Betrouwbaar
yv2023521yv2023521a1b06431

VK Sportphoto

Transfers

VI: 'Feyenoord stelt Slot een ultimatum'

FeyenoordTM

Feyenoord wil woensdag van Arne Slot weten of hij wel of niet aanblijft als hoofdtrainer van de Rotterdammers. Dat meldt Voetbal International maandagmiddag.

Die dag schuift Rafaela Pimenta, de zaakwaarneemster van Arne Slot, aan in De Kuip. Zij gaat samen met algemeen directeur Dennis te Kloese en Joris van Benthem om tafel om een overgang van de oefenmeester naar Tottenham Hotspur te bespreken.

Feyenoord heeft op zijn beurt ook een voorstel voor Pimenta. Slot, die tot medio 2025 onder contract staat in Rotterdam, kan zijn succes verzilveren met een mega-contract. In een eerder stadium zouden volgens het weekblad West Ham United en Brighton Hove & Albion al voorzichtig belangstelling hebben getoond in de oefenmeester. Slot zelf heeft bevestigt dat er altijd clubs zijn geweest die informeerden naar zijn situatie.

Toen Leeds United afgelopen winter concrete toenadering zocht voor de geboren Bergentheimer, bleef Slot aan. Hij veroverde vier maanden later de landstitel met Feyenoord. Indien zaakwaarneemster Rafaela Pimenta deze week aangeeft dat Arne Slot definitief wil vertrekken, zal Feyenoord zich volgens VI keihard opstellen tijdens de onderhandelingsprocedure.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Feyenoord moet zich heel hard opstellen om Slot te behouden.
Allemaal even bidden en buigen voor de Baghwan van Feyenoord...
Ftm ....de man / vrouw whatever ....
vind zichzelf heel erg gers en weet heel erg veel over onze club ....
Aandachtsgeil heet zoiets .....Fuck it
Teleurstellend als Slot ons gaat verlaten. Maar ik mag hopen dat het deze week rond komt, zodat we ons kunnen focussen op een nieuwe coach en het nieuwe seizoen. We hebben zo veel kwaliteit in onze selectie, welke in de zomer nog sterker zal worden, dat er voldoende trainers rondlopen die ons kampioen kunnen maken. Slot is een fantastische trainer, maar laten we hem niet groter maken dan hij is. Alle vertrouwen in volgend seizoen, ook zonder Slot.
Precies zeker niet groter dan FR. Duidelijkheid biedt weer nieuwe perspectieven
Je hebt gelijk maar als Slot vertrekt heb je kans dat hij enkele spelers meeneemt.
@FeyenoordTM, Ange Postecoglou, is dat een optie zoals geopperd door Jeroen Grueter? Blijkt een aflopend contract te hebben aankomende zomer.
Is de absolute droomkandidaat.

4-3-3, 4-1-4-1 in balbezit, zelfde spelprincipes als Manchester City net als Slot, hoge intensiteit.. Warme persoonlijkheid en kan goed met verschillende culturen werken.

Overal waar hij heeft getraind is hij kampioen geworden.

Verdient alleen wel 2.2M pond bij Celtic dus dat mega offer naar Slot toe zouden we ook naar Postecoglu moeten gooien om hem binnen te kunnen halen.. en denk niet dat Feyenoord dat doet voor een onbekende buitenstaander.
Te Kloese zijn optreden in ESPN Goedemorgen Nederland vind ik een heel duidelijke hint richting de onderhandelingen van a.s. woensdag.

Te Kloese gaat 20 tot 25 miljoen vragen van Tottenham Hotspur.

Hoofdprijs vragen, want meneer Slot mag zich gewoon houden aan zijn onlangs verbeterde contract tot 2025.
Hij gaat echt geen 20 miljoen vragen. Ik denk dat we heel tevreden mogen zijn met 10 miljoen en lijkt mij ook een stuk realistischer. Slot is geen Nagelsmann en heeft nog nooit CL gespeeld met een club waar hij coach was.
Hij is voor Feyenoord 20m waard, dus kan je dat vragen. Wat je uiteindelijk krijgt zal dan moeten blijken. Je zet hoog in als je eigenlijk niet wilt verkopen.
Twee jaar goed gepresteerd, ik gun hem een goed vervolg, maar niet naar Tottenham, kies dan maar voor Forest Green Rovers....
we gaan woensdag nog niet horen blijven of weg
Mocht bovenstaande bericht waar zijn.
Dan denk ik dat hij of weggaat of dat hij blijft en binnenkort een nieuwe zaakwaarnemer heeft.

Mocht hij gaan. Ik hoop echt op Spalletti. iig polsen.

Kan Rutger geen balletje opgooien? 🤣
Hoe tag je?😔
Ik vind dit persoonlijk verrassend.
Gisteren kwam er eindelijk meer uit zijn mond, terwijl ik zelf dacht. Zeg gewoon dat dit as ter sprake komt na het seizoen en dat je dan gaat kijken wat er op je bord ligt.

Gisteren daarentegen gaf hij aan dat er niks speelde en als er iets zou zijn hij gelijk te Kloese op de hoogte zou stellen. Al leek het mij duidelijk dat te Kloese niet op de hoogte was gisteren.

Daarbij komt dit nieuws nu ook van wat mij betreft een stelletje onruststokers en de zaakwaarnemer.
Niemand heeft Slot gehoord sinds deze berichtgeving. Dus laten we het rustig afwachten.

Mocht het wel kloppen dan loochenstraft hij alles hoe hij zich de laatste weken heeft opgesteld en zal hij daar nog het meest last van hebben in de rest van z'n carriere.

