team-vs-fc-dordrecht

Nieuws

Video • Samenvatting FC Dordrecht - Feyenoord (0-4)

Van de redactie

Het voorseizoen is officieel begonnen voor Feyenoord. De eerste oefenwedstrijd onder leiding van nieuwe hoofdtrainer Brian Priske werd zaterdagmiddag afgetekend gewonnen op bezoek bij FC Dordrecht: 0-4.

Zoals verwacht liet de Deense oefenmeester 22 verschillende spelers aantreden aan de Krommedijk. Onder hen ook de nieuwelingen Chris-Kévin Nadje en Anis Hadj Moussa, die in het tweede deel van de wedstrijd in actie kwamen en zo hun officieuze Feyenoord-debuut maakten. Gijs Smal en Julián Carranza, de twee overige aanwinsten, ontbraken nog in Dordrecht.

Bekijk hieronder de samenvatting van het duel.

Delen

Reacties

Ik zag dat mittchel feyenoord volgde op instagram en nu niet meer.
@Bombarda hoe zit het met Hartjes? Gaat hij nog weg bij Feyenoord of blijft hij bij Feyenoord want is volgens mij wel een goeie speler.
Ik denk dat hij weggaat. Volgens mij speelde hij gisteren als een van de weinigen ook niet
Is ook het hele seizoen geblesseerd geweest,moet eerst weer ritme opdoen.
@Eggmountain, hij zat niet voor niets op de bank toch? Zijn probleem is dat we met Nadje, Zechiël, Zerrouki, Milambo en Van den Belt al veel spelers voor zijn positie(s) hebben. Verhuren aan een subtopper in de Eredivisie zou beter voor hem zijn.
Klopt we hebben (te) veel middenvelders
Ik hoop dat ze een paar eigen talenten binnenboord houden en de rest verhuren
Eggmountain, een mede Eibergenaar zo te zien
Inderdaad, ik zie liever Hartjes als rotatiespeler op de bank dan een aangekochte jongen. Daarnaast was Hartjes 2/3 jaar geleden echt 'het' talent wat uit de jeugd kwam. Ik denk nogsteeds dat die jongen de potentie heeft om een goede speler voor ons te worden.
Heb hem voor zijn blessure zien spelen, heb meer vertrouwen in hem als in vd Belt eerlijk gezegd. Zou die eerder verhuren
Die gaat niet mee kunnen hij een subtopper in de eredivisie, ben ik bang.
das natuurlijk onzin hij was de uitblinker bij excelsior de eerste weken toen ze een uitstekende start hadden. Raakte daarna snel geblesseerd. Niet perse Feyenoord niveau maar voor een heerenveen een goede speler
Weet even niet onder welk bericht de vraag te stellen maar klopt de interesse van Feyenoord in buitenspeler van Cruz Azul de vorige club van Gimenez. De speler heet Rodrigo Huescas, schijnt ook mega talent te zijn en maatje van Gimenez
Feijenoord kampioen nieuw seizoen.
Als priske een goed beeld krijgt.
Van alle talenten en juiste tactiek daar op weet te anticiperen.
Worden we kampioen!
Fijn dat de samenvatting toch via iets online is gekomen. Ongelooflijk dat dit niet via Feyenoord beschikbaar is.
Waarom waren smal en carranza er niet hij ?
Vraag ik me ook af, aan de fitheid kan het niet liggen. Hartjes zelfde verhaal deed ook niet mee maar traint wel mee.
Wel fitheid, Smal trainde vooral binnen de afgelopen dagen en Carranza had het ook zwaar.
Heeft Priske uitgelegd..
Carranza pas net NL moet nog wennen ok aan.trainingswijze. Smal??
Beelen ziekjes
Carranza is net in Nederland en is laatste zaken aan het regelen. Smal trainde inderdaad binnen de laatste dagen
Als ik gisteren kijk - en dit is misschien veel te optimistisch - kunnen we een aantal vertrekkende spelers prima intern vervangen.

