beker-tegenstanders-v1

Nieuws

Volle dag voor Feyenoord: Eredivisie en loting KNVB Beker

Van de redactie

Het is maart en Feyenoord strijd op drie fronten nog volop mee om de prijzen. Vandaag wordt een belangrijke dag voor de club. De Rotterdammers vervolgen de race om de landstitel en daarnaast vindt de loting plaats voor de halve finale van de KNVB Beker.

Vanavond ontvangt Feyenoord in eigen stadion FC Groningen. De ploeg van Arne Slot verdedigd daarin de koppositie in de Eredivisie. De wedstrijd begint om 20:00. 

Na de wedstrijd wordt er geloot voor de halve finale van de KNVB Beker. In de koker zitten Feyenoord, PSV, Ajax en SV Spakenburg. De loting is vanaf 22:30 te zien op ESPN in het programma De Eretribune. De halve finale wedstrijden worden op 4, 5 of 6 april gespeeld.

Delen

Reacties

Hopelijk eerst Ajax en dan PSV. Pakken we ze allemaal. We hebben de betere conditie en tegen die tijd zijn onze beste spelers weer terug! We spelen ze gewoon moe en dan laten ze punten in de eredivisie liggen. Pakken we alvast de dubbel. De 3e prijs komt paar weken later wel!
Ik droom er ook over.... heerlijk
Kan ik hier een extra controle vragen van de balletjes (gewicht en kleur)? Lijkt me handig dat vooraf goed te checken. Als er geen FEY - SPAK uitkomt is er waarschijnlijk en heb ik een ernstig (ik kan het niet bewijzen) gevoel van matchfixing.