@ftm
Denk je dat Feyenoord gaat proberen de trainer van Napoli te overtuigen? Die is weg nu bij Napoli. Zou toch een geweldige optie zijn als hij er oren naar zou hebben?
Zou het niet zo kunnen zijn dat alle geruchten niets meer dan dat zijn? En dat woensdag de zaakwaarnemer komt om de opwaardering van het contract te bespreken?
Als hij inderdaad al akkoord is met de spurs zonder dat feyenoord iets gehoord heeft en toestemming heeft gegeven
Dan moet feyenoord de hoofdprijs pakken
Slot heeft het goed gedaan
Maar als je zo met elkaar om gaat
Dan heeft hij geen respect voor de club
Van held naar verrader ....dat gaat snel bij jou
En waar zeg ik dat?
Ik zeg alleen dat het respectloos zou zijn op deze manier
Als van Benthem erbij gaat zitten zal het wel helemaal fout aflopen voor Feyenoord. Kwal.
Het is wel lastig dat rond Feyenoord een soort van informatie-incontinentie is. Van alles lekt voortdurend uit. Het zou fijner zijn als dit soort dingen pas na buiten komt als Tottenham zich daadwerkelijk meldt. Als Tottenham uiteindelijk niet voor Slot gaat dan heeft hij het toch verbruid bij een deel van het Legioen en misschien ook wel tot op zekere hoogte binnen de organisatie. Dat zou slecht zijn met het oog op komend seizoen.
Het is weer de zaakwaarnemer die ziet alleen maar dollar tekens slot zou daar ook niet vies van zijn
Dat is een vooroordeel.
En volgens mij werk zij in opdracht van Slot.

Ik kan me niet voorstellen dat hij tegen haar zegt; “nee ik heb geen interesse in Spurs..” en dat zij dan zegt; “maar ik ga het in orde voor je maken..”

Hij is op gesprek geweest en naar aanleiding van dat gesprek gaat zij nu aan het voor hem.

En dat er dollars bij komt kijken..
Tsja dat is nou eenmaal de voetbalwereld.
Was je er bij ? Bij dat zogenaamde gesprek... Allemaal onruststokerij door die vieze valentijn.
In de Italiaanse kranten staat vandaag dat slot naar tottenham gaat en Thomasson naar feyenoord , mag idd hopen dat feyenoord 10 miljoen voor slot vraagt
Die zullen het wel weten idd. Italie...
Toch terecht, we zijn een topclub en moeten gewoon verder. Graag of niet
@FeyenoordTM, ga je deze zomer weer een aantal keer Studio 1908 opnemen? Wellicht binnenkort al?
Als seizoen is afgelopen komt er weer één aan!
Ik vind het wel verwonderlijk hoe zo’n verhaal in verschillende media deels gebracht wordt. Telegraaf, AD, VI, FTM hebben allemaal een deel als ‘primeur’ maar geen van allen het volledige verhaal. Zou zo’n Te Kloese dan de info opdelen zodat iedereen kan scoren en zo te vriend gehouden wordt of heeft elk medium zn eigen bron binnen de club die ‘lekt’ wat hem uitkomt? Bijzondere wereld moet dat hoe dan ook zijn!
Wat ik lees, dat Mevrouw Pimenta lekt en overal verhalen uitdeelt. Je wil cashen. Nou dan kent ze Joris en Dennis nog niet.
Elk medium heeft zijn bronnen, ze denken allemaal dat ze de waarheid in pacht hebben maar geen van allen heeft dat daadwerkelijk. De waarheid ligt altijd anders en de enige die dat weten zijn Te Kloese en Slot. Bij sommige heb je het idee dat hun beste bron een bestuurslid van een rivaliserende club is.
Zijn zaakwaarneemster wil gewoon geld verdienen..trap er niet in Slot!
Slot zelf wil okk geld verdienen. Netals ieder weldenkend mens.

Feyenoord pakt gewoon die 10+ miljoen en het leven gaat door.

Aankomend seizoen 3 CL plekken dus het maakt financieel gezien weinig uit wie er a.k. seizoen voor de groep staat. Of hij moet het wel heel bond maken en 4e worden.
https://www.youtube.com/watch?v=eAkyffZhK80

ze willen een bod doen van 6 miljoen pond haha
veel te weinig als je het mij vraagt.
voor zo weinig geld gewoon nog lekker een jaartje hier houden dus.
hij zou dan even teleurgesteld zijn natuurlijk maar het is ook in zijn eigen belang dat ie dan voor volgend seizoen weer goed gemotiveerd is om het beste uit feyenoord te trekken want doet ie dat niet komt er volgend jaar niemand meer voor hem
Tottenham is een goedkope bagger club. De hoofdprijs vragen en zelf overal manipuleren om goedkoop uit te zijn
Bagger club hahaha heb je gezopen??
Nee hoor, die lopen iedere transferperiode allerlei stunts uit te halen om zo goedkoop mogelijk uit te zijn. Verder hebben ze nog nooit iets gewonnen. Leuke naam,maar verder niets
Goede opstelling van Feyenoord.
Snel duidelijkheid krijgen van het kamp Slot.

En iedereen met een contract heeft een prijs.
Spurs willen de succestrainer van Feyenoord, dan zullen ze harde knaken moeten betalen.

En dan kan Feyenoord door.

Niets is voor eeuwig.
Spelers niet en trainers niet.
Voor de ongeduldigen: het brengen van namen van trainers is natuurlijk iets anders dan het brengen van namen van spelers. Voor spelers is er altijd interesse. Je kunt letterlijk hier zien hoeveel de situatie rond Slot los maakt onder de fans en binnen een organisatie.

