feyenoord-union-st-gillis-0-0-jim-breeman-sports-photography-1

Jim Breeman Sports Photography

Nieuws

"Vooral interessant om te zien of als we ons met dat niveau gaan meten"

Van de redactie

Feyenoord lootte gisteren Atlético Madrid, S.S. Lazio en Celtic in de groepsfase van de Champions League. Arne Slot kijkt uit naar de ontmoetingen en is vooral benieuwd in hoeverre de club zich kan meten op het hoogste niveau.

Na een finaleplaats in de Conference League en de kwartfinale in de Europa League, wacht nu het elitetoernooi van de UEFA. Dat zal ook iets met spelers doen, verwacht Slot. “De hymne van de Champions League is wel anders dan die van de Europa League en de Conference League”, zo blikt de trainer vooruit op het Europese seizoen op de website van UEFA.  

Slot denkt dat zijn elftal de afgelopen seizoen al de nodige ervaring heeft opgedaan en weerbaar is geworden. "Het is wel zo dat wij tegen ploegen gespeeld hebben, en in de Conference League en in de Europa League, die een jaar daarvoor of daarna in de Champions League actief waren. Dus de weerstand zal in de wedstrijd niet veel afwijken van de weerstand die we ook hebben ervaren in de wedstrijden in de Europa League en Conference League."

Het grootte verschil zit volgens Slot in de continue deelname van de absolute topploegen, zoals ook voor Atlético Madrid geldt. “Er zit nog wel een niveau boven. Namelijk de ploegen die nooit afzakken naar de Europa League en Conference League. Dan praat je over de allergrootste clubs van Europa, de top acht.” De Feyenoordtrainer kijkt uit naar die ontmoetingen. "Ik vind het vooral leuk en interessant om te zien als we ons met dat niveau gaan meten, of we dan ook zo veel als mogelijk ons eigen spel kunnen laten zien".

Delen

Reacties

Als we het niveau van vorig seizoen na de wk stop, snel kunnen benaderen, dan kunnen we wel een paar leuke potjes verwachten, en wat geld gaan verdienen. Maar als we echt wat leuks willen laten zien, dan moeten we sterker zijn dan vorig seizoen. En die kans is zeker aanwezig zodra ons middenveld soepel begint te draaien. Zondag gaan ze ons laten zien, of we al op de goede weg zitten of niet ;-)
Als.je heel eerlijk bent heb je er niks te zoeken! Kijk je naar het Nederlands voetbal dan is het beter om een stapje terug te doen. We hebben voir Feyenoord begrippen een goed elftal, maar als je kjjktt in Eindhoven dan zijn zij de duidelijke winnaar van deze transfer periode!
LeonC zullen we het seizoen even afwachten.
Want ik vind PSV wel goed ingekocht hebben, maar zelf hebben we ook goed ingekocht.
Het roepen dat die of die speler niets toevoegt of weggegooid geld is( wat je hier ook af en toe leest) is erg voorbarig. Slot heeft een elftal gekregen die hij graag wilde. Dus ik heb er alle vertrouwen in dat hij ook dit jaar een ijzersterk team weet te smeden.
Laat ze daar maar zogenaamd winnaar van de transferperiode zijn, dan pakken wij de schaal wel.
Als we 2e worden is het seizoen al geslaagd ivm het CL geld. Kampioen worden is het toetje, voor de lange termijn migen we vooral geen 3e worden. Eerlijk gezegd vind ik dat psv goed heeft ingekocht en hoop ik dat het bij 020 minder wordt.
Natuurlijk hebben we daar wat te zoeken, we zijn kampioen vd 5e competitie van Europa! We hebben de afgelopen jaren van een handvol CL waardige clubs gewonnen en onze marktwaarde was met E205 miljoen nog nooit zo hoog.
De prijzen win je toch op het veld!!!