de staf nou zo ....
Benfica,
Atletico Madrid,
Spurs heb ik al horen vallen.
Ik snap ook niet waarom het zo godvergeten lang moet duren.
Kun je rekenen, nou reken er dan maar WEL op .
Alleen Kokcu is als basisspeler verkocht en volgens jou vertrekt Jan en alleman. Lekker overdrijven en paniekerig doen
Je hebt gelijk, Ik zeg het verkeerd ,
ze WORDEN gewoon bij ons weg getrokken.

WIJ hebben niets in te bengen , tegen dikke salaris biedingen en flinke transfer gelden

Club liefde is in deze tijd dan ook pure pure mazzel , Dirk K zijn speeches ten spijt.

maar we gaan het zien ,

Als je er misschien in slaagt , Gimenez toch te houden , dan zijn er wellicht meer , die het toch met F in de CL willen proberen .

Die jongens zijn wel samen kampioen geworden , hebben misshcien toch net genoeg lol met elkaatr gehad , om zomaar voor wat voor geld naar wie dan ook te vertrekken, je moet hopen , dat het spelplezier met een gezellige kwaliteitsploeg ook bij de dik betaalde profs nog een ietsiepietsie bestaat.
Tja als je dit jaar nog 6+ mil kan vangen, of volgend jaar transfervrij, is het heel simpel voor DtK.
Ah dank, dan gwn lekker houden ;)
Het eerste deel van de tweet gaat over Cifuentes.
De versterkingen duren mij nu wel lang hoor. Verwacht voor de JCS ook niks. Dan heb je wel een matig elftal in die pot
Beetje overdreven, je mist alleen nog een buitenspeler en een 10 van hoge kwaliteit.
Laat dat nou net geen onbelangrijke posities zijn..
Ik zie het 1 september wel geloof helemaal niks meer van wat er allemaal voorbijkomt
Vraag: Wordt de komst van de Kroaat waarschijnlijk geacht vóór de JC-Schaal?
Ik geloof dat hij eerder vermelde dat die kans aannemelijk was, maar dat andere aanwinsten mogelijk daarna pas doorgang vinden.
Die is 100% weg. De danilo fanboys kunnen er beter vast rekening meehouden. Zal nog wel een miljoentje bovenop komen en hij is weg.
Straks van twee spitsen, naar geen spitsen.
Danilo vooral NIET verkopen, ook niet voor 10 miljoen. Hij is niet alleen zelf een goede spits, maar hij zorgt ook voor een beter functionerende Paixao, door voor hem te tolken en hem te helpen zijn weg te vinden in Nederland(se cultuur)
Paixao moet nu op eigen benen staan! Dus dat is geen goed excuus, danilo wil zelf naar rangers dus
Ik wil ook naar PSG. Maar soms krijg je niet wat je graag wilt in het leven.
Als ze in gesprek zijn zal wel meer aan de hand zijn
Het is best wel een goed excuus. Heeft totaal niets met op eigen benen staan ye maken.
Als hij dan toch weg wil, dan voor de werkelijke waarde. Dat is 10 mio of meer.
Ja maar paixao erbij betrekken. Paixao blijft toch ook niet voor danilo als paixao aanbieding krijgt van een andere grote club
Wij hebben Danilo gewoon nodig, denk je dat we voor 6 mio een goede spits halen? We zijn geen filantropische instelling. Straks wil Santi ook naar Benfica en gaan ze bijna allemaal gratis de deur uit. Hij heeft hier een cintract getekend. Heeft het hier heus niet slecht, steaks net de vele wedstrijden speelt hij heus genoeg wedstrijden. Ik zóu heus teleurgesteld zijn in DtK als hij Dani,o verkoopt of het moet zo een bedrag zijn dat je dat niet kunt negeren maar dat is onder de 10 mio geen sprake van. We moeten ons versterken niet verzwakken. Ik heb het al het gevoel dat onze aanval zwakker is dan die van PSV, dat moeten we niet nog meer verzwakken.
Tuurlijk peppa droom lekker verder!
Voor Danilo mag je al blij zijn als je er 6 voor krijgt.
Dat je geen andere spits kan vinden voor dat bedrag is je reinste onzin.
Gimenez vergeten soms.
Wat irriteer ik mij aan dat domme gelul.
Alsof spitsen als Gimenez voor het oprapen liggen. Hij heeft qua salaris ook water bij de wijn gedaan, je kunt je aan mij ergeren want dat boeit mij totaal niet. Ik zeg niet dat Danilo 10 mio waard is daar heb ik geen verstand van maar op dit moment is hij voir Feyenoord van hele grote waarde, binnen en buiten het veld. Als je naar het interview van DtK geluisterd hebt dan zegt hij min of meer hetzelfde maar blijf gerust aan mij ergeren interesseert mij geen ene reet. Het feit is dat Feyenoord maar 2 spitsen heeft en de eerste 2 wedstrijden van de CL maar 1 spits heeft. Het risico om Dani,o te verkopen nu is te groot.
En trouwens Robbie het is Pipa!
Bedankt voor alles Danilo. Het ga je goed
Dat deze man gewoon even zijn mond houd in de media, en zich bezig houd met zijn eigen ploegje..
@FTM staan er op het schaduwlijstje namen waar je warm van wordt?
Kan je al iets zeggen over mogelijke alternatieven?
Nu weet je in ieder geval dat het geen verzinsel is, wordt op tv bevestigd....
We hebben afgelopen 2 jaar 4 spitsen in onze selectie gehad, daar hebben we samen in totaal 4mil aan transferfees aan uitgegeven (Linssen transfervrij, Dessers gehuurd, Danilo transfervrij, Santi 4mil). Die jongens hebben samen 74 goals gescoord, een conference league finale en een kampioenschap behaald.