Als het waar is dat 4 van de 5 trainers op het lijstje van Feyenoord op het moment nog ergens anders werkzaam zijn kun je dat niet zomaar naar buiten brengen.
Misschien een idee, Slot tegen Vitesse laten vertrekken in een helikopter zoals op de open dag?

Door de voordeur ken ech nie meer en leuk uitzwaai moment!
Juist nooit!!! Krabbedam heeft nooit inside info en is een flut watcher
Even een citaat over de speelwijze van de trainer van Bodo Glimt: Knutsen. Aan wie doet ons dat denken? Wat mij betreft de opvolger van Slot als die vertrekt. "Ze wilden een hyperaanvallend, agressief elftal zien, een team dat negentig minuten lang druk kan zetten, geïnspireerd op Liverpool. Met snelle buitenspelers, energieke middenvelders en backs die niet bang zijn om voortdurend het vijandelijke strafschopgebied te bestormen. Het lukte de relatief onbekende jongens wonderwel om de speelstijl onder de knie te krijgen (...) De staf van Bodø/Glimt wordt geroemd vanwege de aandacht voor details. De club meet alles: van de precieze hoeveelheid zalm die spelers tijdens de lunch moeten eten om genoeg proteïnen binnen te krijgen, tot aan de exacte bewegingen van de backs, die worden vergeleken met de bewegingen van de rechts- en linksback van ‘modelclub’ Liverpool om te zien hoe ze zich tot elkaar verhouden. „De afgelopen twee jaar heeft de club niets aan het toeval overgelaten. De spelers zijn fitter, sterker, sneller en beter getraind dan hun tegenstanders."
Eens Damaschin, ik denk zelfs dat Knutsen misschien een stukje vernieuwing kan aanbrengen in ons huidige spel. De aanvallende spelpatronen van Bodo vind ik wat gevarieerder dan bij ons. Levert een geweldige prestatie met beperkte middelen in Noorwegen. Evenals trainers als Svensson en Iraola die ook hetzelfde type voetbal spelen en boven verwachting presteren bij hun clubs. Ik hoop dat we de opvolger uit dit soort namen halen, de Nederlandse (ervaren) standaard opties vind ik beduidend minder en iets behoudender qua spelvisie.
Eens. Wat mij betreft halen ze, mocht Slot weggaan, de nieuwe trainer uit de buitenlandse hoek die jij noemt. In Nederland vind ik Bosz en Jonk nog wel interessante opties. Hoewel een ander forumlid misschien terecht aanhaalde dat communicatie niet de sterkste kant van Jonk lijkt. Daar moet je wel altijd een voorbehoud maken dat als je niet zo sterk overkomt in de media dat niet perse betekent dat je intern ook niet goed kunt communiceren met spelers en andere mensen in de organisatie.
Meneer Slot heeft bijzondere kwaliteiten. Het is uniek dat de spelers, héél Feyenoord en aanhang enthousiast en tevreden over hem is.
Zo iemand, daar zijn er niet zoveel van.
En dat maakt hem ook zo gewild.
Helaas.
Ik word een beetje moe van het herboren fatalisme van de afgelopen weken/maanden. Er gaat geen dag voorbij of er komt weer een artikel voorbij waarin gespeculeerd wordt over een vertrek van Slot, iedere persconferentie waarin gevraagd wordt of hij blijft of niet, supporters die hem alweer afbranden voor gebrek aan clubgevoel. Ik kan me niet herinneren wanneer er voor het laatst een trainer zo nadrukkelijk naar de uitgang gevraagd werd als nu met Slot.

Laten wij, Feyenoorders, gewoon een beetje normaal naar de situatie blijven kijken. Er is vooralsnog alleen speculatie over vermeende interesse vanuit Tottenham. Geenszins is er sprake van dat a) Feyenoord mee zou willen werken aan een transfer of b) Slot zelf interesse heeft in een vertrek. Vanwaar nu dan ineens al dat negativisme over Slot? Die man heeft ons toch gewoon (mede) een ECL finale en een landstitel bezorgd? Heel blij met hem geweest de afgelopen twee jaar, en wat mij betreft vanzelfsprekend dat hij blijft, tot het moment dat het anders blijkt. En zelfs dan rest ons niets dan dankbaarheid.

Ik zou een stap naar Tottenham, op dit moment, ook een gebrek aan vertrouwen in eigen kunnen vinden van Slot zelf. Natuurlijk kan hij daar meer verdienen, maar hij speelt geen Champions League en in de Premier League zit je met zij CV vanaf dag 1 op de schopstoel. Even niet presteren en je ligt er uit. Met nog een jaar goed presteren met Feyenoord in de eredivisie en Champions League kom je met een stuk meer krediet binnen. De stap nu al maken, als het zo ver zou komen, zou m.i. vooral betekenen dat hij vreest dat de kans niet nog een keer gaat komen.
Of hij wil gewoon zo snel mogelijk naar de Premier League, de beste competitie ter wereld, en daar zijn naam vestigen. Nog los van het financiële plaatje natuurlijk, want bij elke club in de PL zal hij meer verdienen dan bij Feyenoord. Vanaf het begin was het duidelijk dat Arne Slot een zeer ambitieuze trainer is die graag zijn stempel wil drukken op de voetballerij en zich wil meten met de beste trainers ter wereld. Bij de Spurs krijgt hij die kans in de PL, op een ideaal instapmoment (slechter kan het niet). Hij zal ongetwijfeld meer kansen kunnen krijgen, maar misschien is het zijn ambitie zo snel mogelijk naar de Europese top te komen. Dan telt een goede prestatie bij de Spurs hoger dan presteren bij Feyenoord, zo werkt de voetballerij nu eenmaal. Ik denk juist dat Slot enorm gelooft in zichzelf en denkt dat hij de Spurs snel richting een top 4 plek kan krijgen, die uitdaging zal hem misschien juist extra trekken richting de Spurs.

