Primeur Bevestigd
Lichtshow / Lasershow in De Kuip

Afbeelding via Stadion Feijenoord

In beeld

VIDEO • De lasershow die De Kuip kan bieden

FeyenoordTM

De Kuip heeft dit jaar een toevoeging gekregen: lasershows. Naast de eerder toegepaste kleine renovaties, zoals nieuwe toiletten en LED-stadionverlichting, is deze toevoeging opnieuw een primeur voor het stadion.

De lasershows zullen een extra dimensie toevoegen aan de sfeer van De Kuip voorafgaand aan wedstrijden en tijdens evenementen. De innovatieve technologie zal ingezet kunnen worden om lichteffecten te creëren die het publiek op kunnen zwepen en de algehele beleving in het stadion zullen versterken.

Feyenoord wil de komende negen jaar nog in De Kuip blijven voetballen. De toevoeging van de lasershow is één van de voorbeelden van inspanningen om het stadion te moderniseren en te voorzien van de nieuwste technologische snufjes.

De club maakte vooralsnog géén gebruik van de lasershows rond wedstrijden. Zou jij de lasershow binnenkort graag willen zien rond een wedstrijd van Feyenoord? Laat het weten in de commentsectie!

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Whahaha, innovatief. Het staat er echt!
Er hadden er wel wat meer geïnstalleerd mogen worden! Maar het zou wel een aanvulling kunnen zijn bij de opkomst. Alleen wel even mensen waarschuwen die epilepsie hebben😉
Ik vind het idee en gebruik van lasers prima hoor.. maar hier is toch geen zak aan? Paar van die lampjes die je ook bij de Praxis haalt. Knal er dan ook goed in, met een Qlimax achtige show en volle bak lasers. Zeker als je wilt/ hoopt/ verwacht dat hierdoor de pyro's minder worden.. dan moet Feyenoord wel met wat beters komen.

Go hard or go home.
Dat kon jean michel Jarre in 1984 ook....
Die deed het veel beter... Vangelis ook. Zelfs in Rotterdam...
Zeker een mooie aanvulling.
Pept niet alleen het publiek op, ook onze jongens kunnen hier wat aan hebben. Sfeer is altijd goed.
Gaaf en als ze op komen even de lichtmasten laten knipperen.

Draaien we de Lampen even uit hun fitting op 3 december
Ben niet enthousiast.
Wil graag de spelers op het veld zien komen.
Mensen maken de sfeer wel. Hoeft geen poppenkast te zijn zoals bij het nederlands eftal
Eens, niet als de spelers het veld opkomen maar wel het moment ervoor is zeker het proberen waard. Rood-witte laserstralen en groen-witte laserstralen, wellicht op het tempo van een van onze clubliederen. Voor wie ooit in Hong Kong is geweest denk aan een symphony of light.
Met een paar lazers, moving heads, stroboscopen, en rookmachines kun je de Kuip een hoop opvrolijken. Misschien dat die andere geld weggooiende onzin dan wat minder nodig is. Ik zat me al af te vragen waarom dit nog niet ingevoerd was, dus dit is goed nieuws.
Zeker doen. Mocht er pyro zijn maakt dat het nog zieker
Ik vind het niet zo leuk, maar ik vond het ook niet leuk als de lichten uitgingen voor de wedstrijd. Toen ik het eindelijk mocht ervaren, moet ik zeggen dat het geweldig was.
Jazeker, heel vet! En dan ik combinatie met een pyro, want ik denk dat lasers en nog toffer uitspringen door die pyro-rook!
De Kuip kan een lasershow aanbieden. De wedstrijd tegen Atletico is cruciaal voor CL overwintering dus zet die lasershow maar gelijk in. Mooi voor het publiek en spelers om alles in te zetten voor de overwinning. Eens kijken of Simeone en c.s. hier een antwoord op hebben
Yes, 100% doen! Fakkels zijn een aflopende zaak; de boetes (lege vakken!) wegen niet meer op tegen de extra sfeer. Dit is een perfecte vervanger!
Hey! Weet jij toevallig of er nog losse kaartverkoop komt voor Atletico thuis??
Mag Feyenoord zelf antwoord op geven, zijn niet echt de nieuwtjes waar ik me op focus. Sorry!
Zou wat zijn als we dit volgende week te zien krijgen tegen Atletico🫣