weimar-vrouwen

VK Sportphoto

Vrouwen

Weimar na 3-0 overwinning: "Het is lekker om zo weer terug te keren"

Moreno

Jacintha Weimar maakte zaterdag haar rentree in het doel bij Feyenoord. Ondanks prima prestaties van invalkeepster Oliwia Szymczak keerde Weimar na een bovenbeenblessure meteen terug onder de lat. Ze hield de nul tegen Telstar: 3-0.

"Ik ben blij met de 3-0 en de drie punten. Ik denk dat we daar heel blij mee moeten zijn. Ook weer de nul, dus dat is goed", begint Weimar bij Feyenoord TV. "We waren wel wat slordig, maar dat hebben we gelukkig om weten te zetten. We hebben de wedstrijd gedomineerd en goed gewonnen."

Feyenoord kwam nog even met tien speelsters te staan, na een rode kaart voor de Begische spits Ella van Kerkhoven. "We hebben het goed opgepakt met elkaar", aldus de keepster. "Eigenlijk vond ik dat het niet heel erg te merken was dat we met een man minder speelden. We wisten het slim uit te spelen."

Tot slot vertelt Weimar verheugd te zijn dat ze terug is op het voetbalveld. "Je hebt natuurlijk een aantal weken vanaf de kant moeten toekijken. Ik moet zeggen dat ik er alleen maar blij van werd, dat het team nu de goede flow te pakken heeft. Uiteindelijk wil je daar ook weer onderdeel van zijn. Daar had ik heel veel zin in. Dan is het lekker om zo weer terug te keren."

Delen