Ik zou het overigens niet bestempelen als fatalisme, maar eerder als realisme. Uit alles blijkt dat Arne Slot graag een stap wil maken naar de Premier League. Dat is zijn goed recht. Wij mogen hem dankbaar zijn voor de afgelopen twee jaren en kunnen verder bouwen op het fundament dat hij heeft gelegd. Ik zou het eerder fatalistisch vinden als er wordt gedacht dat het na Arne Slot alleen maar downhill zal gaan met Feyenoord. Het is een heel goede trainer, maar hij is echt niet de enige die iets kan bereiken met de kwaliteit die er nu staat.
Waar blijkt uit dat hij graag (nu) die stap wil maken dan? Ik zie alleen speculatie vanuit verschillende journalistieke organen en fansites. Van hem zelf heb ik nog niets gehoord met de strekking van dat hij nu al weg wil. Hij zegt hooguit niet dat hij sowieso blijft, maar dat vind ik ook logisch gezien hoe het voetbal werkt. Dat is mijn voornaamste "probleem" met de berichtgeving, er wordt gesuggereerd dat hij al praktisch weg is, terwijl er officieel (nog) geen enkele sprake van is. Ik blijf erbij dat de kans om zich in de PL met de beste trainers te meten nog wel gaat komen, ook als hij later vertrekt.

Ik vind het overigens best een terecht zorgpunt "wat na Arne". We zijn nu twee jaar op weg in deze filosofie, en hoewel we grote successen geboekt hebben is het allemaal nog wel wat fragiel. Eén verkeerde trainerskeuze en we worden zo weer een stuk teruggeworpen. Tel daarbij op dat we geen Technisch Directeur / Manager hebben die het proces kan bewaken. Voor mijn persoonlijke gemoedsrust zou het een stuk helpen als we met Slot nog een jaar deze lijn kunnen uitbouwen, waardoor we met een volwaardig bestuur en een nog beter gevulde spaarpot nog steviger in het beleid zitten.
Allereerst, ik ben het met je eens dat er veel gespeculeerd wordt en dat er nog niet zoveel concreet is. Ik begrijp goed dat je liever uitgaat van concrete mededelingen, maar onder andere deze website heeft het vaak genoeg bij het juiste eind gehad en zit doorgaans dicht op het vuur. Als ook andere gerespecteerde media melden dat Spurs met een officieel aanbod komt en dat de zaakwaarnemer op korte termijn een meeting heeft met Dennis te Kloese ligt het toch enigszins voor de hand om aan te nemen dat er sprake is van een aanstaand vertrek. Of tenminste dat Arne Slot er open voor lijkt te staan.

Dit blijkt ook uit zijn eigen uitlatingen hierover aan verschillende media waarin hij eerlijk aangeeft dat hij de Premier League als een competitie ziet waar hij graag zou willen werken en waar zijn ambitie ligt. Hij heeft als speler nooit de wereld/Europese top kunnen halen, maar hij denkt dit als trainer misschien wel te kunnen. Dat hij nergens aangeeft nu weg te willen is logisch toch? Waarom zou hij zijn eigen onderhandelingspositie verslechteren? Bovendien hoor je hem ook nergens aangeven dat hij wil blijven, zoals bijvoorbeeld Xabi Alonso deed bij Bayern Leverkusen. Dat zou passend zijn bij een trainer die geen stap wil maken en graag nog een jaar wil blijven.

Ik vermoed dat een jaartje erbij prima zou zijn voor Slot, maar dat hij nu gebruik maakt van het momentum wat er ligt. Hij komt binnen als aanstormend talent in het trainersgilde, iets dat ook bij spelers en directies respect afdwingt. Als hij volgend jaar een paar keer nat gaat in de CL en in de competitie derde wordt zal een deel van dat momentum iets minder zijn, dan staat straks pak'm beet West Ham op de stoep in plaats van subtopper Spurs (lelijke club in mijn ogen, maar wel een stabiele subtopper met groeipotentie). Hij kan momenteel iets hoger instromen in de PL.

Ongetwijfeld zal hij ook volgend jaar de kans kunnen krijgen, maar net als spelers willen ambitieuze trainers het hoogste bereiken in de beste competitie ter wereld. Als Slot dan nu de kans krijgt (althans zo lijkt het) bij een subtopper in Engeland -die wellicht als opstapje kan dienen naar de Europese top- zal vrijwel elke ambitieuze trainer daar interesse in tonen.

Ten aanzien van ''wat na Arne' begrijp ik je zorg. Feyenoord heeft een zeer matig trackrecord en de kans is natuurlijk aanwezig dat we toch weer vervallen in het aanstellen van types als Steijn, Jans of Cocu of iets dergelijks. Met een verkeerde trainerskeuze wordt je inderdaad teruggeworpen. Bovendien is het -ondanks de heldere uitleg van Dennis te Kloese zondagochtend bij ESPN- geen goede zaak dat er geen TD/TM is aangesteld alleen "omdat het zo goed gaat en dat anders de harmonie zou worden verstoord".