Inmiddels mag je als Feyenoordsupporter toch wel iets van vertrouwen hebben dat ook als Danilo voor 6mil ofzo verkocht wordt, Slot en de directie dat gat prima weten op te vullen. Ipv het continue 'eEn VeRvaNgeR HaAl jE NiEt vOoR dAt GeLd'...
wow, dit: 'eEn VeRvaNgeR HaAl jE NiEt vOoR dAt GeLd'... is écht fucking irritant
Voor dat geld niet nee, maar de club kan misschien meer uitgeven dan die 6 miljoen zijn niet alléén afhankelijk van die 6 miljoen of Danillo
Ik las ergens dat Feyenoord niet meer geld uit gaat geven dan ze aan inkomende transfer geld voor die positie hebben binnengehaald. Ze gaan ook geen 10 mio voor een 2e spits dat was toch het verhaal van Pepi?
Dat zal het algemene streven zijn, maar das geen harde regel die altijd opgaat natuurlijk. Denk aan Idrissi en Szymanski bijvoorbeeld, die hebben niks opgeleverd. Dat zegt niet dat Feyenoord alleen naar transfervrije of huurspelers kijkt om die jongens te vervangen.
Nee das waar maar buiten dat Pepi naar PSV wou heeft DtK gezegd dat hij niet meer gaat betalen voor een 2e spits dan Santi gekost heeft.

https://www.soccernews.nl/news/te-kloese-geeft-transferupdate-over-gewilde-pepi/
Ja wellicht is het niet de individuele kwaliteit van een spits, maar juist de tactiek en spelprincipes van Slot die voor goals zorgen bij Feyenoord. Dat is eigenlijk op iedere positie het geval, Slot maakt ze allemaal beter.
De eerste drie klopt. Gimenez (die duidelijk het beste is) kost natuurlijk geen 4 miljoen. Uiteindelijk ben je daar voor de volle transferrechten zo ongeveer het dubbele voor kwijt. Dan nog is Gimenez natuurlijk een gouden aankoop
Wat je zegt over de volle transferrechten klopt helemaal hoor, maar tis niet relevant voor het punt in kwestie (dat men Danilo niet wil verkopen voor X bedrag omdat hij dan moeilijk te vervangen zou zijn). Je hoeft natuurlijk niet de volle transferrechten te kopen; of je een spits nou voor 60% of 90% bezit, je krijgt hoe dan ook 100% van de doelpunten die hij maakt. 4mil was in dit geval het minimale bedrag dat nodig was om Santi aan te kunnen trekken.

Maar voor het financiële plaatje en de groei van de club op de (middel)lange termijn is het uiteraard wel van belang met het oog op doorverkoop e.d., daarin ben ik het volledig met je eens natuurlijk.
Nou dat merk je want de vleugelspeler is ook al gehaald. Heb je het interview gehoord van DtK? Het is een behoorlijke uitdaging.
Hoe groot acht je de kans dat hij vertrekt? @FTM
Aanzienlijk, maar denk pas na JCS
Komt zijn vervanger uit de Nederlandse competitie?
Je had het ook over mogelijke Nederlandse vervangers... Piroe en van Hooijdonk lijken mij de voornaamste opties?
Piroe.. Over onhaalbaar gesproken.. Das eerder een vervanger voor gimenez
Ik vind die Beale overigens echt een toptrainer. Maakt iedere speler beter en speelt herkenbaar voetbal, het is geen verrassing dat hij pressing monster Danilo graag wil hebben. Als Slot ooit vertrekt, zou Beale op het lijstje moeten staan.
7 miljoen en daarboven op nog bonus die kan oplopen tot 8 en een doorverkoop zou heel netjes zijn. Zit ik hiermee een beetje in de richting hoe Feyenoord denkt @ftm ?
Maar even he. Als die gekke Bassey voor 20 miljoen naar Fulham gaat. Dan is onze Geert en Hancko toch wel 55 mil waard.
Zal misschien met de homegrown-regel te maken hebben. Zij moeten in principe 8 spelers in de selectie hebben die daaraan voldoen, dergelijke spelers zijn voor Engelse clubs dus van grote waarde. Dat verklaart wellicht de prijzen die voor spelers als Bassey en Manueke betaald worden.
Stop met vergelijken met ajax spelers of ga die lui uit amsterdam supporteren. Lui als jou zijn zoooo vervelend met dat vergelijken...zij krijgen dat bedrag, Feyenoord een ander bedrag....soort van mismaakte jaloezie...deal met het verschil....
Ueda mogelijk vervanger voor Danilo?
Het wordt tijd voor Feyenoord City.
Grotere capaciteit en meer inkomsten.
Je kan ook gewoon de Kuip verbouwen?
Onder een steen of in een grot gezeten? Feyenoord city is al een jaar of twee geen bestaand plan laat staan een issue meer???