feyenoord-benfica-2-1-jim-breeman-sports-photography-41

Foto: Jim Breeman Sports Photography | Tekst: Feyenoord.nl

Nieuws

Voorprogramma voor Champions League-kraker tegen Lazio

Van de redactie

Feyenoord speelt volgende week woensdag een nieuwe thuiswedstrijd in de Champions League, waarin Lazio de tegenstander is. Als opwarmer voor hopelijk weer een heerlijk Europees avondje heeft de club in samenwerking met FSV de Feijenoorder en FRFC 1908 een uitgebreid voorprogramma samengesteld. Onder meer DJ Paul Elstak treedt op voorafgaand aan de kraker tegen de Romeinen. In dit bericht lees je meer informatie.

De wedstrijd tussen Feyenoord en Lazio begint om 18:45 uur. Het stadion gaat om 16:00 uur open en vanaf dat moment zijn supporters van harte welkom om mee te genieten van het (muzikale) voorprogramma. Op drie zijdes van het stadion worden stages opgebouwd voor diverse optredens. Daarnaast zijn er extra tapeilanden en foodtrucks voor een hapje en een drankje. In de Legioenzaal zelf draait DJ Jeroen.

Stage op de gele zijde: Legioenzaal Outdoor
• DJ  Bebolder & Remus b2b
• DJ Paul Elstak
• Suprise act

Stage op de blauwe zijde: De Vereeniging
• DJ Zig, met een breed scala aan bekende (meezing-)hits

Stage op de groene zijde
• DJ Sven & Marco
• Corleone
• Lost Rebels
• Cor

Toegangsbeleid voorprogramma
Om overmatige drukte op de Gerard Meijer Tribune te voorkomen, is de gele zijde uitsluitend toegankelijk voor supporters met ook een kaart voor een vak op die zijde. Tickethouders van de blauwe, groene en oranje sectoren kunnen tussen 16:00 uur en 17:15 uur gebruik maken van alle poorten aan die zijdes. Na 17:15 uur kun je enkel nog naar binnen via de toegangspoorten die vermeld staan op je ticket en blijven de sectorscheidingen gesloten. Wel kun je op vertoon van je ticket nog terugkeren naar je eigen sector.

Voor de volledigheid: tickethouders van de blauwe, groene en oranje sectoren hebben geen toegang hebben tot de gele sector. Andersom geldt hetzelfde voor tickethouders van de gele sector.

Feyenoord kijkt ernaar uit om er met alle supporters een geweldige (voor)avond van te maken. Tot woensdag!

Delen

Reacties

Jammer dat andere zijdes niet kunnen genieten van dj paul.. wel begrijpelijk.
Leuk programma blij dat we erbij zijn weer, we gaan voor de winst 🧨