Daartegenover staat natuurlijk wel dat de club in tegenstelling tot de periode vóór Arnesen/Sportsology eindelijk een verstandige clubvisie heeft die clubbreed wordt gedragen en waar Arne Slot de afgelopen twee jaren mee heeft bewezen succes te kunnen behalen. Het lijkt me daarom aannemelijk dat zelfs de meest verstokte behoudend ingestelde Feyenoord commissaris of directeur, laten we zeggen het type Sjaak Troost, nu zal inzien dat dit de route naar succes is en dat ervan afwijken lelijke consequenties heeft voor de club. Maar deze zomer zal uitwijzen of dit inderdaad het geval is.

Voor de duidelijkheid, ik heb liever ook nog een seizoen Slot vanwege de door jou genoemde redenen. Maar ik denk dat we niet per se fatalistisch hoeven zijn, zeker niet met het voetbalbeleid dat nu is neergezet en waarop kan worden verder gebouwd. Zelfs als de nieuwe trainer een niveau minder is dan Slot denk ik dat er kwaliteit genoeg is in de organisatie en selectie om in elk geval CL veilig te stellen volgend jaar. Dit wordt uiteraard anders als Slot de halve organisatie leeg plukt, maar goed dat is pas echt speculatie.
Ik vind de meeting van de zaakwaarnemer van Slot met de directie van Feyenoord vooralsnog niet direct een teken dat hij zou willen vertrekken. Feyenoord is voornemens hem een significant verbeterd contract voor te leggen, dat lijkt me reden genoeg om eens een zaakwaarnemer langs te sturen. Dat daarbij ook voorwaarden besproken worden omtrent een eventueel vertrek naar een andere club lijkt me logisch, maar hoeft niet direct de hoofdreden te zijn.

Daarbij snap ik ook dat de PL een mooie stap zou zijn, en dat Slot, wellicht, wil oogsten nu zijn naam hot is. Aan de andere kant is "een paar keer nat gaat in de CL en in de competitie derde wordt" precies het gebrek aan vertrouwen in eigen kunnen waar ik op doelde. Ik zie Feyenoord, onder Slot, gewoon weer kampioen worden. En gezien de reële kans dat we in pot 1 terecht komen zie ik Europese overwintering ook echt wel gebeuren. Dan zou hij volgend jaar, waarschijnlijk, eenzelfde stap kunnen maken. Maar dan met twee eredivisie titels en CL ervaring in de tas, kom je toch anders mee binnen. Qua loopbaanmanagement zou ik een stap naar de PL nu echt onverstandig vinden.

Het beleid is daarbij, zoals je zegt, goed verankerd in de organisatie, maar valt of staat met degene die het straks op het trainingsveld moet uitvoeren. Ik zie de geschikte vervangers zo snel nog niet rondlopen, maar dat is ook helemaal mijn vak niet. Normaliter zou ik verwachten dat een TD/TM zo'n lijstje wel ergens in zijn OneNote heeft staan, maar die hebben we niet. Ik hoop dus dat te Kloese dat lijstje wel heeft, zo niet voor dit jaar dan wel voor volgend jaar.
Denk dat hier vooral een grote kans in ziet omdat Spurs totaal op z'n kont ligt. Is natuurlijk een geweldige uitdaging om dat wel aan het voetballen te krijgen en dat in de mooiste competitie ter wereld. Ik ben er als supporter niet blij mee, maar ik snap het wel
Gewoon een goede afkoopsom bedingen alleen Pusic mee en orkun en door

Is Dick Schreuder een goede optie?
Slot had toch de aanbieding van Feyenoord naast zich neergelegd?
Niemand is groter dan de club. Ik. Heb 100% vertrouwen in Te Kloese.
Wat is keihard opstellen? Aankomende woensdag volledige duidelijkheid willen hebben is wat snel. Een transfersom vragen waarvan je vrijwel zeker weet dat Tottenham er niet aan wil voldoen kun je ook als keihard zien. Dat zou ook niet zo slim zijn want dan zit je opgescheept met een ontevreden trainer. Aan de andere kant vind ik het heel normaal dat Feyenoord wel een ultimatum geeft waarop duidelijk moet zijn of Slot voor Feyenoord kiest. Daarnaast is het ook normaal dat Feyenoord een behoorlijke afkoopsom wil voor zijn succestrainer. Wel denk ik dat het handig is om je een klein beetje soepel op te stellen met de datum van de deadline en hoogte van de afkoopsom op voorwaarde dat Slot geen (of hooguit 1) werknemer uit de organisatie van Feyenoord meeneemt.
En terecht harde onderhandeling vraag maar zoveel dat ze vanzelf afhaken.hij heeft ga ewoon contract en dat is door beide partijen overeen gekomen .of slot wordt een heel vervelend mannetje als hij zijn zin niet krijgt . Feyenoord heeft op voorspraak van hem al twee spelers gehaald .waar hij ook mee gesproken heeft kom op zeg .dat heeft Feyenoord ook 10 miljoen gekost ..ik vind het nu na drie weken niet leuk meer .
Ik snap wel dat Rafaela Pimenta Arne overal aanbied. Zij verdient, net als Mino vroeger, het meeste bij een transfer. Haar klanten moeten dus het liefst elk jaar een transfer maken.
Precies, het verdienmodel van zaakwaarnemers. Zo werkt het systeem nu eenmaal.
Hopelijk begrijpt Slot dit ook..
@FTM,acht je de kans groot dat Feyenoord bij een eventueel vertrek van Slot voor een buitenlandse trainer gaat?
Steven Gerrard lijkt mij een geweldige opvolger, samen met Van Persie! Ik zag dat Slot toch al Engels praat in de kleedkamer dus een Nederlandse trainer is niet per sé nodig.
Absoluut niet.

Steven Gerrard is juist het ultieme voorbeeld van wat de invloed van een echte professional op een team kan zijn. Het verschil tussen Villa met Gerrard en Villa met Emery is gigantisch.