Er loopt wel echt veel talent en ook de ‘tweede garnituur’ heeft kwaliteit.
Je hebt geen 6 meer nodig, als je ziet hoe Zechiel speelde kan hij met Zerrouki samen echt wel die positie over gaan nemen. Rechtsbuiten is wel nodig, Walemark is echt niet goed genoeg. Tsoungui heeft me heel positief verrast, hele felle jongen, kan dit seizoen nog wel sterker worden voetballend. Mooie eerste wedstrijd om wat te zien.
Als je uitgaat van het ‘vierkant’ op het middenveld dan heb je voor de twee ‘lage’ posities op het middenveld een hoop goede spelers.

Zerrouki, Milambo, Zechiel, Timber. En dan ook nog Nadje en Van den Belt. Tsoungui zou daar ook nog kunnen zelfs.

Van den Belt met het spel voor hem gaat ook veel beter renderen.
v/d Belt heeft mij gister positief verrast. Ik denk dat je met dit middenveld best ver gaat komen. En misschien loop ik te ver vooruit maar hoe staat Hartjes ervoor (speelde gister namelijk niet mee) maar dat was 2/3 jaar geleden misschien wel het grootste talent uit de jeugd, die moeten we niet afschrijven, misschien kan die ook nog best oké als back up.
Volgens mij komt die net uit een zware knie blessure.
Daarom speelt die niet denk ik.
Helemaal mee eens ! Het geld van wieffer kan je veel beter in een echt hele goede rechtsbuiten stoppen. Ik hoop dat zechiel echt de kans krijgt,
We hebben geen rechtsbuiten meer nodig aangezien in 343 systeem met twee 10 spelen achter de spits. Middenvelders genoeg. 2 centrale verdedigers hebben we nodig
Je hebt wel een rechtsbuiten nodig. Je speelt heel dynamisch zonder vaste posities waardoor je als speler op meerdere posities in het veld komt. De nummer 10 moet rechtsbuiten kunnen en andersom.
3-4-3 is ook om te oefenen, kans is super groot dat we gwn 433 of 4231 gaan spelen. Je hebt gwn een goede rechtsbuiten nodig nog.
Nieuwkoop behoorlijk dominant, lijkt me een basisspeler komend seizoen. Mooi ook om te zien dat Milambo, Zechiël en Read het zo goed doen. Slory mooie actie, hoop dat hij dit jaar eredivisie kan spelen, net als Shiloh. Wat hebben we toch veel talent!
Zeker veel talent, wat mij betreft hoef je daarom die azzouzi niet te halen.
Nieuwkoop harde werker, maar je weet altijd blessures, keer rode kaart, zal niet alles spelen.
Maar aan de rechterkant hebben we nog alternatieven genoeg.
Mwah 1 topspeler waaraan de jonge jongens zich aan kunnen optrekken is wel fijn. Vraag mij alleen af of El Azzouzi dat is. Zeker omdat hij ook gewoon pas eind augustus beschikbaar is vanwege de Olympische Spelen.
Gevestigde topspeler, ja die zie je niet snel naar Nederland komen, ben wel met je eens hoor dat helpt die jonge spelers zeker.
In verleden zag je Nederlandse spelers op latere leeftijd terugkomen, nu pakken ze nog even zak geld mee in de zandbak.
Voor mij zou de leider met wat we nu hebben Timber moeten zijn en dat is zelf nog jonge speler. Ik hoop dat hij dit seizoen nog blijft.
Er moet toch wel ergens een nieuwe Minteh met dezelfde snelheid en techniek rondlopen?
Oefenwedstrijd tegen Dordrecht....
@Bombarda, het is een mooie dag voor een gave primeur niet waar?
Jeyland Mitchell zou dit weekend gepresenteerd worden toch? Vindt dat best een mooie primeur @weergavenaamisalingebruik