hartman-2

VK Sportphoto

Nieuws

"We willen naar de volgende ronde en dan moeten we Roma uitschakelen"

Twan

Quilindschy Hartman laat in de persconferentie van vanmiddag weten uit te kijken naar de ontmoeting tegen AS Roma morgen. Na de verloren Conference League-finale en uitschakeling in de kwartfinale van de Europa League afgelopen seizoen hoopt Hartman deze negatieve reeks te verbreken.

"Niet omdat het weer Roma is, maar wel omdat het een grote Europese wedstrijd is." vertelt Hartman nadat hij aangaf dat Feyenoord dit keer wel aan het langste eind wil trekken. "We willen naar de volgende ronde en dan moeten we Roma uitschakelen."

De linksachter verwacht een anders voetballend Roma dan afgelopen seizoen. Voornamelijk door het ontslag van José Mourinho. De Portugees werd vervangen door clublegende Daniele De Rossi. "Ik kijk veel voetbal en heb AS Roma een aantal keren gezien. Ze zijn aanvallender ingesteld dan vorig seizoen. Ze hebben veel grote spelers die al ervaring hebben opgedaan bij grote clubs en vaker op een hoog podium hebben gespeeld."

"Wat er precies gaat veranderen, dat gaan we morgen zien. Maar AS Roma blijft heel goed." Op de vraag wat Feyenoord anders moet doen dan bij de vorige ontmoetingen reageert de Oranje-international lachend. "De uitkomst moet anders zijn. Als ik terugdenk aan de vorige wedstrijden, dan speelden we goed en wellicht waren we zelfs de betere. Maar we gingen eruit en dat blijft het belangrijkste. De kracht van Roma zit ook in hun ervaring en slimmigheden."

Delen

Reacties

Nog geen reacties