Gerrard wordt lekker assistent ergens, hoofdtrainermateriaal is hij niet.
Hou je vast kameraden, dit kan nog wel eens heel lelijk worden allemaal
Hoezo? Hij heeft met volle verstand dat contract getekend.
Juist dat denk ik ook als meneer slot zijn zin niet krijgt of Feyenoord er voor gaat liggen wordt dat een heel naar mannetje denk ik
Nou ja zeg, je mag best wat respectvoller zijn richting Slot.
Nou nou, een heel naar mannetje.. en dat denk je zo maar te weten alleen omdat hij niet bij voorbaat al zegt sowieso bij Feyenoord te blijven? Bizar joh…
Ik denk dat Ten kloesse de hoofdprijs gaat vragen als een club een bod wilt doen. Zo hoog dat hij niet weg kan.
Feyenoord doet er alles aan, wat binnen de mogelijkheden kan, om Slot te behouden. Maar we moeten Slot ook een stap naar de premier league gunnen. Dan speel je bijna wekelijks chamions league niveau. Zonder Slot waren we geen kampioen geworden en hadden we ook geen Europese finale gespeeld vorig seizoen. Hij heeft in twee seizoenen Feyenoord weer sportief op de kaart gezet!
Waarom zou je hem iets gunnen kom op zeg hij staat gewoon onder contract en is de best verdienende trainer vd eredivisie .je hoeft toch niet overal aan mee te werken
Gewoon zakelijk opstellen en bij evt vertrek zo veel mogelijk geld proberen te vangen
Die stap kan hij later ook nog wel maken, dit is geenszins een once in a lifetime opportunity.
Lijkt slim maar is dat niet. Nu zet je er op de verkeerde manier druk op en dat kan zo maar tot frustraties leiden waar niemand beter van wordt, iig Feyenoord niet.
Gebruik deze tijd om lijntjes uit te gooien naar Peter Bosz en Ron Jans die beide zonder club zijn en zorg dat je de technische staf verder zoveel mogelijk in tact houdt. Daar heeft Feyenoord meer aan dan stoerdoenerij met deadlines binnen 48 uur.
Hopelijk is dit weer een staaltje Krabbendamgezever. De man heeft natuurlijk een rotseizoen achter de rug en reageert wellicht zo zijn frustraties af.
VInd het wel slim. Zonder trainer kun je geen effectief transferbeleid voeren.
Hoezo zonder trainer? Dat slaat nergens op.
Als je Slot gewoon 1 á 1½ week de tijd geeft om er met Tottenham Hotspur uit te komen en je benut die tijd zelf om contact te leggen met de beste kandidaten om hem bij vertrek op te volgen, dan hoef je helemaal geen tijd te verspelen.
Maar als je nu door een tikje bizarre deadline de gesprekken van Slot met Spurs onder druk zet, heb je straks een trainer die niet vertrekt maar, begrijpelijk, wel zwaar gefrustreerd is vanwege overbodig buhnegedrag van de clubleiding.
Deze twee trainers zijn niet in beeld volgens FTM. In het geval van Ron Jans ook volledig begrijpelijk mijns inziens.
Peter Bosz zal wel te maken hebben met de gevoeligheden intern. Leek mij de meest logische ervaren optie qua Nederlandse trainers, kijkend naar spelopvatting, ervaring en manier van spelen.
Dan is er iets mis met je inzicht. Peter Bosz noem ik omdat hem nog altijd een bepaalde status wordt toegedicht en hij dus op basis daarvan een kandidaat zou KUNNEN zijn. De EL-finale met Ajax geeft ook wel een beetje een basis voor die status. Maar zijn keuzes als TD bij Feyenoord zijn in mijn ogen een betere basis voor de keuze om hem niet te nemen.
Ron Jans daarentegen heeft met 4 Nederlandse clubs Europees voetbal gehaald en altijd met aantrekkelijk voetbal. Denk eens terug aan de bekerfinale van PEC Zwolle tegen Ajax. Kijk geen enkele keuze, of het nu een nieuwe trainer-coach of een nieuwe speler betreft is een 'succes verzekerd-kwestie'. Maar de argumenten om bv voor Jans te kiezen zijn serieus genoeg om die keuze te rechtvaardigen.
We gaan hier zo te lezen niet uitkomen.

Peter Bosz (overigens zeker niet mijn favoriete kandidaat) leek mij de meest logische Nederlandse kandidaat omdat hij van de ervaren Nederlandse kandidaten het dichtst overeenkomt met het type voetbal van Arne Slot (aanvallend pressievoetbal). Bosz heeft ervaring heeft in de Europese subtop bij Dortmund en Lyon, het goed heeft gedaan bij Leverkusen en in meerdere finales gestaan met zijn clubs. Die Europese finale met Ajax staat menig Ajax fan nog steeds bij en niet voor niets willen ze het liefst Peter Bosz daar terugzien, ondanks het gebrek aan prijzen. Nu kun je veel zeggen van Ajax fans, maar ze opteren doorgaans wel voor de beste kwaliteit. Hij zal er ook ongetwijfeld op gebrand zijn die prijzen te gaan winnen in dit stadium van zijn loopbaan, vandaar ook die ongegeneerde flirt met Ajax.

Bij die prestaties verbleekt de leuke bekercampagne van Ron Jans met PEC. Je kan een bekerwinst onmogelijk gelijkstellen met het behalen van een Europese finale. Jans heeft overigens helemaal niet overal aantrekkelijk voetbal heeft gespeeld. Bij Groningen, Heerenveen en tevens dit jaar bij veel wedstrijden van Twente speelde hij met name vanuit een gesloten organisatie op de omschakeling. PEC was de positieve uitzondering. Het spel van Ron Jans is een fundamenteel ander type spel, niet passend bij de visie van Feyenoord en de huidige spelopvatting onder Arne Slot. Daarnaast is het in mijn ogen een cliché brakend figuur, die inhoudelijk weinig zinnige dingen heeft te zeggen op voetbalgebied maar met die vrolijk blatende kop veel te graag voor de camera staat. Leuk voor in de provincie waar niets hoeft en alles mag, maar echt niet geschikt voor een Nederlandse topclub uit de randstad. Is overal mislukt in het buitenland (bij clubs van significant minder kaliber dan Bosz) en met goede redenen nooit in beeld geweest bij Nederlandse topclubs.

Dat Bosz slecht heeft gepresteerd als TD ben ik met je eens, maar datzelfde geldt voor Ron Jans bij FC Groningen 2017-2019. Niet dat het echt relevant is, een trainer beoordeel je niet op zijn beleidsmatige keuzes maar op andere facetten.
We gaan hier idd niet uitkomen. Vooral niet omdat je nogal willekeurig winkelt in de werkelijkheid. Ik geef daar voor de moeite 1 voorbeeld van: "Jans is overal mislukt in het buitenland". schrijf je o.a. Bij het Cincinnativerhaal ging het helemaal niet om sportieve zaken en verder heeft Jans alleen bij Standaard Luik gewerkt, zonder succes maar dat is één club dus waar jij dat overal vandaan haalt, is me een raadsel. En met raadselachtige mensen is het zinloos van gedachten te wisselen.
Jij doet aan alternatieve feiten Kees, ik had al zo'n idee dat het daar op zou aankomen. Met jou valt niet te discussiëren op inhoud. Hier de werkelijke feiten. Cincinnati en Standard Luik zijn twee buitenlandse clubs, in de Nederlandse taal spreek je dan in het meervoud. Cincinnati stond geruime tijd stijf onderaan onder zijn leiding en had een winpercentage van ongeveer 10% en bij Standard Luik had hij 13 punten in 11 wedstrijden. Dus zowel vanwege sportieve redenen als qua onhandige blunders ontslagen.
Als je lef hebt geef je aan wat er dan zo 'alternatief' is aan deze feiten. Nu is het een ongefundeerde verdachtmaking.
Voor de goede orde, Cincinatti was een nieuwkomer in de MLS bij het aantreden van Jans en presteerde onder diens opvolgers Damet, Stam en Marshall niet of nauwelijks beter. Pas dit seizoen presteert de ploeg heel sterk. Dus zal het prestatieniveau primair iets over die club zeggen, maar dat komt natuurlijk niet in je straatje te pas. Ook Standaard Luik heeft voor en na die tijd regelmatig op het 'teleurstellende' niveau van de korte Jansperiode gepresteerd.
Maar dat is uiteindelijk niet de essentie: Ik beoordeel de trainerscarrière van Rinus Michels ook niet op zijn dienstverband bij Bayer Leverkussen of die van Ernst Happel op zijn periode bij Sevilla. (Niet dat ik Jans van dat kaliber vind, zeker niet. Voor je, selectief winkelend in de werkelijkheid, dat weer gaat beweren). Ik beoordeel Jans op het feit dat hij bij alle Nederlandse clubs waarvoor hij gewerkt heeft vrijwel maximaal gepresteerd heeft. Dat ontkennen en een ander het verwijt van 'alternatieve feiten' maken is het gedrag van een domoor of een druiloor of van iemand die deze kwaliteiten in zich verenigd.
Tijd er is geen tijd....
Over 8 weken begint de voorbereiding op het nw seizoen!
Dat moet je klaar zijn.
Stel je niet aan over geen tijd, die is er wel. Afgelopen zomer vonden de meeste transfers ook pas in augustus plaats. Eerder is aangenaam maar geen must. Goede deals zijn dat wel.
Maar niet met trainer!!!

Die moet zijn selectie samenstellen
2e week sept begint de CL
Natuurlijk wel joh. Als Te Kloese zijn huiswerk gedaan heeft, wat je mag aannemen nadat Leeds zich had gemeld en Slot publiekelijk zijn wens uitsprak om in de Premier League te mogen werken, dan heeft hij zijn lijstje met namen op zijn bureau liggen en kan hij, terwijl Slot en zaakwaarneemster met Tottenham praten, met de zaakwaarnemers van zijn kandidaten in gesprek. Slot komt eruit na Feyenoord-Vitesse en Feyenoord heeft een week later weer een nieuwe trainer-coach. Dat is dus 3 maanden voor het begin van de Champions League.
Waarom doet iedereen zo panisch?! Waar is die Rotterdamse nuchterheid gebleven?
Omdat het 2 jaar rustig was, en iedereen wil dat dat zo blijft....denk ik
Een nw trainer heeft ook n groot belang in spelers die gaan en willen komen.
Slot is geen kandidaat nr 1 daar....
Dus ....het kan nog heel lang duren
@Mo
Op basis van de huidige info (zaakwaarneemster die met beide clubs in gesprek is) mag je aannemen dat hij inmiddels wel nummer 1 is.
Waarom reageren er zoveel mensen op een mogelijk vertrek van Slot alsof ze een passagier op de Titanic zijn? Ik snap dat niet zo goed. Buitengewoon goede trainer maar daar zijn er meer van. De kwaliteiten en het inzicht van Te Kloese zijn op dit moment belangrijker dan die van Slot. En de 'waarnemend TD' heeft, hoewel ik niet al zijn keuzes geweldig vind, wel enig krediet en dus vertrouwen opgebouwd.
Bosz en Jans ?
Op basis van wat ?
Alleen omdat ze zonder club zitten wordt hopelijk niet de maatstaf of een trainer wel of geen kandidaat is.
Wat een domme k*treactie!
Natuurlijk niet omdat ze zonder club zitten, dat zou nu een bijkomend voordeel kunnen zijn. Zo moeilijk is dat toch niet te begrijpen. En kijk zelf eens naar de feiten, jongen. Jans omdat hij bij FC Groningen, Heerenveen, PEC Zwolle en FC Twente Europees voetbal haalde met aantrekkelijk voetbal. De man heeft gewoon een prima staat van dienst.
Bosz heeft ook een bepaalde status en zou daarom een optie kunnen zijn. Mij favoriet is het niet. Hij formuleert altijd quasi wel overwogen maar als TD heeft hij er bij Feyenoord wel overwogen een zootje van gemaakt.
Ga buiten spelen man, je gaat toch niet eerst naar trainers kijken die geen club hebben, maar je gaat op zoek naar een trainer die past bij de momenteel gehanteerde speelwijze en filosofie.
Daarnaast iemand die bewezen heeft op een hoger niveau een ploeg te laten presteren.
Als je het perse bij een Nederlandse trainer wilt houden , zou Schreuder van PEC Zwolle een optie zijn, die speelt aantrekkelijk en aanvallend voetbal
IK schrijf nota bene dat het een bijkomend (!!!) voordeel is. Dat wil zeggen niet de concrete reden. Dat is de ervaring en de prestaties uit het verleden. Maar klaarblijkelijk ben je zo dom dat zelfs als je iets wordt voorgekauwd je het nog niet begrijpt.

De naam Schreuder viel idd vanavond op ESPN ook. Een trainer die 1 keer is gepromoveerd in de KKD naar Feyenoord halen. Als dat gebeurt is het jammer dat Te Kloese niet ook naar Tottenham gaat. Ga je misschien ook nog suggereren dat zijn broer Alfred dan wel assistent kan worden?
Is die klaar voor zo n grote klus
Hij moet wel de CL in heh

Mss neemt ie zijn broer mee
Een andere optie is Spaletti, die wordt ontslagen en heeft ervaring
@Mo
Op basis van de huidige info (zaakwaarneemster die met beide clubs in gesprek is) mag je aannemen dat hij inmiddels wel nummer 1 is.
Waarom reageren er zoveel mensen op een mogelijk vertrek van Slot alsof ze een passagier op de Titanic zijn? Ik snap dat niet zo goed. Buitengewoon goede trainer maar daar zijn er meer van. De kwaliteiten en het inzicht van Te Kloese zijn op dit moment belangrijker dan die van Slot. En de 'waarnemend TD' heeft, hoewel ik niet al zijn keuzes geweldig vind, wel enig krediet en dus vertrouwen opgebouwd.
@Wimpie

Als Potter een achterlijke suggestie is, welke kwalificatie moet je dan aan de suggestie Spaletti geven?
Ik vind de gedachte overigens best wel leuk hoor. Alleen gelet op de spreekvaardigheid in het Engels van de gemiddelde Italiaanse trainer, is Potter dan achterof misschien toch een betere aardige gedachte. ;-)
Goed zo Feyenoord.
Keihard onderhandelen het maximale vragen
En duidelijkheid!
Zou wel geinig zijn als Feyenoord dan Bosz voor de neus van 020 wegkaapt
PSV kan ons nog zomaar voor zijn…. Ruud zal ook wel snel vertrekken.
Is aanstaande woensdag niet een beetje vroeg, aangezien hij niet eens weet welke interesse er precies is?

Tuurlijk is Spurs geïnteresseerd, maar als die zich dan pas echt melden is woensdag kort dag. Daarnaast kunnen er ook andere clubs nog met interesse komen, die nu nog een coach hebben. Dat weet niemand. Stel hij zegt te blijven en Liverpool of Chelsea komt straks voor hem. Dan kun je hem niet kwalijk nemen dat hij (voordat onze voorbereiding begint) daar alsnog heen wil, toch? Hij heeft geen idee waar hij ja/nee op moet zeggen, waardoor de kans dat hij zegt bij Feyenoord te blijven niet groter wordt, lijkt me. Ultimatum op zo’n korte termijn vind ik daarom niet erg slim.
Hij staat onder contract hij mag zonder toestemming van Feyenoord helemaal niet praten met andere clubs en sportief gezien is tottenham geen vooruitgang dus gaat het om Poen.
“Sportief geen vooruitgang” is bullshit. Spurs speelt in de beste competitie van de wereld en die kans krijg je niet altijd. Het is er onrustig, maar tegelijkertijd is dr nog nooit wat gewonnen. Daardoor is de druk ietsjes lager.
Nee we gaan tot augustus wachten tot hij tevreden is met een club.
Te Kloese doet een George Bushje: "If you are not with us, you are against us."
Nee hoor gewoon duidelijkheid, wil je blijven of niet, want we moeten door!
Mocht hij weggaan dan zal het mij niet verbazen als het een Zuid-Amerikaan gaat worden...
Niemand is groter dan de club, ook Slot niet.

Het is graag of niet!!
Wat denken jullie wat zijn eventuele vertrek doet met de spelers die bij getekend hebben.
Helemaal niks, je denkt toch niet dat spelers hun carrière ophangen aan een trainer, hoe blij ze ook met hem zijn. Als een trainer ontslagen wordt blijven spelers toch ook gewoon bij de club.